Ja sam isto mislila da jako vuče, ali kad sam probala uvjerila sam se da ne. Mislim da je to super stvar. Pikica, pa ja sad vidim da mi imamo isti termin!
Ni ja nemam problema s nogama...
daaà baby1...iako su mi na zadnjem uzv pomaknuli termin na 16.06...al ja ipak mislim da ce biti ovaj nas

I mi ćemo kupiti ovu pumpicu za usisivač, mislim da je najbolja..možda je malo bučnija verzija ali izvuče stvarno sve
Što se tiče nogu, ja isto nemam nikakvih problema a nadam se da ni ne budem..
I mi ćemo kupiti ovu pumpicu za usisivač, mislim da je najbolja..možda je malo bučnija verzija ali izvuče stvarno sve
Što se tiče nogu, ja isto nemam nikakvih problema a nadam se da ni ne budem..
Onda vjerujem da je to do hulahopki-stopalica koje inace ne nosim pa nisam navikla na taj miris, + pojacano znojenje. I natekla su mi stopala pomalo, pa me vise tenisica stisce nego inace..ali fakat smrdi, neznam kako ljudi inace nose tu sintetiku
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Ja sam baš pitala dr. na zadnjem pregledu jel ostaje ovaj termin 27.6. ona je rekla da da. Sutra idem opet pa ćemo vidjet šta će reći. Mi smo spremni i čekamooo...

Ja idem 05.06. na uzv pa cu bas pitati...jedva cekamooo...sve je spremno i kod nas...sutra kindicu slazemo i to je to...robica je oprana...on se mali gnijezdi i jako je nestrpljiv da upozna mamu i tatu
Ja idem 05.06. na uzv pa cu bas pitati…jedva cekamooo…sve je spremno i kod nas…sutra kindicu slazemo i to je to…robica je oprana…on se mali gnijezdi i jako je nestrpljiv da upozna mamu i tatu
Uhh meni se 35 tjedan cini tako daleko...a necu puno kasnije iza vas doci po savjete na temu o dojenju. Taman kad se vi ispraksate eto mene :)
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

pitanje za mame koje imaju rodit u 8mj...meni je termin 14.08. Zanima me kako vam se bebe mrdaju,,,kada cemo moci osjetiti pod rukom dali je beba izbacila nogu ili guzu ili....Moja 2 dana miruje i odma me prepane, al onda jedan dan udara ko sretna:)))
pitanje za mame koje imaju rodit u 8mj…meni je termin 14.08. Zanima me kako vam se bebe mrdaju,,,kada cemo moci osjetiti pod rukom dali je beba izbacila nogu ili guzu ili….Moja 2 dana miruje i odma me prepane, al onda jedan dan udara ko sretna:)))
Tako je i meni bilo...nije bio jednako aktivan svaki dan... tek od 34tt mi se poceo svakodnevno i cesce gnijezdit...ne udara ali se seli po trbuhu i iskacu kvrge...svakim danom sve vise...sad u 36tt je stalno u muvingu

curica, meni je termin 19.8. :) Ja svoju curku osjetim svakodnevno, ne cijeli dan, ali u nekoliko navrata, najviše navečer i ponoći. Kad ležim, mogu otprilike procijeniti što mrda zato što znam u kojem je položaju, ali nije to baš jako izraženo da onaj tko ne zna može prepoznati što je iskočilo. Nekim danima je mirnija, nekim življa. Ovisi i gdje ti je posteljica. Ako je naprijed, onda je malo manje izraženo.
curica, meni je termin 19.8. :) Ja svoju curku osjetim svakodnevno, ne cijeli dan, ali u nekoliko navrata, najviše navečer i ponoći. Kad ležim, mogu otprilike procijeniti što mrda zato što znam u kojem je položaju, ali nije to baš jako izraženo da onaj tko ne zna može prepoznati što je iskočilo. Nekim danima je mirnija, nekim življa. Ovisi i gdje ti je posteljica. Ako je naprijed, onda je malo manje izraženo.
Ja svoju curicu osjetim navecer i ujutro,nekad slabije nekad jače,a preko dana jako rijetko,vjerojatno jer sam ja stalno u pokretu,ne mogu stalno odmarat pa si nalazim neke posliće po stanu :) Najviše ju osjetim u donjem dijelu trbuha,kao da mi pleše po mjehuru :) baš smo jučer bili na pregledu pa nam je doktorica rekla da su joj noge dolje da zato tamo osjetim najviše :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji