Čestitke za Baby1, najteže je prošlo, vjerujem da nije bilo lako, ali zato sada uživajte.
Nadam se da je i naša Pikica već rodila svog dječaka.
A ja ću onda sa uljem sačekati kao i CUuu malo. Mislila sam pitati doktora u srijedu, ali vjerujem da će mi i on isto reći.
Baby1, čestitam!
Pikice, sretno, a nadam se da si već i rodila!
Ja bila u petak u Petrovoj na uzv. Kaos. Jedva su me primili iako samo bila naručena, jer kako sam se mogla naručiti kod Hermana ako nisam njegova pacijentica?! Pa ne znam, pitala sam, rekli da može i naručili me, nisam sama izmislila termin pregleda... Enivej, njega nije ni bilo, pregledao me drugi dr (koji je došao iz dežurstva i jedva je gledao; i nije ni čudo da je sve išlo tako sporo). Sve je ok, veli da malac ima oko 2300g. Mala bombica!
U petak idem kod svog ginića na pregled pa ću i ja pitati za masažu. Rekao mi je da će mi raditi bris za streptokok. I nadam se da će i on raditi uzv, da vidim sinčića.
Nisam baš nešto u elementu zadnjih dana. Stalno me nešto bolucka, ne znam šta bi sa sobom. Kako ste vi ovih dana?
Tinčica, jel tebe nekad skroz nisko probada? Kao da beba grebe? I mene leđa ubijaju, i inače se držim pogrbljeno, a sad sam još gora. I trbuh mi je nisko. I nekako sam se jako počela debljati...
Uh, mislim da ja još i više vode popijem, a tek lubenica i ostalo voće... I meni se čini da malo mokrim u odnosu na unos tekučine. Da, moram više odmarati. Pomalo peglam robicu i obavljam zadnje pripreme.
Btw, gledam ja sad šta ti meni pišeš da je to školska veličina bebe za 34tt, pa nisam ja tak puno trudna...kad ono...jooooj, jesam blesava...
Cure za masazu medjice ovdje kazu tek od 37tj trudnoce i meni su preporucavali ali nije to za mene
evo ja stigla sa kontrole iz vinogradske..kaže doktor da je sve ok, malo mi je tlak povišen i trebam ga mjerit kod kuće i zapisivati..iako mi je cijelu trudnoću tako ali ako osjetim tegobe moram odmah doći nadam se da neće biti problema..oni mene vode pod točno 36tj danas..radio mi je bris jer ga do sada nitko nije napravio..to je to više manje..kontrola za 2tj ako se prije ne vidimo
i da..skroz sam zatvorena...
Bobica, ja mislim da ne nosim nisko, tako da ne znam za to grebanje. Ono sto je mene uplasilo je jako probadanje skroz nisko, kao grč. I trajao je tipa minutu i onda popustio. To mi se nekoliko puta do sada dogodilo. I bas me jako bolilo. Preznojila sam se bila u sekundi. Pitala sam doktoricu sta je to i jel normalno. Ona je rekla da je to nista i da su takvi bolovi normalni.
Sortiraj odgovore
Najstariji