pa treba paziti na pokrete, ali nekad je to ne moguće izvesti, jer svi imamo obveze, krećemo se i tako....
pa sad po toj priči ispada da treba samo ležat i brojat - to je većparanojična razina.
ma ja isto mislim da dosta ovisi i o položaju bebe. ako je okrenuta leđima prema naprijed, ne možeš baš osjetit kao da je djete položeno bočno i slično - to je pak individualno, a nadam se da ste me razumjeli što želim reci
curica, dobrodošla!
Tinčica, zašto bi bila užasna?! Samo si se mudro snašla!
Baš sam nedavno čitala o brojanju pokreta, pa evo link na članak:
www.whattoexpect.com/pregnancy/pregnancy-health/move-it.aspx
A i nisu sve bebe iste, neke su aktivnije, neke štucaju, a neke ne. Moj mališa poludi kad imam preveliki razmak između obroka (i već sam i ja gladna). Valjda na mamu postane nervozan bez hrane...
Lollypop, kakve kupone si imala za Muller, jel to jos aktualno ili ne...
I gdje si kupila tu pumpicu za nos, to je da se spoji na usisavac jel da, koliko si platila ako se sjecas? Thx
Bobica, znaci nakon 28 tt treba brojati 2x dnevno, i u 1 h izbrojati 10 pokreta. Ako nema 10, pojest nešto, pa ako u drugom satu nema 10 pokreta javiti se dr. ...joj sad mislim da cu morat to brojat od straha, a ovako sam ga osjecala povremeno kroz dan, i to mi bilo najvaznije, nisam se onda bas previse opterecivala, lakse je tako...al mislim da sad budem...
Curke, je li koja od vas kao popratnu pojavu uroinfekcije imala oskudno krvarenje? Ja sam, naime, prvo u subotu, a onda u nedjelju, primijetila mrljice svježe krvi na dnevnom ulošku. Sva u strahu, u dogovoru sa svojom ginekologinjom, koja mi je stvarno uvijek dostupna,otišla sam u nedjelju u Petrovu na Hitnu i oni mi nisu vidjeli tragove niti svježe niti stare krvi, ali nalaz urina je pokazao visoke leukocite, puno bakterija, puno pločastih epitela i općenito puno svega , po čemu su zaključili da može biti i od toga. Od simptoma imam jako učestalo mokrenje i i tupi pritisak. Sad do četvrtka čekam nalaz urinokulture da bi vidjeli što s antibiotikom, ali ja cijelo vrijeme razmišljam je li to od toga. Naravno, najbitnije mi je da je bebica ok, a to su utvrdili da je. Nakon toga, zna mi se pojaviti jedva vidljiva piknica, koju ne bih ni uočila da ne pratim.
Sortiraj odgovore
Najstariji