Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lollypop
    01. Srpanj 2015. 13:26

Meni otvorenost prati prstima, ne preko uzv-a...ali ne niti sondom. I ne boli, niti imam kasnije iscjetke ni nista

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Gricko3
    01. Srpanj 2015. 14:17

Mene isto pregleda prstima, nije da bude bolno al bude neugodno.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Doris7
    01. Srpanj 2015. 15:29

Ja danas bila na pregledu, termin je u ponedjeljak a ja nista nisam otvorena 

Bebach22
    01. Srpanj 2015. 16:29

Mi smo 41+2,bili jutros na pregledu,otvorena za prst vec par tjedana...za sad niko nespominje inducirani i to mi je bas drago,ja bi čim prirodniji porod

Tinčica3
    01. Srpanj 2015. 16:32

Jel Pikica rodila???

bobica9
    01. Srpanj 2015. 16:58

Joj, pa puno vas ima koje samo što nisu upoznale svoje bebače!!!

Ivaaaa
    01. Srpanj 2015. 17:19

Woooow da, krenulo je, par dana pauze, sad cekamo nove bebice 
    Ma sad ste mi dale misliti- ja ne znam zasto me gleda sondom svaki put, doduse nije duze od minute al mjeri neke cm/mm, kaze skroz zatvorena i da posteljica izgleda kao da necu rodit prije termina. Ma nemam pojma, buduci sam imala frustracije kod socijanog u pocetku, to idem privatno, svaki pregled 550 kn, detaljan doktor, sve objasni...pa se nisam pitala zasto tako. A nekako mi to osobno draze nego prsti (sve mi je to grozno, ocito imam u glavi neko blokoranje pa se ukocim, on je jako nježan zapravo). Ps muz i ja nemamo seksualni zivot uopce i s tim smo ok, nekako smo se bojali pa nam se ne da kockati, jer sam jako uska....eto, dolje se zacementiralo hahaah...

bobica9
    01. Srpanj 2015. 19:03

Nema ni kod nas akcije...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.