Ja cu radit vjezbe za kukice kije je moja seka curama...svaki put kod presvlacenja bar tri puta dnevno po deset vjezbica...i kukici su super bili...siroko povijat ne mislim...sad sam cula dr na utzv je govorila zeni u 38tt da se beba zadnji dan zna okrenut na glavicu i otkazu carski tako da nemajte brige sve se stigne izokrenut i zadnji cas
...molim Te za malo sreće....
Ma Lollypop, brzo će to proći. A i prevruće je vani. Ja najradije ne bi ni izlazila iz kuće. Znaš, i ja sam si mislila da bi mogla malo smanjiti voće, a ne mogu prestati jesti. Malo jagode, pa malo trešnje, pa izmiksam jagode i bananu sa jogurtom... A opet si mislim, bolje to nego čokolada...
E, da, jučer bili prvi dan na tečaju u Petrovoj, Ugodno me iznenadilo. I predavanje i izgled bolnice, sve je novo i čisto i tiho.

Bobice, ako ti se bude dalo mogla bi nam napisati i što ste stvarno korisno saznali i naučili na tečaju. Ili na kraju da navedeš zašto je koristan jer se ljudi to često pitaju, osobito jer se on plaća za razliku od ovih po domovima zdravlja.
Ja na tečaj ne mogu zbog strogog mirovanja, a baš sam se radovala tom u Petrovoj.

Lollypop, kachi ti je sve lijepo napisala, brzo ce ti to proci!
Ja si cijedim voce u sokovniku svaki dan, obozavam taj sok, stavim 3 vocke, mijesam....bas ne bih voljela da moram prestati s tim a prosli put mi je dr rekao da je beba za tjedan veca...
Na tecaju su nam rekli da ce nam pedijatar, nakon toga i ortoped reci sto sa kukicima nase bebe! Neke trebaju to previjanje, neke ne, zavisi kako oni procjene. Dobijes upute....shvatila sam kao da ne treba forsirati povijanje ako uistinu nije potrebno i nece pomoci, a ne znam jel moze odmoci....Ja sam rekla jedno frendici da mi umjesto neceg dr.za poklon, kupi te pelenice sa cickom, tetrice i to sve (ona je trudna koliko i ja, kupuje ih sebi pa i meni usput,nisam to proucavala bas) da ih imam a onda budemo vidjeli!
Lollypop, kachi ti je sve lijepo napisala, brzo ce ti to proci!
Ja si cijedim voce u sokovniku svaki dan, obozavam taj sok, stavim 3 vocke, mijesam….bas ne bih voljela da moram prestati s tim a prosli put mi je dr rekao da je beba za tjedan veca…
Na tecaju su nam rekli da ce nam pedijatar, nakon toga i ortoped reci sto sa kukicima nase bebe! Neke trebaju to previjanje, neke ne, zavisi kako oni procjene. Dobijes upute….shvatila sam kao da ne treba forsirati povijanje ako uistinu nije potrebno i nece pomoci, a ne znam jel moze odmoci….Ja sam rekla jedno frendici da mi umjesto neceg dr.za poklon, kupi te pelenice sa cickom, tetrice i to sve (ona je trudna koliko i ja, kupuje ih sebi pa i meni usput,nisam to proucavala bas) da ih imam a onda budemo vidjeli!
Ja imam nekoliko švedskih pelena, a možeš široko povijati (naravno,ako ćeš to uopće raditi) sa običnim tetra pelenama. A i ove sa čičkom mi se čine super praktične, ali ja ih nisam kupovala jer imam švedske.

A sta se mirovanja tice, je to tesko kad te neko nesto ogranici (tako je meni sa djeton ne smin nis slatko ni bilo! (Uf da mi je slajic) al zato meten voce dinje jagode....) al vani je toliko vruce da nema smisla uopce izlazi iza 8am i prije 9/10pm uzas a tek su krenile! Sta moras moras proc ce i to

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji