Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    27. Svibanj 2015. 12:21

Drage moje imam pitanje.. Zabrinuta sam.. U 34tt sam i zadnja 2 dana beba se umirila. Ne osjecam ju ni trecinu od onog prije kad me znala udarati kroz cijeli dan.. Jel to normalno? U petak idem na uzv i pregled u trudnicku, a ne bi htjela mijenjat doktora jer je svaki dan drugi.. Molim savjet

Mamatobe
    27. Svibanj 2015. 13:19

curica, i mojoj su noge dolje pa mjehur najviše strada. Ja sam do nedavno radila pa isto tijekom dana nisam baš previše osjetila, ali sad kad sam doma, to se inteziviralo.

bobica9
    27. Svibanj 2015. 13:44

Jasmina, čestitam na curici!
    miky21, meni je termin 10.8. i mogu osjetiti kad izbaci nogice, baš mi bude kvrga na jednoj strani trbuha.

Bili smo jučer na pregledu, sve je super, ostaje isti termin, malac je okrenut glavicom prema dolje. Dobila sam uputnicu za uzv u Petrovoj, da i tamo zabilježe da je beba 2 tj. manja nego prema m. Tako je od početka i dr kaže da je taman za svoje tjedne!

Gricko3
    27. Svibanj 2015. 14:54

Mi smo danas bili na pregledu doktorica kaze da je sve odlicno da nema nikakvog prigovora. Beba teska 2450 grama. Ja presretna jedino sta san mislila da ce me narucit za dva tjedna al me ipak narucila za tri.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

bobica9
    27. Svibanj 2015. 15:16

Mene je naručio tek 03.07. Ali kao da krajem 6.mj odem u Petrovu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.