Curke evo meeee...otvorena 4cm, cerviksa nema, imala trud na ctg, doktor rekao da budem blizu i da ne cekam puno sa dolaskom u bolnicu jer necu stici dobiti nesto protiv bolova...danas mozda stizeeeeee on maliiiiiij
Curke evo meeee…otvorena 4cm, cerviksa nema, imala trud na ctg, doktor rekao da budem blizu i da ne cekam puno sa dolaskom u bolnicu jer necu stici dobiti nesto protiv bolova…danas mozda stizeeeeee on maliiiiiij
Sretno!!!

Curke evo meeee…otvorena 4cm, cerviksa nema, imala trud na ctg, doktor rekao da budem blizu i da ne cekam puno sa dolaskom u bolnicu jer necu stici dobiti nesto protiv bolova…danas mozda stizeeeeee on maliiiiiij
Sretno!!!
Sretno. Nek prode brzo..

Sretnooo Pikica
Ja sam jucer pola dana provela nq youtubu gledajuci porode. Mislim da mi to nije bilo pametno. Gledala sam ih i prije, na pocetku, ali onda sam bila nekako hrabrija. Zapravo me nista ne muci nego ta epiziotomija. Ja bi je jaaaako izbjegla. A citam da da kucna masaza ne pomaze bas, a iskreno i strah me mjesec dana pred porod sama nesto cackat i razvlacit. Valjda je najbitnija babica i kako ona masira za vrijeme izgona. Vi koje masirate, jel vam muzevi masiraju ili same? Jel boli?
Pikice, sretno, da sve prodje super!!
Mary, hvala na savjetu. Ja sam kupila to ulje, isla jednom mazati, al mene to jako boli. Mene boli kad mi dr stavi vaginalni uzv...znam da dolje mjesecima vec nema nikakve akcije, bilo nas strah mada je sve bilo ok, nisam se trebala cuvati i to....al evo do vrha nokta stavim prst i to me vec dosta boli
Drage moje, konačno da se i ja javim na brzinu dok bebač spava. Rodila sam 15.6. u 23:56 malog Tonija, 2700g i 48cm. Porod je prošao odlično, porodila sam se za sat i pol,bila na dripu, rezana i šivana, ali nije ništa strašno. Već sjedim normalno i ne boli me ništa. Mi smo produžili boravak u bolnici jer je Toni imao urinoinfekciju, završio na pedijatriji pod antibioticima bio 9 dana, i u inkubatoru. To mi je bilo jako teško, jer nisam ga mogla ni držati ni dojiti, samo dodirivati rukama kroz one rupe na ink. Izdajala sam se svakih 3h, i još su mu davali dohranu.
Sad smo konačno doma, uživamo! Samo toliko od mene za sada. Veliki poz i pusa svima. :** Ne stignem čitati prethodne poruke pa ne znam je li se još koja mamica porodila, ali ako je ČESTITAM VAM OD SRCA. Biti mama je nešto prekrasno!! <3
Drage moje, konačno da se i ja javim na brzinu dok bebač spava. Rodila sam 15.6. u 23:56 malog Tonija, 2700g i 48cm. Porod je prošao odlično, porodila sam se za sat i pol,bila na dripu, rezana i šivana, ali nije ništa strašno. Već sjedim normalno i ne boli me ništa. Mi smo produžili boravak u bolnici jer je Toni imao urinoinfekciju, završio na pedijatriji pod antibioticima bio 9 dana, i u inkubatoru. To mi je bilo jako teško, jer nisam ga mogla ni držati ni dojiti, samo dodirivati rukama kroz one rupe na ink. Izdajala sam se svakih 3h, i još su mu davali dohranu.
Sad smo konačno doma, uživamo! Samo toliko od mene za sada. Veliki poz i pusa svima. :** Ne stignem čitati prethodne poruke pa ne znam je li se još koja mamica porodila, ali ako je ČESTITAM VAM OD SRCA. Biti mama je nešto prekrasno!! <3
Čestitam!!!! uživajte u najljepšim trenutcima života.....
:( za inkubator...to je jako tesko vjerujem...jos tako mala mrvica...srce mi se para kad samo zamislim..
Cuvajte se i pazite, a ako zatrebas kakav savjet ili podrsku mi smo tu! Renata i cure dezuraju na problemima sa dojenjem, rado ce ti pomoci ako mogu, samo pitaj. Odmori se! :*
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji