Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iva.lu
    15. Srpanj 2015. 14:49

Pa zato i velim svakom je negdje drugdje bolje...zato nikog ne pokusavam nagovorat ni odgovarat...najbitnije da smo mi zadovoljni ishodom...da sve bude uredu s nama i bebicama...uvijek se nekom negdje zamjeri pa zato i izbjegava...ja se iskreno nadam da ja svojim izborom nisam pogrijesila...dosada su se korektno ponasali i zaista su ljubazni pa se nadam da ce u porodu imat dobro iskustvo...

...molim Te za malo sreće....

Bebily
    15. Srpanj 2015. 14:58

Točno tako Mrvice..neka svatko bira sebi kako mu paše..a na kraju krajeva je najvažnije da sve bude ok kako si i napisala 

Tita 13
    15. Srpanj 2015. 15:05

evo da se i ja javim, nama je jedan termin 24.7. drugi po uzv 31.7. zanima me kako ste se vi osjećale dan, dva prije poroda? cure šta ste rodile u Splitu, šta ste nosile u bolnicu za bebu? Hvala

Gricko3
    15. Srpanj 2015. 21:49

Tita 13

evo da se i ja javim, nama je jedan termin 24.7. drugi po uzv 31.7. zanima me kako ste se vi osjećale dan, dva prije poroda? cure šta ste rodile u Splitu, šta ste nosile u bolnicu za bebu? Hvala

Osjecala san se ka da nikad necu rodit haha.
    Za bebu ponesi samo tetra pelene. Pelene joj mozes sama presvlacit ja iskreno nisan imala snage ali ni to ne tribas nosit pitas njih oni ce ti dat.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Najbolji način da predvidite budućnost je da je sami stvorite

Lollypop
    15. Srpanj 2015. 15:21

Ahhh...kod nas jedna bolnica i nema biranja  svakavih sestara ima, ni doktori nisu na glasu kao najljubazniji, ali jbg kako je tako je :D

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Mary36
    15. Srpanj 2015. 17:28

Naravno cure da svaka ima svoje mišljenje i iskustva, moja su nasreću ispala dobra...mogu zamisliti da neko prođe loše jer sam vidjela i neljubaznih sestri i doktora ali sam ja imala iskustva s onima koji su baš bili ok. Posebno anesteziologica i dr koja me porađala, nazalost nisam joj sigurna ime jer je nisam prije vidjela. Koma je Goluža i ja sam rodila u njegovoj smjeni, ali na moju sreću nije mu se ni dalo biti tamo i nekud je otišao. 
    Lopta je njihova i meni su je sami ponudili. Kakve priče sam čula nisam ni mislila da to postoji. Možda je kod mene i stvar toga što sam se svačeg naslušala pa sam očekivala stravu, a uopče nije bilo tako i neki dr su bili stvarno ok.

Ivaaaa
    [UREĐENO] 16. Srpanj 2015. 14:52

www.e-beba.com/porod/porod-u-hrvatskoj/253-hrvatska-rodilita.html

Ne znam jel azurirano...al mi je bilo zanimljivo

bobica9
    [UREĐENO] 16. Srpanj 2015. 14:52

Ivaaaa

Ne znam jel azurirano…al mi je bilo zanimljivo

Da, Petrova i dalje nema status "Rodilište - prijatelj djece", i to koliko sam skužila jer nemaju dovoljno osoblja pa ne ispunjavaju sve potrebne kriterije. Na tečaju su nas proveli i po odjelu babinjača i sve mi je izgledalo novo i čisto.
    Svugdje ima dobrih i loših iskustava, možda u Petrovoj i najviše loših, jer imaju i najviše poroda, a i većina problematičnih trudnoća se vodi kod njih. Nekako se nadam da će i meni proći sve ok. Još se ne brinem oko poroda...

Lollypop
    [UREĐENO] 16. Srpanj 2015. 14:51

Ivaaaa

Ne znam jel azurirano…al mi je bilo zanimljivo

Maj jok, kod nas pola tocaka ne funkcionira hahaha

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

kachi
    15. Srpanj 2015. 19:56

Ja nam svima želim dobra iskustva ma u koju bolnicu išle.  A najbitnije je da si žena sama odabere gdje će rađati po nekim svojim kriterijima, mogućnostima ili osjećaju i da bude sama u sebe sigurna. Mislim da će tada i neki konačni ishod biti najbolji. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI