Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Buco tvoj
    20. Lipanj 2015. 16:39

Miki i Pikica ocemo li nas tri vise doci na red? Imam osjecaj da ove kojima je termin u 7 mjesecu budu prije nas 

Bebily
    20. Lipanj 2015. 17:48

sretno vama trima, da što prije krene akcija a još brže i bezbolnije prođe 

Bebach22
    20. Lipanj 2015. 18:11

I meni je termin za 2dana al čini se da cu još malo čekati

Lollypop
    20. Lipanj 2015. 21:43

Ostat ce nas 5 na forumu za tjedan dana 

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Bublica123
    20. Lipanj 2015. 22:44

Hahaha..vrlo vjerojatno lollypop ....brzo ce i vase vrijeme pa smo sve opet na hrpi na dojenju

CUUuu
    20. Lipanj 2015. 22:55

Čestitke Mary !
    Cure nadam se da će nam bebi će poštovati redoslijed jer koliko god teško bilo iščekivanje,  vjerujte mi nije ni malo lijepo kad se po žure pa zaglave  u bolnici...

P. S. Ni ja ne masiram međicu. Strah me jer sam tek 33+5 a otvorena za prst pa mi je doktor rekao mirovanje - tako da nikakva masaža ne dolazi u obzor

Veri
    21. Lipanj 2015. 00:46

Drage buduće mamice, ja sam u velikoj nedoumici. Što obuči za izlazak iz rodilišta?! Put od rodilišta do kuće će trajati otprilike 3 h. Molim vas savjet.

iva.lu
    21. Lipanj 2015. 07:17

Meni je merkur 5-10 min voznje do doma, ovisno o prometu...ja cu vjerojatno tajice i majicu...tako i sad nosim...tako da ne znam...ja kad bi putovala dalje vjerojatno bi se isto obukla...meni nije bitno u cem cu izaci nego da mi je udobno...svi su navikli da me vide u tom tako da nesto posebno ni necu pripremati...najbolje ono u cem ces se dobro osjecati i da je komotno jer trbuh sigurno ne bude ravan kad budemo izlazile 😂

...molim Te za malo sreće....

CUUuu
    21. Lipanj 2015. 10:11

Ako misliš što sebi obući - ja ću dugu pamučnu haljinu koju nosim i sad u trudnoći ali zapravo nije trudničak. To mi je udobno - samo se navuče, praktično za dojenje jer se i mi vozimo nekih 3 -5 sata do doma. Za malenog sam kupila duge hlače i borić dugih rukava. Još samo čarapice i spremni smo...

gagulina
    21. Lipanj 2015. 10:25

Cure dali koja od vas sad pri kraju ima mucnine?evo vec treci dan me ubijaju nebitno sta jela ili pila...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.