Bobice, ako ti se bude dalo mogla bi nam napisati i što ste stvarno korisno saznali i naučili na tečaju. Ili na kraju da navedeš zašto je koristan jer se ljudi to često pitaju, osobito jer se on plaća za razliku od ovih po domovima zdravlja.
Ja na tečaj ne mogu zbog strogog mirovanja, a baš sam se radovala tom u Petrovoj.
Lollypop, kachi ti je sve lijepo napisala, brzo ce ti to proci!
Ja si cijedim voce u sokovniku svaki dan, obozavam taj sok, stavim 3 vocke, mijesam....bas ne bih voljela da moram prestati s tim a prosli put mi je dr rekao da je beba za tjedan veca...
Na tecaju su nam rekli da ce nam pedijatar, nakon toga i ortoped reci sto sa kukicima nase bebe! Neke trebaju to previjanje, neke ne, zavisi kako oni procjene. Dobijes upute....shvatila sam kao da ne treba forsirati povijanje ako uistinu nije potrebno i nece pomoci, a ne znam jel moze odmoci....Ja sam rekla jedno frendici da mi umjesto neceg dr.za poklon, kupi te pelenice sa cickom, tetrice i to sve (ona je trudna koliko i ja, kupuje ih sebi pa i meni usput,nisam to proucavala bas) da ih imam a onda budemo vidjeli!
A sta se mirovanja tice, je to tesko kad te neko nesto ogranici (tako je meni sa djeton ne smin nis slatko ni bilo! (Uf da mi je slajic) al zato meten voce dinje jagode....) al vani je toliko vruce da nema smisla uopce izlazi iza 8am i prije 9/10pm uzas a tek su krenile! Sta moras moras proc ce i to
Jao ni ja ne volim vrucinu i znam da bi ga narjadje oblacila u sto manje odjece...ali budem zdurala tih tjedan dana dok se ne privikne...
...molim Te za malo sreće....
vrućina nas očito svih ubija. inače, ne podnosim zimu, al sad umirem, vučem se od kreveta do stolice ko neka vrića. katastrofa!
jeste primijetile da su vam bebice možda mirnije? moja udara dosta manje, osjetim je kad se miče dok spava, ali mi se pari da stalno spava. inače je prije vrućina bila poprilično aktivna, sad se umirila. osjetim ju, ali nije to ko prije. ne brinem se, nekako znam da je ok, al me zanimaju vaša iskustva
Najbolji način da predvidite budućnost je da je sami stvorite
Sortiraj odgovore
Najstariji