Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bublica123
    28. Lipanj 2015. 22:01

Curke mislim da nam je ispao sluzni cep...zelenkasta sluz kao kad posteno ispusete prehlađeni nos...mislim da se priblizava nas dan...jos nista od trudova...pakiramo zadnje sitnice u torbu....ako krenu trudovi javim se prije nego odmigoljim u bolnicu po svog deckica

Bublica123
    28. Lipanj 2015. 23:19

Hvala lollypop...valjda nece i ova faza trajati tjedan dana...sutra ujutro svejedno imam pregled u ta, ako se nesto ozbiljnije ne pocne desavati po noci...svejedno cu vam se javiti
    Joj joj napokon cemo ga vidjetiiiiì

Lollypop
    28. Lipanj 2015. 23:23

da, takan sam tila napisat nece ti valjda ispadat cep 5 dana kao buci   Uhh kako uzbudljivo, neznam kako bi ja mogla izdrzat ovu noc da sam na tvom mjestu!   Ja kad me mrvu nesto boli vec se mislim kako cu u bolnicu morat ic hahahah preuzbudljivo!!

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

CUUuu
    28. Lipanj 2015. 23:23

Pikice, super. Držim fige...

iva.lu
    29. Lipanj 2015. 03:14

Sretno curke kojima se blizi dan D...da bude sto prije i bezbolnije...drzimo fige

...molim Te za malo sreće....

Miki35
    29. Lipanj 2015. 08:09

pikica  sretno javi!!!!!!

Mary36
    29. Lipanj 2015. 09:21

Cure koje imate još neko vrijeme do poroda svima vam toplo preporučam weledino ulje za masažu međice iz dm-a! Puno znači ako vas ne režu, puno čete se lakše oporaviti, a i brinuti za bebu...mene je spasilo, a masirala sam se nekih mjesec dana prije poroda!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.