Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rina5
    06. Lipanj 2015. 11:16

Vidin da nas svih vrucine taru! Inace nevolin lito al ovo sad je posebna koma sta do 9am obavin obavin! A ka sad bi oko 33tjedna tribalo pra robicu i pegla  ! Jucer cili dan izdrzala ka ni vruce a u 4am me probudi dehidracija i znoj uzas morala upali klimu da razladin malo, ja ne znan kako ce nasi bebaci usri lita u dugo i jos bez klime! lollypop Od serija meni su ti super new girl i cougar town a od laganih glupavih romanticnih bez puno mislit haahahah hart od dixie!

kachi
    06. Lipanj 2015. 11:26

Čini mi se da će danas biti baš jako vruće jer mi je već sad teško u stanu, a klimu ne volim paliti dok se baš ne mora. Meni su malo otekli samo prsti, ali se sva osjećam kao troma medvjedica i ništa mi se ne jede niti kuha.

• miky21
    06. Lipanj 2015. 12:01

užasne su vrućine,samo mi je u glavi kako ce beba 15.08.to izdrzat,,jer u sobi mi je pakao...
    Jesu li vam prsti na rukama natekli,,,,mene cijela šaka boli i prsteni mi postaju pretjesni:((

iva.lu
    06. Lipanj 2015. 12:04

Mi isto na zadnjem katu...otvoreni balkon duz cijelog stana...pa tendu spustimo i onda je ok...iako termometar pokazuje trenutno 28 u stanu...uzas...dobro je dok se lezi...ali dok se nekaj po stanu krene radit koma, odmah se preznojim...jao mene ta robica ubi...nit znam koliko cega da kupim jos dugi kratki u kojoj velicini jer me izludi ova prognoza stvarno...ja ga isto nemrem zamislit u dugome jer ja nemrem biti...ali vidjet cemo...cim se pocne znojiti skidam ja svoje djete pa makar cula sto jezikovih juha...iako ne planiram dati da mi itko dolazi osim moje i njegove obitelji prvih 2-3 tjedna...mislim da cemo mi nako par dana vec picit u vecernju setnjicu pa tko ce zdurat bit samo u zatvorenom...

...molim Te za malo sreće....

kachi
    06. Lipanj 2015. 13:07

Ja planiram i u jaaaako ranu jutarnju i u večernju šetnju. Valjda ću biti u formi za tako nešto što prije nakon poroda.

Tita 13
    06. Lipanj 2015. 13:48

meni se boja inače ne prima, fala bogu do sad nisam imala puno sijedih, ali u trudnoći izbijaju više. ipak, još nije kritična situacija

Najbolji način da predvidite budućnost je da je sami stvorite

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.