Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bebily
    28. Lipanj 2015. 11:38

ajmooooo..koja je sljedeća?? 

Bublica123
    28. Lipanj 2015. 11:41

Ja biiiiii sljedecaaaa...sutra tati imendan i njemu malom tako da bi bilo lijepo da dodje vise

Bebily
    28. Lipanj 2015. 11:52

pikice želim da ti se ostvari želja  vrijeme je već  bila je pauza koji dan i sad je vrijeme za nove trudove

Bublica123
    28. Lipanj 2015. 11:58

Da, bebice su u strajku...vrijeme je da krenuuuu

Filotea
    28. Lipanj 2015. 14:09

Meni je isto gin radio bris na streptokok i u bolnici na pregledu me doktor pito nalaz od toga brisa... Meni jutros izgleda sluzni cep poceo ispadat,nadam se da ce moja curka uskoro van  da li taj cep nuzno mora biti smedkaste boje?

Bublica123
    28. Lipanj 2015. 14:15

Sluzni cep bude zelenkaste boje..kao iz nosa sa krvnim zilicama...ne mora nuzno znaciti porod...meni je jucer prckao i bio mi iscjedak smeđe boje...mozda ti je od pregleda ako si bila

Miki35
    28. Lipanj 2015. 16:34

pikica

Sluzni cep bude zelenkaste boje..kao iz nosa sa krvnim zilicama…ne mora nuzno znaciti porod…meni je jucer prckao i bio mi iscjedak smeđe boje…mozda ti je od pregleda ako si bila

Pikica jos si u  komadu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI