Mi sutra na pregled...u merkur...moram ih pitat jesam li obvezna ic na tecaj jer mi se nikako ne da...i muz hoce svakako na porodu biti pa moram pitat jel mu dovoljno samo ono zeleno odijelo...ne zeli to propustiti nikako...budem vidjela i za termin hoce li ga pomaknuti...nama je termin po zm 29.7 i otvaram porodiljni 1.7 i zab pitat jel to od tog dana ili od 2.7 meni ima logike da je to od 1 prvog jer je to prvi dan od 28 do termina...ako ste me shvatile😏
...molim Te za malo sreće....
https://klokanica.24sata.hr/beba/zdravlje-i-njega/kakvu-autosjedalicu-odabrati-za-novorodence-2911
Evo za sve koje se dvoume u čemu iznijeti dijete iz bolnice, i ja sam bila jedna od tih na početku trudnoće jer sam slušala druge. Sad čvrsto stojim iza toga-u autu, uvijek autosjedalica, odnosno "jaje"!
Ja isto nisam bila bas sigurna u cemu je izvesti van iz bolnice,do neki dan sam mislila u kosari a i muzu se vise svida kosara. Ali nakon malo boljeg razmisljanja odlucili smo se ipak za jaje
U njemackoj nemozes iznjeti dijete ako nemas jaje a i kazne su jaaako rigorozne tako da kod nas uopce nije bilo razmisljanja
Jel se da ista doma pokusati da se beba okrene...negdje sam čitala da se klekne a prednji dio tijela ispruzi naprijed, odupires se rukama i tako stojis 10 min zvuci prelagano da bi bilo istinito...ja doduse mislim da to u rodilistu radis, tj pokusavaju par fora...
čitala sam i ja to Ivaaaa, i hodanje 20 min, stavljanje slušalica na donji dio trbuha..itd.. morat ću pokušat sa nečim ako se ne okrene skoro.. mislim da je za tu situaciju zaslužna priroda mog posla- sjedenje, pa je valjda bebici ugodno tako... nadam se tom okretu prije poroda..
Sortiraj odgovore
Najstariji