evo mene doduše dosta rano budna sam od pola 2..primjetila sam smeđkasti iscjedak koji je bio popraćen blagim bolovima, koji su se sada smirili..e sad što će se dalje događati danas vidjet ćemo
evo mene doduše dosta ranobudna sam od pola 2..primjetila sam smeđkasti iscjedak koji je bio popraćen blagim bolovima, koji su se sada smirili..e sad što će se dalje događati danas vidjet ćemo
Sluzni cep ide pomalo :) mislim da i meni pomalo curka, jednom dnevno primjetim malo roskaste sluzi. Nista spektakularno, ali ima eto, bar nekakvih naznaka. Makar malih :)
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

ma neka više krene..dva dana me svbri trbuh, imam neki osip..nema s čim nisam mazala ali ništa ne pomaže a svrbi ko vrag..kontroliram se maksimalno ne dirat ali opet tu i tamo malo počeškam stalno perem ledenom vodom da malo rashladim ali ne pomaže baš..pa se nadam da će se uskoro pojaviti trudovi..

al ste ga natipkale... ne stignem sad sve procitat, kasnije cu kad mali ode na spavanje.
ja sam bila jucer na kontroli i uzv. racunaju mi termin po uzv, znaci 10.08..
mali je procijenjen na 3600g vaginalno me nije gledala i rekla je da cemo u 39.tj opet raditi uzv zbog procjene da vidim dali ce me na carski porodit ili vaginalno.
ugl za tj dana opet kontrola.

kako ti računaju termin 10.08. ako si sada već u 38tj po tickeru ispod??

promijenila sam ticker.
a racunali su po zadnjoj m i termin mi je bio 27.7.
a sad racunaju po uzv koji je od pocetka za 10-14 dana manji. i po njemu mije termin 10.8.

aha..gledam pa mi nije jasno
opet oni i njihove procjene..ja im nevjerujem baš..po njihovom će tvoja beba navodno imat skoro 4400 ako budeš u terminu.. mislim da su fulali

na zalost mislim da nisu.
drugi sin je imao 4600g i 56cm tako da ne ocekujem nista manju bebu ovaj put,
ali ocekujem carski rez s obzirom da su shvatili na drugom porodu da ipak nemogu tako veliku bebu rodit vaginalno.
s tim da su drugo dijete procijenili na 4200 na dan poroda.

Ma ja isto imam dva dana termina...najgore mi je kad me ljudi pitaju kad ti je termin...onda kazem kako kome, ne da mi se...haha...ugl.po ranoj uzv biometriji koje se dr.navodno najvise hvataju je 16.8. (Beba se kasnila pokazati, bilo je il ce se pojaviti za 10ak dana il ce biti blighted ovum. Hvala dragom Bogu sto je ovo prvo )
A onda je malac bio veci po tjednima, pa mi se na kraju izjednacio po starosti sa zadnjom mjesecnicom- 04.08. drugi termin...
Inace mi je nocas sijevnula strasna bol na preponama, al desno, skroz donje podrucje pod trbuhom...A onda me za par sek uhvatio takav grc u nozi pa je muz skocio, jaukala sam ugl. A bol prestala ta prva...beba se javlja. Ne znam sto to moze biti..
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji