Tinčica, jel tebe nekad skroz nisko probada? Kao da beba grebe? I mene leđa ubijaju, i inače se držim pogrbljeno, a sad sam još gora. I trbuh mi je nisko. I nekako sam se jako počela debljati...
Tinčica, jel tebe nekad skroz nisko probada? Kao da beba grebe? I mene leđa ubijaju, i inače se držim pogrbljeno, a sad sam još gora. I trbuh mi je nisko. I nekako sam se jako počela debljati…
Natapas se vodom, ko i svi mi. Ja popijem minimalno 2 litre vode dnevno, to mi je nekakav prosjek, a izmokrim ful malo zive kiseline. Valjda iznojim ostalo ili mi ode u zglobove :D Danas sam odnila na urinokulturu, cisto reda radi.
Muz me spasava sa masazom stopala.
Ako nosis nisko odmori malo, nemoj se forsirati. I moj je imao u 34+5 2300 :) rekla je doksa da je to skolski, taman bebac :)
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Uh, mislim da ja još i više vode popijem, a tek lubenica i ostalo voće... I meni se čini da malo mokrim u odnosu na unos tekučine. Da, moram više odmarati. Pomalo peglam robicu i obavljam zadnje pripreme.
Btw, gledam ja sad šta ti meni pišeš da je to školska veličina bebe za 34tt, pa nisam ja tak puno trudna...kad ono...jooooj, jesam blesava...
Uh, mislim da ja još i više vode popijem, a tek lubenica i ostalo voće…I meni se čini da malo mokrim u odnosu na unos tekučine. Da, moram više odmarati. Pomalo peglam robicu i obavljam zadnje pripreme.
Btw, gledam ja sad šta ti meni pišeš da je to školska veličina bebe za 34tt, pa nisam ja tak puno trudna…kad ono…jooooj, jesam blesava…
Mozda i trudnija :D

Cure za masazu medjice ovdje kazu tek od 37tj trudnoce i meni su preporucavali ali nije to za mene

evo ja stigla sa kontrole iz vinogradske..kaže doktor da je sve ok, malo mi je tlak povišen i trebam ga mjerit kod kuće i zapisivati..iako mi je cijelu trudnoću tako ali ako osjetim tegobe moram odmah doći nadam se da neće biti problema..oni mene vode pod točno 36tj danas..radio mi je bris jer ga do sada nitko nije napravio..to je to više manje..kontrola za 2tj ako se prije ne vidimo
i da..skroz sam zatvorena...

Bobica, ja mislim da ne nosim nisko, tako da ne znam za to grebanje. Ono sto je mene uplasilo je jako probadanje skroz nisko, kao grč. I trajao je tipa minutu i onda popustio. To mi se nekoliko puta do sada dogodilo. I bas me jako bolilo. Preznojila sam se bila u sekundi. Pitala sam doktoricu sta je to i jel normalno. Ona je rekla da je to nista i da su takvi bolovi normalni.
Bobica, ja mislim da ne nosim nisko, tako da ne znam za to grebanje. Ono sto je mene uplasilo je jako probadanje skroz nisko, kao grč. I trajao je tipa minutu i onda popustio. To mi se nekoliko puta do sada dogodilo. I bas me jako bolilo. Preznojila sam se bila u sekundi. Pitala sam doktoricu sta je to i jel normalno. Ona je rekla da je to nista i da su takvi bolovi normalni.
Mozda ti je mjehur? Ili si se prenaglo digla s kauca/okrenula u krevetu/napravila neki pokret?
Joooj...opet neka dr sestra mijenja moju, nikako se sporazumiti...
Recite mi, molim vas, tko mi uzima bris za streptokok? Moj socijalni ginic i onda ga ja nekud nosim sama ili dobijem upitnicu za bolnicu?
Za KKS, URIN, GUK, JETRENE PROBE I MALI KOAGULOGRAM (zgrusnjavanje krvi), to dobijem uputnicu pa radim sve u bolnici ili....hvala
Joooj…opet neka dr sestra mijenja moju, nikako se sporazumiti…
Recite mi, molim vas, tko mi uzima bris za streptokok? Moj socijalni ginic i onda ga ja nekud nosim sama ili dobijem upitnicu za bolnicu?
Za KKS, URIN, GUK, JETRENE PROBE I MALI KOAGULOGRAM (zgrusnjavanje krvi), to dobijem uputnicu pa radim sve u bolnici ili….hvala
Bris za streptokok uzima socijalni ginić i onda ga nosiš sama u Mirogojsku (tako je kod mene), za krvne pretrage ti isto on da uputnicu i vadiš krv u laboratoriju (gdje već inače vadiš krv), a nalaze šalju direktno giniću.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji