Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    23. Svibanj 2015. 13:44

ja imam dana kad uopće ne mogu spavati do jutra...onda kad muž ode na posao oko 7 ja se lijepo raširim u krevetu i pol dana prespavam 

Buco tvoj
    24. Svibanj 2015. 01:29

Mary točno tak i ja. I onda spavam dok se ne vrati s posla 

iva.lu
    24. Svibanj 2015. 05:26

Mi radimo jos ovaj tjedan....i onda godisnji pa porodiljni....vrijeme nam je jako brzo proslo....vec smo blizu termina....sad jedva cekam uzivanciju i soping 😎...prvo cemo se malo izlezavati i ljencariti a onda krece akcija 😊

...molim Te za malo sreće....

iva.lu
    24. Svibanj 2015. 10:57

Super tinčica....drago mi je kaj nisam jedina😉...mi od robice nemamo ama baš ništa...baš ćemo se naguštati....onda slijedi pranje pa peglanje...čini mi se da ću baš uživat slagati te male stvarčice

...molim Te za malo sreće....

Tinčica3
    24. Svibanj 2015. 12:33

Ja sam sad prvi puta preko kompa na klokanici forumu i sad tek vidim da se ovi smajlići koje stavljam uopće ne vide hhhhhhhh znači moramo koristiti samo ove ponuđene 

a ide li koja od vas na trudnički pilates ili tako nešto? Nagovara me prijateljica da idem s njom, a nekako mi se ne da jer nisam bas nikad bila neki sportski tip, a i ne znam ima li smisla krenuti u 29 tjednu?

Lollypop
    24. Svibanj 2015. 14:49

Tincica mene bi bilo malo strah sad krenut, trebala bi to biti neka jaaaako provjerena i dobra "teretana" sa strucnim vodstvom.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Bublica123
    24. Svibanj 2015. 14:53

i ja sam planirala upisati neki trening za trudnice a vrijeme leti ko ludo i eto nas ve u 36tt ...tak da ce fitnes pricekati da rodim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.