Da vas utjesim kojima je prva trudnoca.meni je druga i isto pojma nemam.sa starijom curom mi pukao vodenjak al posto se nista nije desavalo dali mi drip i na kraju zavrsila na carskom.tako da o pravim trudovima nagonu za tiskanje i ispadanju cepa pojma nemam

Ja sam isla jutros vaditi bris na streptokok. Cure, mene tako boli kakvo god cackanje dolje....dakle otkad me dr prati na vaginalni uzv jesam otvorena (skroz zatvorena bila na zadnjem pregledu), sto je zadnjih par pregleda, mene to sve boli sve jace i jace. Krenula sam si masirati međicu, prst stavim 5 mm i mene to boli. Kako mogu biti tako osjetljiva dolje- sve vise i vise sto odmice vrijeme????
Jos smo imali i malo smijeha al i panike! Prije pregleda sam isla na wc i ostala zarobljena! Kontrolirala sam se, mislila ma doci ce muz provjeriti kad skuzi da me dugo nema il me pozovu....al me odjednom uhvatila panika, klaustofobija, zagusljivo, uzlupalo se srce, zid visok, ne mogu ga preskocit...ajme....i pocela urlati "upomoc"...nakon par krikova je dosao muz i neka zena, koja je, naravno, prva skuzila da netko vice....dobro smo se nasmijali nakon toga al mi nije bas bilo unutra lako....:p
Ja sam isla jutros vaditi bris na streptokok. Cure, mene tako boli kakvo god cackanje dolje….dakle otkad me dr prati na vaginalni uzv jesam otvorena (skroz zatvorena bila na zadnjem pregledu), sto je zadnjih par pregleda, mene to sve boli sve jace i jace. Krenula sam si masirati međicu, prst stavim 5 mm i mene to boli. Kako mogu biti tako osjetljiva dolje- sve vise i vise sto odmice vrijeme????
Jos smo imali i malo smijeha al i panike! Prije pregleda sam isla na wc i ostala zarobljena! Kontrolirala sam se, mislila ma doci ce muz provjeriti kad skuzi da me dugo nema il me pozovu….al me odjednom uhvatila panika, klaustofobija, zagusljivo, uzlupalo se srce, zid visok, ne mogu ga preskocit…ajme….i pocela urlati "upomoc"…nakon par krikova je dosao muz i neka zena, koja je, naravno, prva skuzila da netko vice….dobro smo se nasmijali nakon toga al mi nije bas bilo unutra lako….:p
Prati na vaginalni uzv dal si otvorena?? Meni je zadnji vaginalni uzv bio u 12tt.. Vjerojatno te ta sonda iziritirala jer je sad sve vise osjetljivo.. Kaj ona ne zna normalan pregled obavit?

Cestitke svima koje su rodile! Hahaah sta si me nasmijala Ivaaaaa sa tin zarobljivanjen u ec al mogu misli panike! Evo i mi se lagano pripremamo sto masina oprano odradili danas dm i pelene tisucu pelena hahahaah! Pomalo i mene vata panika iovako lose spavan ka kit se okrecen a jos sanjan gluparije tipa kako je drzat dignit ..... A da ne prican o upitnicima tipa kako razlik ispad cepa i plodnu kad kreni u bolnicu ..... Omg haahahahah

i meni je čudno da su te sondom gledali..čemu to??? meni su u 23tj sondom ušli samo tek toliko da provjere koliki je cerviks, ali je bilo toliko nježno da jedva da sam osjetila..

I meni je zadnji vaginalni uzv bio tamo negdje u 12tt. Kaj nije da oni provjeravaju cerviks s uzv preko trbuha? Mene moj dr svaki puta pregleda i vaginalno, ali to traje valjda 15 sekundi. Malo mi je bilo bolno prošli put, ali ništa strašno.

pa mislim da dovoljno vide i preko trbuha ali moj ginić je poseban po svemu bitno da nije bilo bolno..a prije toga je isto zadnji bio u 12tj..

Meni otvorenost prati prstima, ne preko uzv-a...ali ne niti sondom. I ne boli, niti imam kasnije iscjetke ni nista
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Mene isto pregleda prstima, nije da bude bolno al bude neugodno.
Mene isto pregleda prstima, nije da bude bolno al bude neugodno.
Opa! I ti 39! Pa ti si sad na redu!
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Ja danas bila na pregledu, termin je u ponedjeljak a ja nista nisam otvorena
Ja danas bila na pregledu, termin je u ponedjeljak a ja nista nisam otvorena
I ja jutros bila otvorena 1 prst a to san otvorena od 37 tjedna i nista se ne dogada, termin u sridu!
Lollypop, mislin da necu tako brzo 😂

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji