Hvala cure.
I ja sam u Petrovoj, u radaoni je bilo ok, s obzirom da se sporo odvijalo dali mi dozvolu da setam i skacem po lopti, pristup svih je bio dobar, jedina zamjerka je pomocnoj teti koja je tako bahata da se uslijed najvecih trudova izderala na mene da kak ja ne mogu dic guzu u zrak! A kad me vozila na odjel 3 puta je kolicima udarila u zid. Sestre na odjelu su ok, kaj god trazis dobijes. Sestre za bebe dodu, pokazu kako namjestit za dojenje.. S obzirom da sam rodila u 1, bebu su uzeli k sebi, dobila je taj dan oko 13h, dali mi je u krevet, pomogli jer sam bila slaba.. Proslu noc je bila kod mene od ponoci do 5 ujutro.. U 10 je vratili i bit ce do 22h kad je kupanje..
Jedno nevjerovatno glupo pitanje vezano za Petrovu i loptu. Da li ti doneseš svoju ili oni imaju tamo lopte?
Nisam rađala u Petrovoj pa za to baš i ne bih stavljala ruku u vatru, ali sam tamo završila hitno na patologiji trudnoće, odležala deset dana i nisam doživjela baš ništa loše za to vrijeme nego naprotiv. Ispalo je čak i sreća u nesreći jer se sada barem ne plašim odlaska tamo na porod. Već imam neku sliku u glavi i krajnje je pozitivna, a raduju me i ova vaša dobra iskustva.
i ja imam neku odbojnost prema petrovoj ..vjerujem da su tamo najveći stručnjaci ali svejedno ne bih išla tamo roditi..nekoliko puta sam tamo bila vezano uz druge probleme i imam i pozitivnih i negativnih iskustava..ne mislim da drugdje teče med i mlijeko ali eto kad imamo pravo izbora ja ću ih rađe zaobići
Pa zato i velim svakom je negdje drugdje bolje...zato nikog ne pokusavam nagovorat ni odgovarat...najbitnije da smo mi zadovoljni ishodom...da sve bude uredu s nama i bebicama...uvijek se nekom negdje zamjeri pa zato i izbjegava...ja se iskreno nadam da ja svojim izborom nisam pogrijesila...dosada su se korektno ponasali i zaista su ljubazni pa se nadam da ce u porodu imat dobro iskustvo...
...molim Te za malo sreće....
Točno tako Mrvice..neka svatko bira sebi kako mu paše..a na kraju krajeva je najvažnije da sve bude ok kako si i napisala
evo da se i ja javim, nama je jedan termin 24.7. drugi po uzv 31.7. zanima me kako ste se vi osjećale dan, dva prije poroda? cure šta ste rodile u Splitu, šta ste nosile u bolnicu za bebu? Hvala
Najbolji način da predvidite budućnost je da je sami stvorite
Ahhh...kod nas jedna bolnica i nema biranja svakavih sestara ima, ni doktori nisu na glasu kao najljubazniji, ali jbg kako je tako je :D
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Naravno cure da svaka ima svoje mišljenje i iskustva, moja su nasreću ispala dobra...mogu zamisliti da neko prođe loše jer sam vidjela i neljubaznih sestri i doktora ali sam ja imala iskustva s onima koji su baš bili ok. Posebno anesteziologica i dr koja me porađala, nazalost nisam joj sigurna ime jer je nisam prije vidjela. Koma je Goluža i ja sam rodila u njegovoj smjeni, ali na moju sreću nije mu se ni dalo biti tamo i nekud je otišao.
Lopta je njihova i meni su je sami ponudili. Kakve priče sam čula nisam ni mislila da to postoji. Možda je kod mene i stvar toga što sam se svačeg naslušala pa sam očekivala stravu, a uopče nije bilo tako i neki dr su bili stvarno ok.
www.e-beba.com/porod/porod-u-hrvatskoj/253-hrvatska-rodilita.html
Ne znam jel azurirano...al mi je bilo zanimljivo
Sortiraj odgovore
Najstariji