Ja više ne mogu voziti, sve me stišće i žulja, ne mogu se ni povezati i ne mogu se opustiti u vožnji. Al ja sam i malo više trudnija nego vi...
Ja sam u autu kuhana i pecena, cak mi govore da se budem porodila u njemu...udobno mi je i uvalim se i nema mi kraja
na kraju se budem sama pofurala i u bolnicu
Bili prekucer kod dok.2200g,47cm maternica ima jos sirine prsta mjesta za rast,neki trudici svakih 10min na 30,strepkokok negativan uglavnom tijelo se pocelo pripremat.
To i moj muž kaže da ću se ja odvesti na porod. .. jedino što je u Split u problem naćiparking oko bolnice...
Ja još uvijek vozim i mislim da će tako i ostati. Doduše do bolnice mi ima, zavisi gdje ću stati.
Je li vi osjećate bolove kao trudove-od leđa prema stomaku? Pretpostavljam da su ovo BH kontrakcije, ali isto nije ti svejedno!
Meni još nisu počele te kontrakcije. Doduše nisam ih ni s malenom imala. Meni je pregled u petak. Baš me zanima stanje... pitat ću ga smijem li se okupati koji put.
je li se koja od vas kupala? Mislim da kad se počneš otvarati onda više nema kupanja. Ja sam bila na Čatežu kad sam bila 2 mjeseca trudna i za to mi je dao zeleno svjetlo. Sad ćemo vidit.
Najavljuju malo zahlađenje bar ćemo malo prodisat. ...
Kod mene krenulo zahladenje...i moram priznat da sam cak uspila i napravit propuh u kuci (dosad je samo bila ustajala vrucina) i da sam morala zatvorit prozor jer mi je hladno. Napokon
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Sortiraj odgovore
Najstariji