Ja nam svima želim dobra iskustva ma u koju bolnicu išle. A najbitnije je da si žena sama odabere gdje će rađati po nekim svojim kriterijima, mogućnostima ili osjećaju i da bude sama u sebe sigurna. Mislim da će tada i neki konačni ishod biti najbolji.
evo mene doduše dosta rano budna sam od pola 2..primjetila sam smeđkasti iscjedak koji je bio popraćen blagim bolovima, koji su se sada smirili..e sad što će se dalje događati danas vidjet ćemo
ma neka više krene..dva dana me svbri trbuh, imam neki osip..nema s čim nisam mazala ali ništa ne pomaže a svrbi ko vrag..kontroliram se maksimalno ne dirat ali opet tu i tamo malo počeškam stalno perem ledenom vodom da malo rashladim ali ne pomaže baš..pa se nadam da će se uskoro pojaviti trudovi..
al ste ga natipkale... ne stignem sad sve procitat, kasnije cu kad mali ode na spavanje.
ja sam bila jucer na kontroli i uzv. racunaju mi termin po uzv, znaci 10.08..
mali je procijenjen na 3600g vaginalno me nije gledala i rekla je da cemo u 39.tj opet raditi uzv zbog procjene da vidim dali ce me na carski porodit ili vaginalno.
ugl za tj dana opet kontrola.
kako ti računaju termin 10.08. ako si sada već u 38tj po tickeru ispod??
promijenila sam ticker.
a racunali su po zadnjoj m i termin mi je bio 27.7.
a sad racunaju po uzv koji je od pocetka za 10-14 dana manji. i po njemu mije termin 10.8.
Sortiraj odgovore
Najstariji