Ostat ce nas 5 na forumu za tjedan dana
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Hahaha..vrlo vjerojatno lollypop ....brzo ce i vase vrijeme pa smo sve opet na hrpi na dojenju

Čestitke Mary !
Cure nadam se da će nam bebi će poštovati redoslijed jer koliko god teško bilo iščekivanje, vjerujte mi nije ni malo lijepo kad se po žure pa zaglave u bolnici...
P. S. Ni ja ne masiram međicu. Strah me jer sam tek 33+5 a otvorena za prst pa mi je doktor rekao mirovanje - tako da nikakva masaža ne dolazi u obzor

Drage buduće mamice, ja sam u velikoj nedoumici. Što obuči za izlazak iz rodilišta?! Put od rodilišta do kuće će trajati otprilike 3 h. Molim vas savjet.
Meni je merkur 5-10 min voznje do doma, ovisno o prometu...ja cu vjerojatno tajice i majicu...tako i sad nosim...tako da ne znam...ja kad bi putovala dalje vjerojatno bi se isto obukla...meni nije bitno u cem cu izaci nego da mi je udobno...svi su navikli da me vide u tom tako da nesto posebno ni necu pripremati...najbolje ono u cem ces se dobro osjecati i da je komotno jer trbuh sigurno ne bude ravan kad budemo izlazile 😂
...molim Te za malo sreće....
Ako misliš što sebi obući - ja ću dugu pamučnu haljinu koju nosim i sad u trudnoći ali zapravo nije trudničak. To mi je udobno - samo se navuče, praktično za dojenje jer se i mi vozimo nekih 3 -5 sata do doma. Za malenog sam kupila duge hlače i borić dugih rukava. Još samo čarapice i spremni smo...

Cure dali koja od vas sad pri kraju ima mucnine?evo vec treci dan me ubijaju nebitno sta jela ili pila...

Gagulina, meni sad zna biti onako malo muka nakon što pojedem neku hranu, ali još uvijek nema povraćanja i onog stupnja mučnine kao u prvom tromjesečju i nadam se da ni neće. Moja mama je povraćala ponovo i na kraju trudnoće i na porodu...ali nema nikakvu mudru vezano za to nego: povratiš i ideš dalje.
Ja za izlazak iz bolnice imam spremnu svoju omiljenu laganu ljetnu haljinu...to će mi biti najudobnije i najprozračnije jer vjerujem da će biti vruće.

Ja sam taaako pospana non stop i samo mi se lezi. Hocu se ja zadnja poroditi? Ima li koja mama da ceka bebu iza 10.08.? Sve ste tu negdje, a ja jos punih 50 dana :(
Ja sam taaako pospana non stop i samo mi se lezi. Hocu se ja zadnja poroditi? Ima li koja mama da ceka bebu iza 10.08.? Sve ste tu negdje, a ja jos punih 50 dana :(
mi jos 38 dana do termina...a danas sam se digla s takvim umorom kao da sam cijeli stan dvaput pocistila bas mi nekak tesko....zamorno...mozda je to od vremena pa se tako osjecamo
Jeli koja od vas osjetila nesto slicni... bol tj. kao da me nesto presjeklo ili kao da sam istegnula nesto pri naglom okretanju (samo kaj se ja nisam okretala) ne znam kak bi to opisala...u desnom dijelu negdje oko jajnika...uz laganu menstrualnu bol u ledima...kratko je trajala...kao da se beba spustila pa me zabolilo...danas smo 34+4...jesu to lazni trudovi? Ne brinem se...idem na pregled u srijedu pa me bas zanima jel se kaj dogada
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji