Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kachi
    21. Lipanj 2015. 11:17

Gagulina, meni sad zna biti onako malo muka nakon što pojedem neku hranu, ali još uvijek nema povraćanja i onog stupnja mučnine kao u prvom tromjesečju i nadam se da ni neće. Moja mama je povraćala ponovo i na kraju trudnoće i na porodu...ali nema nikakvu mudru vezano za to nego: povratiš i ideš dalje.

Ja za izlazak iz bolnice imam spremnu svoju omiljenu laganu ljetnu haljinu...to će mi biti najudobnije i najprozračnije jer vjerujem da će biti vruće.

Tinčica3
    21. Lipanj 2015. 11:30

Ja sam taaako pospana non stop i samo mi se lezi. Hocu se ja zadnja poroditi? Ima li koja mama da ceka bebu iza 10.08.? Sve ste tu negdje, a ja jos punih 50 dana :(

iva.lu
    21. Lipanj 2015. 11:53

Jeli koja od vas osjetila nesto slicni... bol tj. kao da me nesto presjeklo ili kao da sam istegnula nesto pri naglom okretanju (samo kaj se ja nisam okretala) ne znam kak bi to opisala...u desnom dijelu negdje oko jajnika...uz laganu menstrualnu bol u ledima...kratko je trajala...kao da se beba spustila pa me zabolilo...danas smo 34+4...jesu to lazni trudovi? Ne brinem se...idem na pregled u srijedu pa me bas zanima jel se kaj dogada

...molim Te za malo sreće....

gagulina
    21. Lipanj 2015. 11:57

Ma krasno,ova me mala bas muci cijelu trudnocu.
    Mrvice mene konstantno tako nesto boli jos od 30tj tijelo ti se priprema siri se rasteze itd bit ce toga jos.meni pomaze kupka da se opustim.

ifv-Nora
    21. Lipanj 2015. 12:22

Naša bebolina stigla točno na termin,09.06..Prvi porod i ugodno sam iznenađena kako se sve brzo odigralo.Zelim svim budućim mamama brz i što lakši porod.

Veri
    21. Lipanj 2015. 13:02

Ima nas i iza 10.08 meni je termin 06.09. 
    Da mislim se što ću sebi obuć jer mi putovanje do kuće traje dugo a nećemo moči praviti pauze svako malo. Nebi htila uzet za izlazak nešto u čemu će me žuljat punti.

Bebily
    21. Lipanj 2015. 13:55

Tinčica ja sam ti 02.08. tako da smo blizu  što se tiče bolova, mene zna malo zabolit i zatezat ali ne pridajem tome neku veliku pažnju s obzirom da brzo prođe pa vjerujem da se tijelo priprema  a i beba me konstantno lupa pa i ona sigurno pogodi gdje meni ne paše 

iva.lu
    21. Lipanj 2015. 16:01

Ma lupa i mene...danas i jucer je posebno zivahan...ali me jos ovak nije presjeklo tak da mi je to nesto novo...strah me jedino koliko sam lezerna oko svega da nebum obratila pozornost ak se nekaj pocne dogadat...

...molim Te za malo sreće....

Tinčica3
    21. Lipanj 2015. 16:30

Jeeeeee necemo ostati sami :)
    Mene boli trtica najvise, pubicna kost svaka 2-3 dana,
    Gornji dio kicme (izmedju lopatica) oduvijek, samo sad u trudnoci cesce i jace i nemam zraka, i ošit? Valjda je to to- nemam zraka i kao da me pluca bole. Najcesce odvojeno, a vrlo rijetko sve zajedno. Uglavnom osjecam se kao baba. I jedino je meni vruce non stop. Kao malo zahladilo, a ja se preznojavam kao na +35! Zivjele trudnicke tegobeee :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.