Heh istina, ali bas to i meni svi kazu i vjerujem da je tako, ali kad ne znam kako to jako boli pa se za svako probadanje pitam jel to to :-)
Cure kako sam se sada slatko ismijala.dovela svoju curu u vrtic i prilazi mi jedan petogodisnjak i pita on mene teta zasto imate tako debeli trbuh?i sad ja njemu ljubazno krenem objasnjavat da je beba unutra.cim sam ja to rekla on je slozio takvu uplasenu facu i pobjegao.hahahahahaha mogu mislit sta si je jadan zamislio.jos uvijek se smijem kad si predocim taj prizor hahahahaha
da, svi kažu nemožeš ne skužiti da su to oni pravi pa tako da i ja jedva čekam osjetiti te ''prave trudove'' i krenut put bolnice a ako ti je čep ispao onda samo trebaš pratiti jel se pravilno javljaju trudovi, odnosno jel se smanjuje razmak..sretno i nadam se da će sve biti ok
Da vas utjesim kojima je prva trudnoca.meni je druga i isto pojma nemam.sa starijom curom mi pukao vodenjak al posto se nista nije desavalo dali mi drip i na kraju zavrsila na carskom.tako da o pravim trudovima nagonu za tiskanje i ispadanju cepa pojma nemam
Ja sam isla jutros vaditi bris na streptokok. Cure, mene tako boli kakvo god cackanje dolje....dakle otkad me dr prati na vaginalni uzv jesam otvorena (skroz zatvorena bila na zadnjem pregledu), sto je zadnjih par pregleda, mene to sve boli sve jace i jace. Krenula sam si masirati međicu, prst stavim 5 mm i mene to boli. Kako mogu biti tako osjetljiva dolje- sve vise i vise sto odmice vrijeme????
Jos smo imali i malo smijeha al i panike! Prije pregleda sam isla na wc i ostala zarobljena! Kontrolirala sam se, mislila ma doci ce muz provjeriti kad skuzi da me dugo nema il me pozovu....al me odjednom uhvatila panika, klaustofobija, zagusljivo, uzlupalo se srce, zid visok, ne mogu ga preskocit...ajme....i pocela urlati "upomoc"...nakon par krikova je dosao muz i neka zena, koja je, naravno, prva skuzila da netko vice....dobro smo se nasmijali nakon toga al mi nije bas bilo unutra lako....:p
Cestitke svima koje su rodile! Hahaah sta si me nasmijala Ivaaaaa sa tin zarobljivanjen u ec al mogu misli panike! Evo i mi se lagano pripremamo sto masina oprano odradili danas dm i pelene tisucu pelena hahahaah! Pomalo i mene vata panika iovako lose spavan ka kit se okrecen a jos sanjan gluparije tipa kako je drzat dignit ..... A da ne prican o upitnicima tipa kako razlik ispad cepa i plodnu kad kreni u bolnicu ..... Omg haahahahah
i meni je čudno da su te sondom gledali..čemu to??? meni su u 23tj sondom ušli samo tek toliko da provjere koliki je cerviks, ali je bilo toliko nježno da jedva da sam osjetila..
I meni je zadnji vaginalni uzv bio tamo negdje u 12tt. Kaj nije da oni provjeravaju cerviks s uzv preko trbuha? Mene moj dr svaki puta pregleda i vaginalno, ali to traje valjda 15 sekundi. Malo mi je bilo bolno prošli put, ali ništa strašno.
pa mislim da dovoljno vide i preko trbuha ali moj ginić je poseban po svemu bitno da nije bilo bolno..a prije toga je isto zadnji bio u 12tj..
Sortiraj odgovore
Najstariji