Evo ja na balkonu pijem kavu i mrtva sam umorna.nocas nista spavala nisam.cijelu noc je bilo vruce za poludit.ma i ja zamracim i pozatvaram ali nevrijedi kad smo u potkrovlju a sinoc u 23h je pokazivalo 32 stupnja.osjecam se ko nasukani kit.sva sreca pa nam od sutra javljaju ponovni pad temp. Inace bi kroz neko vrijeme zavrsila u ludnici a ne u rodilistu.

Meni je isto tako u stanu,vruće i sparno. Makar sve zamracim ali ne vrijedi jer smo na zadnjem katu i onda ta toplina još više dopire. Isto sam naotečena uff,nista na noge ne mogu obuć osim muževih japanki,moje me previše stišću Ali dobro izdržat ćemo još malo,sve za naše bebice

Ja ni ne idem nigdi iz stana, samo se kuham ko sunka
S otecenoscu sam dobra, a kako necu bit kad lezim cili dan sa nogama na povisenom. Kontam kad napokon izadem iz kuce da ce mi noge doc ko balvani.
Ima ko kakvu dobru humoristicnu seriju preporucit? Nesto lagano, pitko. Neznam vise sto da gledam na laptopu.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Vidin da nas svih vrucine taru! Inace nevolin lito al ovo sad je posebna koma sta do 9am obavin obavin! A ka sad bi oko 33tjedna tribalo pra robicu i pegla ! Jucer cili dan izdrzala ka ni vruce a u 4am me probudi dehidracija i znoj uzas morala upali klimu da razladin malo, ja ne znan kako ce nasi bebaci usri lita u dugo i jos bez klime! lollypop Od serija meni su ti super new girl i cougar town a od laganih glupavih romanticnih bez puno mislit haahahah hart od dixie!
Vidin da nas svih vrucine taru! Inace nevolin lito al ovo sad je posebna koma sta do 9am obavin obavin! A ka sad bi oko 33tjedna tribalo pra robicu i pegla! Jucer cili dan izdrzala ka ni vruce a u 4am me probudi dehidracija i znoj uzas morala upali klimu da razladin malo, ja ne znan kako ce nasi bebaci usri lita u dugo i jos bez klime!
Ja nikako svoje dijete ne mogu zamisliti u dugim rukavima i definitivno planiram u bolnicu ponijeti obleku sa bodijem kratkog rukava, uz onu dugog, pa će babice procijeniti koji će biti prigodan za temperature koje budu tad. Nadam se da će je ipak obući u kratke rukaviće barem.

Čini mi se da će danas biti baš jako vruće jer mi je već sad teško u stanu, a klimu ne volim paliti dok se baš ne mora. Meni su malo otekli samo prsti, ali se sva osjećam kao troma medvjedica i ništa mi se ne jede niti kuha.

užasne su vrućine,samo mi je u glavi kako ce beba 15.08.to izdrzat,,jer u sobi mi je pakao...
Jesu li vam prsti na rukama natekli,,,,mene cijela šaka boli i prsteni mi postaju pretjesni:((
užasne su vrućine,samo mi je u glavi kako ce beba 15.08.to izdrzat,,jer u sobi mi je pakao…
Jesu li vam prsti na rukama natekli,,,,mene cijela šaka boli i prsteni mi postaju pretjesni:((
Odavno sam skinula vjenčani prsten haha ujutro su mi prsti ko ćevapi, ali i ako dugo radim s mišem na računalu npr. ili tako nešto...
Cure, meni danas frizerka odbila raditi pramenove, kaže da mi se neće primiti! A sijede mi samo izbijaju sad kroz trudnoću...užas! I sad ću se morati samo malo pošišat do poroda i to je to...
Kakvo je vaše mišljenje o tome?? Ima tko iskustva??

Mi isto na zadnjem katu...otvoreni balkon duz cijelog stana...pa tendu spustimo i onda je ok...iako termometar pokazuje trenutno 28 u stanu...uzas...dobro je dok se lezi...ali dok se nekaj po stanu krene radit koma, odmah se preznojim...jao mene ta robica ubi...nit znam koliko cega da kupim jos dugi kratki u kojoj velicini jer me izludi ova prognoza stvarno...ja ga isto nemrem zamislit u dugome jer ja nemrem biti...ali vidjet cemo...cim se pocne znojiti skidam ja svoje djete pa makar cula sto jezikovih juha...iako ne planiram dati da mi itko dolazi osim moje i njegove obitelji prvih 2-3 tjedna...mislim da cemo mi nako par dana vec picit u vecernju setnjicu pa tko ce zdurat bit samo u zatvorenom...
I ja to mislim.....samo kratki rukav, pa zamisli kako bi se bebica osula od vrucine...A kontam i ja da cemo sto prije u predvecernje setnje, da se rashladimo:))
...molim Te za malo sreće....
Ja planiram i u jaaaako ranu jutarnju i u večernju šetnju. Valjda ću biti u formi za tako nešto što prije nakon poroda.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji