Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Buco tvoj
    14. Lipanj 2015. 18:30

Mary mislio bude da si mu se popisklia .

Ja cu s mamom (nadam se sutra odmah i ostati da rodim ) ili cu cekat muza da dode s posla po mene. Sreca pa nije daleko. Samo se nadam da se u toj nervozi nebude smotao pa umjesto autom dosao biciklom po mene. 

mare27
    14. Lipanj 2015. 18:35

pikica draga,pa ti se uskoro maziš sa svojim zlatom,blago tebi

Bublica123
    14. Lipanj 2015. 20:44

mare27

pikica draga,pa ti se uskoro maziš sa svojim zlatom,blago tebi

Jos ne mogu vjerovati i totalno mi je nestvarno da cemo uskoro sa smotuljkom doci kuci iz bolnice i da ce taj smotuljak biti nasa beba

iva.lu
    14. Lipanj 2015. 18:56

Jao i ja bi da sam jos blize terminu....ova dva dana mi je koma...kicma me rastura bez obzira jel hodam jel lezim...budim se skoro svaka dva sata i manje...stalno se dizem pa sjednem pa opet legnem...jos i ove vrucine...fakat je tesko...trbuh mi je velik....ne znam samo kak je maloj mrvici unutra...nadam se dobro jer se rita stalno

...molim Te za malo sreće....

Lollypop
    14. Lipanj 2015. 19:06

Meni cike jos nisu pocele curkati, vec me malo zabrinjava. Dosad sam nasla sveukupno mozda 2-3 kapi na grudnjaku, i to 1 kap svakih 7-10 dana, i samo iz lijeve cike :(

Baby1
    15. Lipanj 2015. 16:27

Lollypop

Meni cike jos nisu pocele curkati, vec me malo zabrinjava. Dosad sam nasla sveukupno mozda 2-3 kapi na grudnjaku, i to 1 kap svakih 7-10 dana, i samo iz lijeve cike :(

Meni uopće nisu...  Jel to baš obavezno da curka?

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Tinčica3
    14. Lipanj 2015. 21:55

I Buco tvoj, i ti si u terminu :) jaooooo cure predivno :) ja sam tak uzbudjena zbog vas :) moj 10.08. se cini kao cijela vjecnost.

Nek nama kisa pada u Osijeku. Malo osvjezenja :)

dea32
    15. Lipanj 2015. 00:05

Curke, zelim vam brz i lagan porod i jos brzi oporavak da vise uzivate sa bebicama..  
    Ja cekam uzv u srijedu da vidimo kolika nam je bumbarica nasa i vidimo kako i sto dalje, termin je 2.7 al nas vode kao dijabetes..

Tinčica

I Buco tvoj, i ti si u terminu :) jaooooo cure predivno :) ja sam tak uzbudjena zbog vas :) moj 10.08. se cini kao cijela vjecnost.

Nek nama kisa pada u Osijeku. Malo osvjezenja :)

Brzo ce i 10.8, meni fakat brzo prolazi vrijeme, dan za danom kao sat za satom..

bobica9
    15. Lipanj 2015. 08:53

Joj, cure, pa di nam vrijeme ode?! Već stižu prvi ljetni bebaći!!!
    Meni noge počele naticati, nema pomoći. Ležala, ne ležala - isto je.

mare27
    15. Lipanj 2015. 10:43

bobica

Joj, cure, pa di nam vrijeme ode?! Već stižu prvi ljetni bebaći!!!
    Meni noge počele naticati, nema pomoći. Ležala, ne ležala - isto je.

bome da ,izgleda da je vrijeme stvarno proletilo,samo tako

mene kičma rastura ,il stajala il sjedila paše samo ležanje al onda me žgaravica muči a o vručini da ne pričam ,koma

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI