dea cestitam od
isto sam i ja svom rekla haha
dea cestitam od
isto sam i ja svom rekla haha
Hvala..
S obzirom da je bio cijelo vrijeme samnom i vidio me u najtezim mukama i nagorem izdanju, mislim da bi umjesto mene potpisao carski..

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Ja se samo nakratko ubacujem iz jesenskih beba....
Prvo, cestitam svim curama koje sada u narucju drze svoje bebe.
Zanima me jel koja iskusila nagli stvrdnjavanje donjeg dijela trbuha koje bi potrajalo kojih 20-ak sekundi i pritisak u zdjelici (i onda instinktivno pokusavate rukom podici trbuh prema gore)?
Jer ja to danas i jucer dozivljavam (danas cesce) pa me malo strah.
Ja se samo nakratko ubacujem iz jesenskih beba….
Prvo, cestitam svim curama koje sada u narucju drze svoje bebe.
Zanima me jel koja iskusila nagli stvrdnjavanje donjeg dijela trbuha koje bi potrajalo kojih 20-ak sekundi i pritisak u zdjelici (i onda instinktivno pokusavate rukom podici trbuh prema gore)?
Jer ja to danas i jucer dozivljavam (danas cesce) pa me malo strah.
Meni je opcenito bilo lakse sjediti ako bi ruke stavila ispod trbuha i malo ga podigla.. Meni je beba bila glavom dolje od 28tt i imala sam osjecaj da se nogama odguruje i pritisce mjehur. Prenjela 4 dana i bila bez trudova, otvorena jedva 2 cm na dan poroda..

Ja bila na pregledu, nece moj deckic jos skoro kaze doksa da cu rodit sa prvom kisom, da ce mi onda puknut vodenjak. Kaze muz znaci onda na jesen
sve isto, samo sto se cerviks centrirao. Dakle i dalje omeksan cerviks, prst i po otvorena...kontrola za 7 dana.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Dea, cestitke od srca!! Od cega temperatura...i tko je Podobnik, kako dodjes do njega haha....ako kazu carski da vidimo jel se da sta napravit opcenito ne razumijem to radjanje kod privatnika. Koliko to kosta, gdje se to moze u ZG...cisto informativno?
Dea, cestitke od srca!! Od cega temperatura…i tko je Podobnik, kako dodjes do njega haha….ako kazu carski da vidimo jel se da sta napravitopcenito ne razumijem to radjanje kod privatnika. Koliko to kosta, gdje se to moze u ZG…cisto informativno?
Kao prvo, hvala.. Temperatura vjerojatno od naprezanja citav dan, a kazu mi da se i od epiduralne zna pojavit. Za Podobnika sam se salila, jer nemam toliko para (navodno trazi 35000 kn za carski), a k njemu moze doc ko zeli i ima para.. Na Sv Duhu negdje ima polikliniku. Jer s obzirom da sam se toliko izmucila u tih 17h, bila toliko iscpljena, danas imala vrtoglavice i dr, sutra bi odmah bez razmisljanja potpisala carski!

Evo malo imam vremena pa da vam napisem iskustvo poroda u njemackoj.naravno da sam sve citala kako sta gdje i bila odusevljena i jos izabrala bolnicu prijatelj djece ooo mame kako sam bila nadobudna.sve je to lijepo uredjeno za porod imas sve mogucnosti oces kadu loptu krevet ljuljacku itd ali u stvari sve samo sminka.dakle petak ujutro dolazim na carski nakon 36h trudova ni mm otvorena,babice me komentiraju sa ocitim neodobravanjem da nisam ni pokusala(kao sto rekoh 36h trudova).carski pod spinalnom vidim svoju djevojcicu kad ju izvade i cujem prvi udah prvi plac i to mi je super.odmah ju stavljaju na mene i to mi je super ali mi nije super da je dijete golo na meni od 8:40-15:00.ja prakticki oduzeta jer su zeznuli spinalnu i otrnila do ramena.konacno oko 15h popusta spinalna i zovem sestru da mi uzmu malu da ju obuku nemoram ni govirit da je cijelo vrijeme proplakala a one govore to je od carskog dozivjela je sok a nije to sto nemogu primit svoje djete i stavit je na prsa.odnose malu i dolaze dvije sestre i odmah me dizu iz kreveta na noge zvijezde sam vidila i taman se vracam i krevet i malu mi vracaju i opet ostajemo sami.slj dva dana i dvije noci djete vristi niti spavam ja niti djete one vicu to je mama zbog carskog a meni djete gladno.o dohrani nece ni da cuju.konacno treci dan dobivam mlijeko i djete mi dobiva na tezini za dan 90gr.ali opet ja nisam u pravu opet je sve zbog carskog.i sad vi meni recite dali je ta bolnica prijatelj djece?od pocetka si sam sve sam radis i molis boga da sto prije izadjes iz bolnice i malo se odmoris.prvu sam rodila u vinogradskoj na carski i bila odusevljena i brzo se oporavila drugu u razvikanoj njemackoj i to je moje iskustvo i jos jedna razlika jos uvijek me pece od katetera kicma me boli od spinalne i sav jos uvijek pece dok to nisam dozivila u vinogradskoj.
Malo oduzila post ali morala sam to podjeliti sa vama.

Dea čestitam!
Gagulina, žao mi je da si imala takvo iskustvo. Nemoj me krivo shvatit ali u neki ruku mi je drago pročitati da nije u vikend u nas sve najgore. ..
Gricko, tako je valjda svugdje. Ima dobrih i loših ljudi pa na koga se namjeriš. Nadam se da ti jedna loša sestra nije pokvarila ukupan dojam i doživljaj poroda.
P.S. i nadam se da će sad na godišnji 😆
Meni je pregled u petak. Baš me zanima stanje. Imam osjećaj da će svaki čas, a bilo bi lijepo izdržat još 10ak dana...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji