Ivaaaa, jesi li se uspjela prijaviti za tečaj? Ja sam zvala danas, ali rečeno mi je da je sve popunjeno i da odemo u baruna Filipovića. Tamo je 20. i 21. 5. ili 27. i 28.5., od 16 do 19 sati, ne treba se prijavljivati.
Naša mala ljubav je danas dobio svoja kolica. Stokke xplory. Sive boje (black melange). Predivna su mi. Jako smo sretni 😍😍😍😄😄👍👍
Naša mala ljubav je danas dobio svoja kolica. Stokke xplory. Sive boje (black melange). Predivna su mi. Jako smo sretni 😍😍😍😄😄👍👍
Daj rasvjetli mi dilemu, da li se za tu cijenu dobije 3u1 ili samo kosara i pocetni dio? Jer ja sam gledala neke za cca 8ipo k kn i samo je pocetna kosara za bebu i kostur ulazio u to..nekako bezveze skupo. Iako su mi bila prelijepa, nekako cvrsta, na kraju sam ipak uzela pp jer sam dobila komplet sve i donja kosara za stvari je veca sto mi je bitno.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Mamatobe, jesam, uspjela sam jučer....sve skupa sam zvala valjda 168 puta vec...i za travanj sam bila zvala za tu lokaciju pa mi je gđa rekla da zovem cim vidim da objave svibanj...ugl.sam joj to sve fino ljubazno rekla i rekla je sve mi je je popunjeno al vas uguram zbog toga...
ja san uzasno tila ta stokke kolica i jednom prilikom sam pitala za cjenu 7500 kn samo sportski dio i kostur kolica naravno?!?? previse mi je to bilo iako su stvarno predivna al zadovoljna san ja i sa svojim abc design Cobra.
ja san uzasno tila ta stokke kolica i jednom prilikom sam pitala za cjenu 7500 kn samo sportski dio i kostur kolica naravno?!?? previse mi je to bilo iako su stvarno predivna al zadovoljna san ja i sa svojim abc design Cobra.
I ja sam kupila Cobru i prekrasna su mi, a jos sam vise odusevljena kako su lagana i praktična. Ja sam uzela Graphite boju jer nismo tad znali spol, ali i da imam za drugu bebu. Po meni stokke puno precijenjena, a nisu me toliko oduševila...

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Ivaaaa, super! Nadam se samo da ćemo se mi uspjeti ugurati idući tjedan u baruna Filipovića jer tamo nema prijava. Nezgodno nam je uskladiti druge termine i lokacije jer mm radi.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji