Vrućina je danas prestrašna. Sinoć sam išla s malom pješke na misu i očito mi je to bilo previše jer me danas sve boli. Uglavnom ležim a čim se dignem počnu neki grčevi ali u stomaku, ne u leđima. Sutra ujutro mi je pregled. Jedva čekam.
Mene je toliko ova vrucina ubila da uopce neznam kako cu rodit. Nemam snage za nista. Svi mi govore "odmaraj se", a kako kad nemrem ni spavat od vrucine ni nista?!
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Ajme znaci svi manje vise sta sko pri kraju smo koma! Ja isto dva termina prvi 24.7. A kad prode hahaahah drugi 30.7.
Sta se vrucina tice ja san totalna koma sinoc oka nisan skoopila cilu nos se vrtila ka kit (inace se ne znojin) oznojila se miljun puta voda bazen oko mene! Al zato danas pod klimon i dan i noc ubila oko popodne pa me smantalo ovo vrime u splitu je uzas danas neka omarina oblaci a vruce zraka nema uzas!
Jucera spremila sobicu sve redi cekan da krene a sutra zato pregled bas se veselin
Ja sam smanjila sol, vise sam u horizontali i u stanu s laganom klimom i otekline su mi spasnule skroz, nakon sto su konstantne bile tjednima...a izgledalo je beznadno
E da jos nista ne otice fala bogu! Al zato mi je neka muka lagana svaki dan!
Ps da li ko misli ic na brazilsku I kad prije poroda ki van plan s brijanjen?
Sortiraj odgovore
Najstariji