Da, cure! Popravio mi je zub, hvala bogu! Rekao je da će me još malo boliti dok mi se ne smiri od tog čačkanja po njemu. Uh, tak sam sretna da sam to riješila
Da, cure! Popravio mi je zub, hvala bogu! Rekao je da će me još malo boliti dok mi se ne smiri od tog čačkanja po njemu. Uh, tak sam sretna da sam to riješila
Super! Sad se možeš baciti na kolače!
Beba, i moj bebolino je dosta aktivan, stalno nešto gurka, lupka, meškolji se i štuca. Jedino ga malo promjene vremena uspavaju, ali ne odustaje od svoje zabave.

dancibalica dobro došla i baš mi je fora sa blizancima. Čuvaj nam se :-)
Evo ja stalno nešto radim i tako. Ja sam trenutno na + 11 kg-što je full malo s obzirom na prošle trudnoće.
Evo ja ušla u 31 tjedan i moja bebica toliko divlja i skaće da se stvarno nekad pitam je li to normalno-kakve su vaše?
Meni je prva beba i moja je divlja od prvog dana od kad sam ju osjetila... nekad se isto pitam jel joj dobro, ali valjda samo ima tatine crve u guzici jer on isto nikad mira nema...

Pozdrav mame i buduce mame :) pratim vas vec neko vrijeme i sta god me zanima prvo ovdje pogledam :) trenutno smo trudni 26+6 i nasa curica bi trebala stici 26.8. :) sutra idem na pregled i nadam se napokon potvrdi spola..Vase bebe su jako aktivne,moja je jako mirna,javi se dva,tri puta na dan laganim udarcima i to je to,ponekad se i zabrinem,ali cini se da ce biti spavalica na mamu :)
Pozdrav mame i buduce mame :) pratim vas vec neko vrijeme i sta god me zanima prvo ovdje pogledam :) trenutno smo trudni 26+6 i nasa curica bi trebala stici 26.8. :) sutra idem na pregled i nadam se napokon potvrdi spola..Vase bebe su jako aktivne,moja je jako mirna,javi se dva,tri puta na dan laganim udarcima i to je to,ponekad se i zabrinem,ali cini se da ce biti spavalica na mamu :)
Dobrodosla! :)
Ne brini zbog laganih udaraca, i moj je u toj dobi bio "mirniji". Stavljam namjerno u navodnike jer ti beba nije mirna, nego ima fosta mjestta pa jos ne osjetis sva vrpoljenja. Kad jos malo naraste, kroz par tjedana, sve ces osjetit jer beba nece imati vise puno prostora za manevar :)
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Dancibalica dobrodošla! Čestitke na duplićima! Tinčice, bravo za stručni!
Zavidim vama koje idete na godišnji. Ja ove godine ne mogu iskoristit jer imamo kolektivni tako da idem na porodiljni tek 28 dana prije termina. Ima mi još jahanja do tada. ..
vježbanje - povremeno se razgibam, napravim par vježbi a za ruke i noge, a otprilike jednom u dva tjedna odradim neki program za trudnice s YouTube - a koji traje 20 minuta i baš mi se sviđa.

Curica, dobro dosla!
Tko je kupovao vec sve ove sitnice, mozete mi reci pliz, ja idem sutra u Muller (10% popust utorkom na Diners):
Ulosci Tosama?
Koje mrezaste gacice?
Koji puder?
Gdje ste kupile pumpicu za nos, ljekarna ili?
Ako ima nesto za preporuciti iz Mullera za bebu ili mamu, recite
Thx...
Curica, dobro dosla!
Tko je kupovao vec sve ove sitnice, mozete mi reci pliz, ja idem sutra u Muller (10% popust utorkom na Diners):
Ulosci Tosama?
Koje mrezaste gacice?
Koji puder?
Thx…
Ja nisam kupila obicnu punpicu za nos, cula sam da je bolje ono na uvlacenje sto na jednoj strani ima kao spricu a na drugoj usises kroz cijev. Kazu da je to bolje jer se moze i lakse sa fizioloskom isprat nosic.
Iz mullera sam kupila par stvari preko onih kupona, nemam pojma kakve su. Grudnjak za dojenje im je jako dobar, njega sam probala!
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Curica, dobro dosla!
Ulosci Tosama?
Koje mrezaste gacice?
Koji puder?
Thx…
Meni se nisu svidjele jednokratne gaćice iz Mullera jer su mi nekako plastične i mislim da koža ne diše u njima, ali vidi sama. Onda sam na kraju uzela Tosama mrežaste gaćice.
Mi smo uzeli onaj čistač za nos koji se spoji na usisavač, obavezno se prije njega mora koristiti fiziološka otopina da omekša i onda se izvlači. Pošto živim jako blizu granice s Mađarskom, u ljekarni tamo sam ga platila 40-50kn, a kod nas je čini mi se 120-150kn-ovisi koji. Na mojem piše da je od 0 mjeseci.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji