Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinčica3
    24. Svibanj 2015. 16:07

Tita 23, hvala na linku, bas bi mogla 

Znaci od sljedeceg tjedna sve uzivamo :) uf, jedva cekam..

• dancibalica
    24. Svibanj 2015. 20:12

Nama bebice stizu 16.09. curica i decko,jako se veselimo.

Ivaaaa
    24. Svibanj 2015. 23:25

Dancibalica, dobro nam doslo vas troje! Woow i deckica i curu dobijes odjednom, fora 

Ja sam vjezbala zadnja dva mjeseca, sad sam u 29.i kako smo mislili na more...to je to od vjezbi.  U zadnjem mjesecu nisam ni mislila, barem ove dr. trudnice kazu da nece tada ici... ja sam vec manje mobilna pa bi mi se cinilo preoptimisticno. Imam doma pilates loptu i sada znam vjezbe a vidim ih po youtubeu, sve je to isto za trudnice vise manje...

dea32
    25. Svibanj 2015. 09:07

Ja sam 33tt i nikako ne mogu lezat na ledima. Po noci se vrtim sa lijevog na desni bok. Al me zadnja 2 tj ubija gornji dio leda, ko da me vlak pregazio. I nikako se namjestit. Nocas sam se od 3 do pola 7 namjestala.. Uzas

Lollypop
    25. Svibanj 2015. 10:09

Ja se svakako vrtim...hvala bogu kicma me ne boli vise toliko kad se vrtim po noci, nekad se nisam mogla ni zarotirati jednom. Banana mi je sa lijeve strane, na njoj "krenem". Zavrsim na ledima, desnom boku..pa opet lijevom...okrenem se 20x tijekom noci, nemogu se zadrzat u jednoj pozi jer me pocne znojati i ukocim se.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.