Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bebily
    29. Lipanj 2015. 13:47

pikice jejjjjjjjj   čekamo nove vijesti..drži nas u toku  SRETNOOOOOO...

Ivaaaa
    29. Lipanj 2015. 14:07

Pikice, sretno, da sve prodje super!!

Mary, hvala na savjetu. Ja sam kupila to ulje, isla jednom mazati, al mene to jako boli. Mene boli kad mi dr stavi vaginalni uzv...znam da dolje mjesecima vec nema nikakve akcije, bilo nas strah mada je sve bilo ok, nisam se trebala cuvati i to....al evo do vrha nokta stavim prst i to me vec dosta boli 

Baby1
    29. Lipanj 2015. 15:39

Drage moje, konačno da se i ja javim na brzinu dok bebač spava. Rodila sam 15.6. u 23:56 malog Tonija, 2700g i 48cm. Porod je prošao odlično, porodila sam se za sat i pol,bila na dripu, rezana i šivana, ali nije ništa strašno. Već sjedim normalno i ne boli me ništa. Mi smo produžili boravak u bolnici jer je Toni imao urinoinfekciju, završio na pedijatriji pod antibioticima bio 9 dana, i u inkubatoru. To mi je bilo jako teško, jer nisam ga mogla ni držati ni dojiti, samo dodirivati rukama kroz one rupe na ink. Izdajala sam se svakih 3h, i još su mu davali dohranu.
    Sad smo konačno doma, uživamo! Samo toliko od mene za sada. Veliki poz i pusa svima. :** Ne stignem čitati prethodne poruke pa ne znam je li se još koja mamica porodila, ali ako je ČESTITAM VAM OD SRCA. Biti mama je nešto prekrasno!! <3

Bebily
    29. Lipanj 2015. 15:49

Još jednom čestitke Baby1  baš je mala mrvica 

CUUuu
    29. Lipanj 2015. 17:26

Baby 1 čestitam. Žao mi je sto si kroz sve to trebala proći. Dobro da nema posljedica.  Sad lijepo uživajte. ..

CUUuu
    29. Lipanj 2015. 17:27

Baby 1 jesi li ti rodila nešto ranije ili?

Ivaaaa
    29. Lipanj 2015. 19:39

Baby1, cestitke od srca!! Sve ste vi to hrabro izdrzali a sad se mazite i uzivajte, bravo 

gagulina
    29. Lipanj 2015. 19:39

Baby jos jednom cestitam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.