Bobica, 6 kg u 29 tjedana je odlicno. Mi smo isti termin ako se ne varam, pa sam ja na +9 hihihi s tim da sam bila i na +11 pa sam dobila dijetu zadnji put.
Samo opusteno, ti si super!
I ja danas pecem tortu, mom muzu je sutra rodjendan. I inace ode na posao oko 8, a danas nikako da se makne iz kuce da mogu pripremiti sve.
Mislila sam ga malo iznenaditi sutra ujutro.
Dorucak u krevetu, baloni, pokloni, tortica.. Al nikako da ode!!! A ja moram na posao za 2 sata! Aaaaa
Pa i ja mislim da nije puno, samo sam nekako brzo ova 3 natukla. A ne jedem nešto puno više... Osim jagoda...
Joj, mm će biti baš iznenađen! Srećom pa sam doma i sad mogu to laganini pripremiti i taman se sve ohladi dok on dođe s posla!
Cure, mom mužu u srijedu rođendan hihihi Tako da se sutra bacam na pečenje kolača, ali nešto skroz jednostavno jer stalno imam lagane kontrakcije, čim se malo sagnem ili čučnem...
Još danas moram do zubara jer me za vikend počeo boliti zub
Još i to...
A u srijedu imamo i pregled , sve se nešto nakupilo! Bit će ovo naporan tjedan.
Pa ovo su onda kulinarski dani! Moj kolač je na hlađenju, lonce sam dobro polizala...ipak se mora probati jel dobro ispalo...
Meni nije do nikakve hrane jer me taj glupi zub muči Silim se da jedem zbog bebice. Vidjet ću hoće mi moći nešto napraviti danas u vezi toga. Jedino što sam do sad pila je Lupocet protiv bolova.
Joj, grozno, Baby1... Mislim da ti mogu normalno popravljati zub, znam da možeš čak dobiti i lokalnu anesteziju. Pitala sam jednom sestru kod ginića.
Da, cure! Popravio mi je zub, hvala bogu! Rekao je da će me još malo boliti dok mi se ne smiri od tog čačkanja po njemu. Uh, tak sam sretna da sam to riješila
dancibalica dobro došla i baš mi je fora sa blizancima. Čuvaj nam se :-)
Evo ja stalno nešto radim i tako. Ja sam trenutno na + 11 kg-što je full malo s obzirom na prošle trudnoće.
Evo ja ušla u 31 tjedan i moja bebica toliko divlja i skaće da se stvarno nekad pitam je li to normalno-kakve su vaše?
Sortiraj odgovore
Najstariji