Joooj...opet neka dr sestra mijenja moju, nikako se sporazumiti...
Recite mi, molim vas, tko mi uzima bris za streptokok? Moj socijalni ginic i onda ga ja nekud nosim sama ili dobijem upitnicu za bolnicu?
Za KKS, URIN, GUK, JETRENE PROBE I MALI KOAGULOGRAM (zgrusnjavanje krvi), to dobijem uputnicu pa radim sve u bolnici ili....hvala
Bobica, hvala ti!
Onda moramo ici ujutro zbog tog brisa, a ne danas popodne, eto sestra mi to nije ni rekla, a nisu mi nikako blizu...
Meni vaga pokazuje 5 kg vise u zadnja tri tjedna..to me sokiralo (nisam se vagala, bili smo na moru), al sam dosta otecena u stopalima i sakama pa se mislim kako je to vecina voda...jer se susprezem sa hranom zapravo...
Sinoc su me dosta boljela ledja, nisko...kao menga...muz me masirao pa mi je bilo lakse.
Inace, na moru sam bila skroz druga osoba, poletna, energicna, nisam stajala po cijeli dan...čim sam se vratila u ZG, medju asfalt, zgrade, bez povjetarca, u stancic...jedva se pomicem...
To kad boli dolje trbuh kao menga to su pripremni trudovi, danas sam to spomenula doksi pa je rekla da je to to.
Ja prst do glavice otvorena, kaze da je to ok. Ctg isto ok...da sam dobila 2 kg u 2 tjedna, mos mislit. Dobila sam bice kilo, skinula mi je samo 80dkg a vagala se u 19h.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Ja isto vozim kad me ne moze muz odbacit...(35 tt), jednom sam isla tramvajem, skoro se rusila jer je bilo dosta ljudi, zagusljivo i vruce a nitko mi se nije htio dignuti pa moram molit....Onda se jos i nazivciram. Stvarno bezobrazno. A isto tramvaj/bus zakoci na stanici, nikog nije briga da mozes udarit u sjedalo i sl....to mi je gore nego sama sjest u malog Yarisa i polako...mada mi nije nimalo udobno...al kazem, većinom me muz odveze kad god moze..
Sortiraj odgovore
Najstariji