Uf moja je jednako aktivna a najaktivnija je kad zvacem .ja jucer i danas sve nesto cistim brisem jer neznam vise sto bih od sebe ovako kad se zaradim ne razmisljam o vrucini i trudim se sve nesto prati hladnom vodom
jedino peglanje mi nepada na pamet.
Ja nemogu podnit ovu vrucinu i jedva cekan rodit. Sve me boli, noge su mi uzasno natecene i grozno se osjecan i iman osjecah da se i beba tako osjeca koliko god to zvucalo cudno i moja je mirnija nego inacw
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Mi stan malo pocistili i popeglali dosta robe...sad smo mirni...neko vrijeme 😅...a protiv vrucine se borimo zamracivanjem stana i otvorenim prozorima...ugodno nam je...imamo klimu ali ne volim ju...odmah mi sinusi zakazu...bebac je aktivan...gura noge i guzu di stigne ima sve manje mjesta pa se i ne brinem ako se nekad malo smiri...potpuno ga razumijem 😉 nemoj se brinuti...mozda je samo to u pitanju...
Jucer bili u kupovini...kupili kinderbet...komodu...robicu velicine 56...a drugu rundu idem s mamom...polako se pripremamo
...molim Te za malo sreće....
Nego imam pitanje u vezi depilacije...imate li kakvu preporuku za salon sa depilaciju secernom pastom...nikad se nisam brijala i sad sam prisiljena jer se sama nemrem vise epilatirom...sto mi je uvijek bilo funkcionalno...htjela bi bit mirna neko vrijeme a ne da drugi dan imam vec borbu
Bok Mrvica, ja sam iz odjela jesenske bebe, ali zalutala sam tu :)
preporucila bi ti studio la verne (ako si u zg), odlicni su, ja isto planiram ponovo krenut sad jer mi je tesko i nemoguce sa depilatorom, a britvicu ne volim.
www.studiolaverne.com
vidim da su uveli i masaze za trudnice :)
Hvala na preporuci...jesam iz zagreba ali nisam nikad isla a salona 1001...pa ne znam od kud bi pocela...nemam bas vremena za riskiranje s neprovjerenim...da me ne bi u rodilistu u cudu gledali😅😅
Ma ja sve rolete pospuštam i zamračim i super bude, klimu ni nemamo... Otečena sam i to mi je najgore jer sam sama sebi čudna i ne mogu ništa obuti osim japanki. Ali doći će i tome kraj, nadam se uskorooo...
Ja još uvijek sama uspijem obrijati noge britvicom, tak sam naučila i nije mi problem, koristim Wilkinson Sword i stvarno mi je dobra, a i dlake su mi dosta svijetle i ne rastu brzo pa me to i ne sekira previše, a "dolje" me muž brije već neko vrijeme, po vrućinama mi je to super.
Evo ja na balkonu pijem kavu i mrtva sam umorna.nocas nista spavala nisam.cijelu noc je bilo vruce za poludit.ma i ja zamracim i pozatvaram ali nevrijedi kad smo u potkrovlju a sinoc u 23h je pokazivalo 32 stupnja.osjecam se ko nasukani kit.sva sreca pa nam od sutra javljaju ponovni pad temp. Inace bi kroz neko vrijeme zavrsila u ludnici a ne u rodilistu.
Meni je isto tako u stanu,vruće i sparno. Makar sve zamracim ali ne vrijedi jer smo na zadnjem katu i onda ta toplina još više dopire. Isto sam naotečena uff,nista na noge ne mogu obuć osim muževih japanki,moje me previše stišću Ali dobro izdržat ćemo još malo,sve za naše bebice
Ja ni ne idem nigdi iz stana, samo se kuham ko sunka
S otecenoscu sam dobra, a kako necu bit kad lezim cili dan sa nogama na povisenom. Kontam kad napokon izadem iz kuce da ce mi noge doc ko balvani.
Ima ko kakvu dobru humoristicnu seriju preporucit? Nesto lagano, pitko. Neznam vise sto da gledam na laptopu.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Sortiraj odgovore
Najstariji