Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jasmina6
    27. Svibanj 2015. 10:32

Pozdrav mame! Da se i ja malo javim...jučer smo bili na pregledu,konačno smo saznali da nam stiže curka!  Teska 1700g,32.tt,točno kako treba kaže dr.! Samo što mi je preporučila malo mirovanja mjesec dana. Nisam otvorena,ali je cerviks skraćen. Nisam pitala dal se to odnosi na šetnju? Nadam se da ne,što vi mislite?

dea32
    27. Svibanj 2015. 12:21

Drage moje imam pitanje.. Zabrinuta sam.. U 34tt sam i zadnja 2 dana beba se umirila. Ne osjecam ju ni trecinu od onog prije kad me znala udarati kroz cijeli dan.. Jel to normalno? U petak idem na uzv i pregled u trudnicku, a ne bi htjela mijenjat doktora jer je svaki dan drugi.. Molim savjet

miky21
    27. Svibanj 2015. 12:40

A i ja sam luda kad prođe dan, a jako slabo se beba micala...Stalno kukakm na to i stalno me netko tješi,što ću kad sam preplašena, tako da te razumijem! Prijateljica koja je rodlila nedavno mi kaže da je to normalno, da beba nekada miruje..a nekada pleše bez prestanka,,,rodila je u 38tt, a zadnja 3-4 tjedna je jaaako malo bebu osjetila,dr.kaze da je to normalno,da se beba u zadnjim tjednima umiri jer nema vise mjesta za miganje..

Mamatobe
    27. Svibanj 2015. 13:19

curica, i mojoj su noge dolje pa mjehur najviše strada. Ja sam do nedavno radila pa isto tijekom dana nisam baš previše osjetila, ali sad kad sam doma, to se inteziviralo.

curica2
    27. Svibanj 2015. 15:18

Ja nisam radila jer sam prva cetiri mjeseca stalno povracala,a i po zimi sam kao medo,uspavana   Jedva sam docekala lijepo vrijeme da mogu se pokrenit napokon  Osjecam i ja kako se mrda sve vise i vise samo mi se cini da je to sve slabo naspram drugih bebica. Nase curice moraju jos narasti pa da krenu ozbiljno lupati 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI