Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sladja28
    21. Svibanj 2015. 22:35

Sto se velicina robice tice, Lidlovi brojevi su malo veci, to mi je i kolegica koja tamo radi i kupuje svom bebacu rekla, a i usporedila sam to sto sam danas kupila 50/56 sa bodicima i hlacicama iz hm-a i c&a br.56 i 62 i tu su negdje, mala razlika, a ionako ce nam brzo to prerasti. A sto se hemeroida tice, srecom ih nemam, ali nam je patronazna na tecaju rekla da je nju spasila domaca neslana mast, cudno zvuci, ali ona si je radila cepice, tako je oblikovala na papir i zamrznula i kao da joj je samo to pomagalo.

Lollypop
    22. Svibanj 2015. 12:37

Bljak 

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Mary36
    22. Svibanj 2015. 13:30

Evo ja ću podjeliti recept koji mi je dala patronažna sestra za hemeroide, na sreću ih nemam još:

Pola dl maslinovog ulja zagrijati na 60-70 C, u to staviti jednu jušnu žlicu čaja od kamilice. Kad se ohladi procjediti i uliti u boćicu. Mazati s time hemeroide!

Malo bolje zvuči od svinjske masti, ha, ha! Nisam probala, al mi se čini da bi moglo pomoći.

Bublica123
    22. Svibanj 2015. 13:39

curke moje...ovaj moj mali od mirnog puheka postao prava divljacina...samo se gnijezdi po trbuhu...desna strana mi svako malo ima kvrgu...valjda mu je vec tijesno

renchiii
    22. Svibanj 2015. 16:41

Pikica moja je divlja od prvog dana, ali zadnjih par dana mi je isto tak ko i tebi, kvrga na desnoj strani skoro pa konstantna, a kad se pomakne cijeli trbuh mi šeta...

Lollypop
    22. Svibanj 2015. 16:56

A kad se po noci okrecete s jednog boka na drugi pa kad se cijela utroba kao jedan veliki teski balon prebaci..imam odjecaj nekad da ce mi se koza raspuknut.

Na stranu sve, najgadnije u trudnoci je trudnicki pupak. Ja svog jedva taknem od gadosti kad ga mazem. Nije mi ispupcen, nego se jadan rasteze bljuv bljuv bljuv 😷😷

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

renchiii
    22. Svibanj 2015. 17:07

Ja imam striju točno iznad pupka na rupici od pierca i to znam da je od udarca, točno sam osjetila 

bobica9
    22. Svibanj 2015. 17:22

Moj se stalno nešto meškolji. Imam osjećaj da u isto vrijeme lupa i nogicama i rukicama. A pupak se odavno izbacio van...
    Kod mene nema okretanja po noći, navalim se na onu bananu i tak se i probudim.

Bublica123
    22. Svibanj 2015. 19:46

ja na vrhu pupka imam mali madež...hahahha, skroz mi je smijesan kad se pupak napne i ispupcii kad me po mjehuru pocne skakljat, imam filing u sekundi da cu se upiskit i odjednom kao da nista nije bilo srce moje drago, jedva cekamo da nam dodje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.