Jasmina, čestitam na curici!
miky21, meni je termin 10.8. i mogu osjetiti kad izbaci nogice, baš mi bude kvrga na jednoj strani trbuha.
Bili smo jučer na pregledu, sve je super, ostaje isti termin, malac je okrenut glavicom prema dolje. Dobila sam uputnicu za uzv u Petrovoj, da i tamo zabilježe da je beba 2 tj. manja nego prema m. Tako je od početka i dr kaže da je taman za svoje tjedne!
Ajme,pa valjda je kod mene sve ok,kad jos nema tih izbacivanja😞
Jesi pripremila sve za svoju bebicu??

Mi smo danas bili na pregledu doktorica kaze da je sve odlicno da nema nikakvog prigovora. Beba teska 2450 grama. Ja presretna jedino sta san mislila da ce me narucit za dva tjedna al me ipak narucila za tri.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Mi smo isto bili na pregledu, bebaćica ima 2960 grama, sad krećemo na preglede u Petrovu! Sve ok i beba je već nisko u zdjelici, tako da će moja možda biti i proljetna beba
. Gricko mene je s 33 tjedna naručila opet za 3, isto mi nije baš bilo drago al opet bolje možda da što više izbjegnemo TA! Tam se tak samo namučiš koliko čujem!
Mi smo isto bili na pregledu, bebaćica ima 2960 grama, sad krećemo na preglede u Petrovu! Sve ok i beba je već nisko u zdjelici, tako da će moja možda biti i proljetna beba
. Gricko mene je s 33 tjedna naručila opet za 3, isto mi nije baš bilo drago al opet bolje možda da što više izbjegnemo TA! Tam se tak samo namučiš koliko čujem!
Mary, u kojem si tjednu? Ja sam usla u 34tt, po njihovom ( u petrovoj) u 35tt, u petak idem na uzv ( nakon 6 tj) pa da znam sto ocekivat..
Za porodiljni, ne treba doc striktno dan prije. Meni je krenuo od 19.5, dosla po doznake 2 dana iza, treci predala na hzzo bez problema..

Bravoooo mary...pa prava je curica vec narasla...sad i ja jedva cekam uzv da vidim sta ce nam reci...imamo 05.06....ja bi i voljela da malo pozuri

I ja isto idem 19/06 ima do tada. znači tad sam bila 30 tjedan i naručio me nakon mjesec dana. Ja mislim da svako tri naručuju iza 34 tjedna, ali čini mi se da je to za mog doktora vrijedi.
Zene kako se cita ctg nalaz znam da je prva ktivulja bebini otkucaji a sta znaci druga krivulja i koje se u vrijednosti normalne odnosno na kojim vrijednostima pokazuje trudove..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji