Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bobica9
    11. Lipanj 2015. 12:47

Lollypop. a kakve si bolove imala kad si se počela otvarati?

bobica9
    11. Lipanj 2015. 13:00

I ja nosim nisko, pa me zanima. Nemam nekih bolova, osim što me sad nešto križa s desne strane štekaju, ali to samo dok neki pokret napravim. Mislim da je sam se to malo pokočila na tečaju na super neudobnim klupama... Ponekad me malo cerviks zaboli, skroz lagano, čak niti ne svaki dan. Prije 2 tj sam bila na kontroli i sve je bilo ok, zatvorena, cerviks nije bio skraćen, valjda je i dalje sve ok. Tnx na pojašnjenju!

CUUuu
    12. Lipanj 2015. 18:30

Meni je čak ugodnije kad ja vozim. Kad mi negdi idemo uglavnom ja vozim ili se izmjenjujemo. Valjda ti koncentracija na promet i vožnju ne dopušta da previše razmišljaš o tome je li ti udobno, je li te nešto steže i slično.  Ja bi ti jedino preporučila štetne čarape da ti noge ne oteknu i svakako nam isti hlađenje da to puše i u noge....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.