Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinčica3
    14. Lipanj 2015. 21:55

I Buco tvoj, i ti si u terminu :) jaooooo cure predivno :) ja sam tak uzbudjena zbog vas :) moj 10.08. se cini kao cijela vjecnost.

Nek nama kisa pada u Osijeku. Malo osvjezenja :)

bobica9
    15. Lipanj 2015. 08:53

Joj, cure, pa di nam vrijeme ode?! Već stižu prvi ljetni bebaći!!!
    Meni noge počele naticati, nema pomoći. Ležala, ne ležala - isto je.

Rina5
    15. Lipanj 2015. 13:12

Uf krenilo je znaci pomalo nama termin sluzbeni 24.7. Evo bas nas od jucer zdjelica ubiva jel vas??? Pogotovo alo duze sidin il setan koma! Ja se u splitu nadan kisi taman malo naoblacilo da osvjezi jel me ove vrucine nerviraju!

Baby1
    15. Lipanj 2015. 16:25

Cure moje, meni jutros krenuo sluzni čep-bar mislim da je to TO! Bolilo me cijelu noć povremeno kao pred megnu i jutros na papiru sluz i smećkasta krv. Nisam pravila paniku nego sam još pratila kroz dan, ali definitivno svako brisanje po malo sluzi. 
    Sad ne znam dal bi još malo pospremala, brisala nevidljivu prašinu, sjedila, ležala... Znam da može izlaziti i nekoliko dana, ali nervoza je tu!! Sad sve pojašnjavam po stoti put mužu gdje je šta, evo stavila i veš prati da mu sve pripremim.  Budući da je za bebu i za bolnicu sve već odavno spremno!
    Sutra idem opet u TA pa ćemo vidjeti što se događa. Kroz cijeli dan osjećam lagano bolne kontrakcije, i pokrete bebe negdje dolje, skroz nisko... Bliži se taj sretni dan koji smo toliko čekali!! 

Bebach22
    15. Lipanj 2015. 16:28

Super Baby1,uskoro ćeš ti u rodilište,mozda vec i sutra ostaneš 
    Kad ti je termin?

Baby1
    15. Lipanj 2015. 16:33

Termin mi je 27.6. Da, da, sutra nosim torbu obavezno sa sobom! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.