Ja sam baš pitala dr. na zadnjem pregledu jel ostaje ovaj termin 27.6. ona je rekla da da. Sutra idem opet pa ćemo vidjet šta će reći. Mi smo spremni i čekamooo...
Ja idem 05.06. na uzv pa cu bas pitati...jedva cekamooo...sve je spremno i kod nas...sutra kindicu slazemo i to je to...robica je oprana...on se mali gnijezdi i jako je nestrpljiv da upozna mamu i tatu
pitanje za mame koje imaju rodit u 8mj...meni je termin 14.08. Zanima me kako vam se bebe mrdaju,,,kada cemo moci osjetiti pod rukom dali je beba izbacila nogu ili guzu ili....Moja 2 dana miruje i odma me prepane, al onda jedan dan udara ko sretna:)))
curica, meni je termin 19.8. :) Ja svoju curku osjetim svakodnevno, ne cijeli dan, ali u nekoliko navrata, najviše navečer i ponoći. Kad ležim, mogu otprilike procijeniti što mrda zato što znam u kojem je položaju, ali nije to baš jako izraženo da onaj tko ne zna može prepoznati što je iskočilo. Nekim danima je mirnija, nekim življa. Ovisi i gdje ti je posteljica. Ako je naprijed, onda je malo manje izraženo.
Pozdrav mame! Da se i ja malo javim...jučer smo bili na pregledu,konačno smo saznali da nam stiže curka! Teska 1700g,32.tt,točno kako treba kaže dr.! Samo što mi je preporučila malo mirovanja mjesec dana. Nisam otvorena,ali je cerviks skraćen. Nisam pitala dal se to odnosi na šetnju? Nadam se da ne,što vi mislite?
Sortiraj odgovore
Najstariji