Miki i Pikica ocemo li nas tri vise doci na red? Imam osjecaj da ove kojima je termin u 7 mjesecu budu prije nas
sretno vama trima, da što prije krene akcija a još brže i bezbolnije prođe
Ostat ce nas 5 na forumu za tjedan dana
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Hahaha..vrlo vjerojatno lollypop ....brzo ce i vase vrijeme pa smo sve opet na hrpi na dojenju
Čestitke Mary !
Cure nadam se da će nam bebi će poštovati redoslijed jer koliko god teško bilo iščekivanje, vjerujte mi nije ni malo lijepo kad se po žure pa zaglave u bolnici...
P. S. Ni ja ne masiram međicu. Strah me jer sam tek 33+5 a otvorena za prst pa mi je doktor rekao mirovanje - tako da nikakva masaža ne dolazi u obzor
Drage buduće mamice, ja sam u velikoj nedoumici. Što obuči za izlazak iz rodilišta?! Put od rodilišta do kuće će trajati otprilike 3 h. Molim vas savjet.
Meni je merkur 5-10 min voznje do doma, ovisno o prometu...ja cu vjerojatno tajice i majicu...tako i sad nosim...tako da ne znam...ja kad bi putovala dalje vjerojatno bi se isto obukla...meni nije bitno u cem cu izaci nego da mi je udobno...svi su navikli da me vide u tom tako da nesto posebno ni necu pripremati...najbolje ono u cem ces se dobro osjecati i da je komotno jer trbuh sigurno ne bude ravan kad budemo izlazile 😂
...molim Te za malo sreće....
Ako misliš što sebi obući - ja ću dugu pamučnu haljinu koju nosim i sad u trudnoći ali zapravo nije trudničak. To mi je udobno - samo se navuče, praktično za dojenje jer se i mi vozimo nekih 3 -5 sata do doma. Za malenog sam kupila duge hlače i borić dugih rukava. Još samo čarapice i spremni smo...
Cure dali koja od vas sad pri kraju ima mucnine?evo vec treci dan me ubijaju nebitno sta jela ili pila...
Sortiraj odgovore
Najstariji