Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gricko3
    01. Srpanj 2015. 19:17

Ni kod nas haha 😂

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Lollypop
    01. Srpanj 2015. 20:46

Ni kod nas 😂😂 susa posvuda 😂 ali gle, "prst prohodna do glavice, spustila se glavica, malo sam napipala glavicu" i slicne izjave...nema sanse 😂😂

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Lollypop
    01. Srpanj 2015. 20:47

Zato mary nije popucala tj.nisu je rezali, ona se seksala do kraja 😂😂 a ne ulje neko za medicu hahaha 😂😂😂

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

bobica9
    01. Srpanj 2015. 21:00

Hahahaha, ja sam rekla mužu da ak se mali ne bude dao van da budemo morali u akciju. A pogled - nema šanse...

dea32
    01. Srpanj 2015. 21:14

Cure moje, ni kod mene nema akcije.. Kaze mm ne znam ja sa trudnom zenom.. 
    Neki dan smo googlali kaj potice trudove i ima svega, od caja s cimetom, sexa, dugih setnji, vrucih kupki itd. I kaze mm, nista ti ne preostaje osim cimeta (dugo hodat ne mogu, vrucu vodu ne mogu podnjet).. 

Tinčica3
    02. Srpanj 2015. 00:14

Ni kod nas 😁😁😁 
    Tuga velika 😂😂
    Jos malo...

Bebily
    02. Srpanj 2015. 08:14

ja moram priznati da smo mi donedavno, tamo negdje do 30tj, znali guštat  e onda smo stali čisto da nebi trudove izazvali ali čim napunim 37tj mislim da ćemo opet krenuti pa ako ih i izazovemo neće škoditi  očito smo jedni od rijetkih ali budući da ne smeta ukoliko je trudnoća uredna ne vidim zašto ne  možda ću sad dobiti loše komentare ali nema veze..sve u granicama normale 

kachi
    02. Srpanj 2015. 09:50

Ma zašto bi dobila loše komentare? Pa to je normalno, dok liječnik nije zabranio može se, smije se i treba se ako vam je do toga.
    Mi ne smijemo i sva sreća da mi konačno više ni nije do akcije.

Imamo li novih bebica? Da li se Pikica javila? Trebale bismo ovdje napraviti neku listu po terminima pa da znamo koja je od cura sljedeća. 

bobica9
    02. Srpanj 2015. 10:21

Bebily, samo vi guštajte ako vam paše i ako smijete!
    Cure, ja sam dobila 5kg u 5 tj, od toga valjda 2 ovaj tj od kad je toplo. Sutra sam nadrapala na pregledu... 😖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.