Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bebily
    29. Lipanj 2015. 10:14

pikice sretnooooo  eto možda ipak danas stigne kako si i poželjela 

CUUuu
    29. Lipanj 2015. 10:29

Ja ću za masažu međice čekati 37. tjedan jer i to može utjecat na prijevremeni porod.
    U prošloj sam trudnoći imala niplette za izvlačenje bradavica pa mi je i za njih doktor rekao da pred sam kraj jer i stimulacija bradavica isto može izazvati prijevremeni porod.

Bublica123
    29. Lipanj 2015. 11:17

Curke evo meeee...otvorena 4cm, cerviksa nema, imala trud na ctg, doktor rekao da budem blizu i da ne cekam puno sa dolaskom u bolnicu jer necu stici dobiti nesto protiv bolova...danas mozda stizeeeeee on maliiiiiij

CUUuu
    29. Lipanj 2015. 11:42

Super Pikice, držimo fige 👍

Tinčica3
    29. Lipanj 2015. 12:59

Sretnooo Pikica
    Ja sam jucer pola dana provela nq youtubu gledajuci porode. Mislim da mi to nije bilo pametno. Gledala sam ih i prije, na pocetku, ali onda sam bila nekako hrabrija. Zapravo me nista ne muci nego ta epiziotomija. Ja bi je jaaaako izbjegla. A citam da da kucna masaza ne pomaze bas, a iskreno i strah me mjesec dana pred porod sama nesto cackat i razvlacit. Valjda je najbitnija babica i kako ona masira za vrijeme izgona. Vi koje masirate, jel vam muzevi masiraju ili same? Jel boli?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.