Mi smo 41+2,bili jutros na pregledu,otvorena za prst vec par tjedana...za sad niko nespominje inducirani i to mi je bas drago,ja bi čim prirodniji porod
Woooow da, krenulo je, par dana pauze, sad cekamo nove bebice
Ma sad ste mi dale misliti- ja ne znam zasto me gleda sondom svaki put, doduse nije duze od minute al mjeri neke cm/mm, kaze skroz zatvorena i da posteljica izgleda kao da necu rodit prije termina. Ma nemam pojma, buduci sam imala frustracije kod socijanog u pocetku, to idem privatno, svaki pregled 550 kn, detaljan doktor, sve objasni...pa se nisam pitala zasto tako. A nekako mi to osobno draze nego prsti (sve mi je to grozno, ocito imam u glavi neko blokoranje pa se ukocim, on je jako nježan zapravo). Ps muz i ja nemamo seksualni zivot uopce i s tim smo ok, nekako smo se bojali pa nam se ne da kockati, jer sam jako uska....eto, dolje se zacementiralo hahaah...
Ma sad ste mi dale misliti- ja ne znam zasto me gleda sondom svaki put, doduse nije duze od minute al mjeri neke cm/mm, kaze skroz zatvorena i da posteljica izgleda kao da necu rodit prije termina. Ma nemam pojma, buduci sam imala frustracije kod socijanog u pocetku, to idem privatno, svaki pregled 550 kn, detaljan doktor, sve objasni…pa se nisam pitala zasto tako. A nekako mi to osobno draze nego prsti (sve mi je to grozno, ocito imam u glavi neko blokoranje pa se ukocim, on je jako nježan zapravo).
Navodno je ipak pouzdaniji pristup mjeriti sondom. Vanjski UZV ne može snimiti tako precizno npr. duljinu cerviksa kao što je to slučaj sa sondom, a za razliku od palpatorne, subjektivne procjene (koliki je čiji prst) ovdje imaš objektivnu mjeru, tako da ti je to ok. Nema te zašto to zbunjivati.

Ni kod nas haha 😂

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Ni kod nas 😂😂 susa posvuda 😂 ali gle, "prst prohodna do glavice, spustila se glavica, malo sam napipala glavicu" i slicne izjave...nema sanse 😂😂
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji