Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    27. Svibanj 2015. 15:25

Mi smo isto bili na pregledu, bebaćica ima 2960 grama, sad krećemo na preglede u Petrovu! Sve ok i beba je već nisko u zdjelici, tako da će moja možda biti i proljetna beba . Gricko mene je s 33 tjedna naručila opet za 3, isto mi nije baš bilo drago al opet bolje možda da što više izbjegnemo TA! Tam se tak samo namučiš koliko čujem!

Bublica123
    27. Svibanj 2015. 15:43

Bravoooo mary...pa prava je curica vec narasla...sad i ja jedva cekam uzv da vidim sta ce nam reci...imamo 05.06....ja bi i voljela da malo pozuri 

• Beba16
    27. Svibanj 2015. 17:01

I ja isto idem 19/06 ima do tada. znači tad sam bila 30 tjedan i naručio me nakon mjesec dana. Ja mislim da svako tri naručuju iza 34 tjedna, ali čini mi se da je to za mog doktora vrijedi.

lilili77
    27. Svibanj 2015. 17:10

Zene kako se cita ctg nalaz znam da je prva ktivulja bebini otkucaji a sta znaci druga krivulja i koje se u vrijednosti normalne odnosno na kojim vrijednostima pokazuje trudove..

CUUuu
    27. Svibanj 2015. 19:20

Joj neke od vas su u niskom startu baš. Ja sam 30tt. Sljedeći pregled mi je 16.6.  Rekao mi je tada radit briseve i da ću morati mirovati zadnji mjesec jer sam stariju curu rodila mjesec ranije. Nadam se da će mi stavit manji razmak između pregleda.

Bebach22
    27. Svibanj 2015. 19:24

Za porodiljni moraš dan prije nego ti bude tih 45dana(dakle 11.06.) otići kod svog ginekologa da ti da doznake za komplikacije i da ti otvori porodiljni,i onda s tim odeš na HZZO,tamo popunis obrazac i to je to.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.