ja imam dana kad uopće ne mogu spavati do jutra...onda kad muž ode na posao oko 7 ja se lijepo raširim u krevetu i pol dana prespavam
Mi radimo jos ovaj tjedan....i onda godisnji pa porodiljni....vrijeme nam je jako brzo proslo....vec smo blizu termina....sad jedva cekam uzivanciju i soping 😎...prvo cemo se malo izlezavati i ljencariti a onda krece akcija 😊
...molim Te za malo sreće....
Super tinčica....drago mi je kaj nisam jedina😉...mi od robice nemamo ama baš ništa...baš ćemo se naguštati....onda slijedi pranje pa peglanje...čini mi se da ću baš uživat slagati te male stvarčice
...molim Te za malo sreće....
Ja sam sad prvi puta preko kompa na klokanici forumu i sad tek vidim da se ovi smajlići koje stavljam uopće ne vide hhhhhhhh znači moramo koristiti samo ove ponuđene
a ide li koja od vas na trudnički pilates ili tako nešto? Nagovara me prijateljica da idem s njom, a nekako mi se ne da jer nisam bas nikad bila neki sportski tip, a i ne znam ima li smisla krenuti u 29 tjednu?
Tincica mene bi bilo malo strah sad krenut, trebala bi to biti neka jaaaako provjerena i dobra "teretana" sa strucnim vodstvom.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
i ja sam planirala upisati neki trening za trudnice a vrijeme leti ko ludo i eto nas ve u 36tt ...tak da ce fitnes pricekati da rodim
Sortiraj odgovore
Najstariji