Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CUUuu
    16. Srpanj 2015. 16:22

Vrućina je danas prestrašna. Sinoć sam išla s malom pješke na misu i očito mi je to bilo previše jer me danas sve boli. Uglavnom ležim a čim se dignem počnu neki grčevi ali u stomaku, ne u leđima. Sutra ujutro mi je pregled. Jedva čekam.

Lollypop
    16. Srpanj 2015. 16:58

Mene je toliko ova vrucina ubila da uopce neznam kako cu rodit. Nemam snage za nista. Svi mi govore "odmaraj se", a kako kad nemrem ni spavat od vrucine ni nista?!

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

bobica9
    16. Srpanj 2015. 17:06

Meni su noge ko buhtlice...uzas...

Rina5
    16. Srpanj 2015. 18:51

Ajme znaci svi manje vise sta sko pri kraju smo koma! Ja isto dva termina prvi 24.7. A kad prode hahaahah drugi 30.7. 
    Sta se vrucina tice ja san totalna koma sinoc oka nisan skoopila cilu nos se vrtila ka kit (inace se ne znojin) oznojila se miljun puta voda bazen oko mene! Al zato danas pod klimon i dan i noc ubila oko popodne pa me smantalo ovo vrime u splitu je uzas danas neka omarina oblaci a vruce zraka nema uzas! 
    Jucera spremila sobicu sve redi cekan da krene a sutra zato pregled bas se veselin 

Ivaaaa
    16. Srpanj 2015. 18:53

Ja sam smanjila sol, vise sam u horizontali i u stanu s laganom klimom i otekline su mi spasnule skroz, nakon sto su konstantne bile tjednima...a izgledalo je beznadno 

Rina5
    16. Srpanj 2015. 18:56

E da jos nista ne otice fala bogu! Al zato mi je neka muka lagana svaki dan! 

Ps da li ko misli ic na brazilsku  I kad  prije poroda ki van plan s brijanjen?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.