Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    27. Svibanj 2015. 22:22

Sutra sam punih 36, al mi je rekla da je beba dosta velika!

Baby1
    28. Svibanj 2015. 10:25

Mi smo jučer bili na pregledu, bebač je težak 2440g, nekak mi je to malo naspram vaših bebica  A i dr. je rekla da je manja beba. Termin nije mijenjala, a za dva tjedna krećem u bolnicu na preglede pa ćemo vidjet šta će oni reć. Nekako sam se malo zabrinula kad je rekla da je granična težina... Nadam se da će sve biti dobro.  Meni se sad čini da ću ja preći termin.
    Da li možda netko zna što znači FIBRINOGEN povišen i D-DIMERI povišeni, jer sam vadila krv i to mi je povišeno. Ja pitam dr. jel dobar taj nalaz, ona kaže da je i pošalje me opet vaditi isto!? Zato sam malo zbunjena...

mare27
    28. Svibanj 2015. 11:40

curke ,jučer sam bila na uzv i beba mi se okrenula na zadak,danas sam 29 tt ,šta mislite jel će se do kraja ponovno okrenut?

inaće je sve u redu i teški smo 1176 g!! koliko su vaše bebice bile u 29tt??

Mary36
    28. Svibanj 2015. 12:38

Mare 27 meni se isto u to vrijeme još znala svakako vrtiti i često sam osječala da me nogama šutira po mjehuru...tak da mislim da ima još vremena.
    Baby1 možda si malo manje trudna i to je to. Ja mislim da sam malo više, al mi isto nije mjenjala termin. Čitala sam negdje da bebe jako rastu od puno voća, a ja se totalno šopam s voćem od kad je proljeće krenulo, pa je možda i od toga 

• Beba16
    28. Svibanj 2015. 12:39

mare pa i moja beba je u 29 tjednu težila oko 1100 g i doktor je rekao da je to po školski. Ali nakon 30 tjedna bebice puno počimlju dobivati na težini nego na rastu pa tako da će sigurno dobro napredovati.

Bebily
    28. Svibanj 2015. 12:48

mi idemo u ponedjeljak na uzv u vinogradsku pa ćemo napokon saznati koliki smo 
    jučer mi je stigao konzumov kupon za besplatne pelene jejjjjj...

Bublica123
    28. Svibanj 2015. 14:26

Mary i ja smo "napredne" trudnice sa velikim mrcinama...mi cemo vjerojatno malo ranije, iako ne mora ni to biti tako...ima da riknemo dok izadju van...baby1 ma nista ne brini...pa u tjednu dobivaju po oko 300g tak da taman do termina prelazis 3kg

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.