aha..gledam pa mi nije jasno
opet oni i njihove procjene..ja im nevjerujem baš..po njihovom će tvoja beba navodno imat skoro 4400 ako budeš u terminu.. mislim da su fulali
na zalost mislim da nisu.
drugi sin je imao 4600g i 56cm tako da ne ocekujem nista manju bebu ovaj put,
ali ocekujem carski rez s obzirom da su shvatili na drugom porodu da ipak nemogu tako veliku bebu rodit vaginalno.
s tim da su drugo dijete procijenili na 4200 na dan poroda.
Ma ja isto imam dva dana termina...najgore mi je kad me ljudi pitaju kad ti je termin...onda kazem kako kome, ne da mi se...haha...ugl.po ranoj uzv biometriji koje se dr.navodno najvise hvataju je 16.8. (Beba se kasnila pokazati, bilo je il ce se pojaviti za 10ak dana il ce biti blighted ovum. Hvala dragom Bogu sto je ovo prvo )
A onda je malac bio veci po tjednima, pa mi se na kraju izjednacio po starosti sa zadnjom mjesecnicom- 04.08. drugi termin...
Inace mi je nocas sijevnula strasna bol na preponama, al desno, skroz donje podrucje pod trbuhom...A onda me za par sek uhvatio takav grc u nozi pa je muz skocio, jaukala sam ugl. A bol prestala ta prva...beba se javlja. Ne znam sto to moze biti..
saabby znači ipak postoji mogućnost da je veća bebica..ma bitno je to da ćeš onda na carski samo neka bude sve ok...
Ivaaa bitno da se beba javlja i da te ništa ne boli
pošto smo već prešli termin jednostavno smo si zacrtali u glavi da nećemo više paničariti nego jednostavno čekati.. i dalje svaki drugi dan pregled, zatvoreni, trudova ima (ali ne još toliko bolnih da bi to bilo to) , a pošto smo zatvoreni nisu nam još radili amnioskopiju (pregled plodne vode) pa me malo to još brine..ali kažu da ne treba brinuti jer očito se fulao termin.. vidjet ćemo..imamo fore još tjedan dana i ako se niše ne desi samo od sebe morat će oni intervenirat :D
11.7. <3 can't wait :)
Pozdrav, vidim da ima jos cura kojima je prosao termin, nama bas evo danas punih 40 tjedana. Zatvorena ....😢😡 Dani kao godina, psiha ajme od analiziranja svakog simptoma.....
I mene svrbi koza na tebuhu po noci..nocas se u polusnu namazala sudocremom jer mi je bio najblize..ispalo dobro jer se on ne upija...
Danas sam ljudi moji koma. Doslo mi slabo 2-3 puta, preznojavam se, disem na skrge..beba budna i aktivna cijeli dan, tu i tamo pokoji lazni trud, ponekad me zapece koza na trbuhu (neznam kako drugacije to opisat)..cekam... Na parama sam. Mama me gleda, pijem u klimatiziranom kaficu ledenu kavu punu leda, i nemrem disat, iz mene izbija vrucina i znoj...jednostavno je pakleno...
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
I ova opsjednutost sama sobom, analiziranje svake boli, pokreta, gaca itd. Mi ide na zivce. Dan kao godina, "je li to to"...pa muz koji mi na sve vice "zovi doktoricu, zovi doktoricu, ajmo u bolnicu, radas li?".. Danas sam mu poslala poruku da mi je slabo nekako, pa mi je poslao por "je li ti to poceo porod?". Koji glupan.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Bebily, popij sumeci kalcij. Ja sam imala neki osip skoro 2 mjeseca i nestao je kad mi je ginic rekao da pocem piti kalcij.
Mene su jucer i nocas ocajno svrbili dlanovi, vec sam svasta izguglala, u glavi sto scenarija, i onda mi sestra kaze kako mi je to jer sam cistila grah pa me svrbi od kore... 😄
Ako hocu u Petrovu u TA kod dr koji je popodne, kad mi je onda najbolje da dođem tamo?
Sortiraj odgovore
Najstariji