Baby 1 čestitam. Žao mi je sto si kroz sve to trebala proći. Dobro da nema posljedica. Sad lijepo uživajte. ..

Baby1, cestitke od srca!! Sve ste vi to hrabro izdrzali a sad se mazite i uzivajte, bravo
Čestitke za Baby1, najteže je prošlo, vjerujem da nije bilo lako, ali zato sada uživajte.
Nadam se da je i naša Pikica već rodila svog dječaka.
A ja ću onda sa uljem sačekati kao i CUuu malo. Mislila sam pitati doktora u srijedu, ali vjerujem da će mi i on isto reći.

Baby1, čestitam!
Pikice, sretno, a nadam se da si već i rodila!
Ja bila u petak u Petrovoj na uzv. Kaos. Jedva su me primili iako samo bila naručena, jer kako sam se mogla naručiti kod Hermana ako nisam njegova pacijentica?! Pa ne znam, pitala sam, rekli da može i naručili me, nisam sama izmislila termin pregleda... Enivej, njega nije ni bilo, pregledao me drugi dr (koji je došao iz dežurstva i jedva je gledao; i nije ni čudo da je sve išlo tako sporo). Sve je ok, veli da malac ima oko 2300g. Mala bombica!
U petak idem kod svog ginića na pregled pa ću i ja pitati za masažu. Rekao mi je da će mi raditi bris za streptokok. I nadam se da će i on raditi uzv, da vidim sinčića.
Nisam baš nešto u elementu zadnjih dana. Stalno me nešto bolucka, ne znam šta bi sa sobom. Kako ste vi ovih dana?
Bas me zanima sta ce reci za masažu medice, javi u petak!
S obzirom da meni nitko ne govori koliko je malac onda se jako veselim kad vidim necije mjere, znaci i moj mali bi mogao biti tu negdje, posto nam je termin na isti dan :)
Inace, ja sam prosli tjedan bila na masazi ledja koja su me ubijala. I evo vec par dana sam preporodjena! Drasticno manje bole! A ostalih tegoba nemam za sad. Imam nekad osjecaj koliko se mali rita da bi mi mogao iskociti iz stomaka hehe,ali to mi je gušt.
Ja sam imala zadnji pregled kod svoje doktorke u Puli, sljedeci mi je u 36-37 tjednu u Osijeku. S obzirom da mi ona nije spominjala taj bris, valjda ce u Osijeku to obaviti? To je vazan bris jel?
Zavidim svima mamama koje gledaju svoje bebe na uzv-u. Ja sam svog sina zadnji puta vidjela u 24 tjednu kod privatnika, jer eto u Pulskoj bolnici je to nebitno. :(

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji