Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bublica123
    24. Svibanj 2015. 14:53

i ja sam planirala upisati neki trening za trudnice a vrijeme leti ko ludo i eto nas ve u 36tt ...tak da ce fitnes pricekati da rodim

Tinčica3
    24. Svibanj 2015. 15:20

Lollypop

Tincica mene bi bilo malo strah sad krenut, trebala bi to biti neka jaaaako provjerena i dobra "teretana" sa strucnim vodstvom.

Ma i mene je strah, pogotovo jer sam trula, a s druge strane razmisljam da bi mi to istezanje pomoglo sa ledjima koja me cesto dosta bole?

pikica

i ja sam planirala upisati neki trening za trudnice a vrijeme leti ko ludo i eto nas ve u 36tt …tak da ce fitnes pricekati da rodim

Tinčica3
    24. Svibanj 2015. 16:07

Tita 23, hvala na linku, bas bi mogla 

Znaci od sljedeceg tjedna sve uzivamo :) uf, jedva cekam..

• dancibalica
    24. Svibanj 2015. 20:12

Nama bebice stizu 16.09. curica i decko,jako se veselimo.

Gricko3
    25. Svibanj 2015. 00:20

dancibalica

Ajme predivnooo :) dobrodosli

ja stalno lezim na ledima nemogu drugacije cim lezim na boku malo duze sve me zivo pocne bolit vrat, rame, leda....

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

dea32
    25. Svibanj 2015. 09:10

dancibalica

Predivno, bit ce vam veselo.. 

bobica9
    25. Svibanj 2015. 10:36

dancibalica

Jooj, prekrasno, dobrodošli!

Zadnjih par noći sanjam neke gluposti pa se malo vrtim po krevetu, inače se zavalim na bananu na lijevi bok i ne pomaknem se. Na leđa ne mogu nikako, sva se ukočim.

Jutros stala na vagu da se pripremim na vaganje sutra na pregledu - šok! Dobila sam 3 kg u 5 tj., to je ukupno 6 kg. Uf, valjda neće ništa reći... A sve mi je nekako u trbuhu. Čak mi ni guza nije narasla (a ona inače prva počne rasti ). Sad idem peći kolač mužiću za godišnjicu braka!

Ivaaaa
    24. Svibanj 2015. 23:25

Dancibalica, dobro nam doslo vas troje! Woow i deckica i curu dobijes odjednom, fora 

Ja sam vjezbala zadnja dva mjeseca, sad sam u 29.i kako smo mislili na more...to je to od vjezbi.  U zadnjem mjesecu nisam ni mislila, barem ove dr. trudnice kazu da nece tada ici... ja sam vec manje mobilna pa bi mi se cinilo preoptimisticno. Imam doma pilates loptu i sada znam vjezbe a vidim ih po youtubeu, sve je to isto za trudnice vise manje...

dea32
    25. Svibanj 2015. 09:07

Ja sam 33tt i nikako ne mogu lezat na ledima. Po noci se vrtim sa lijevog na desni bok. Al me zadnja 2 tj ubija gornji dio leda, ko da me vlak pregazio. I nikako se namjestit. Nocas sam se od 3 do pola 7 namjestala.. Uzas

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI