Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivaaaa
    13. Svibanj 2015. 10:17

Mamatobe, jesam, uspjela sam jučer....sve skupa sam zvala valjda 168 puta vec...i za travanj sam bila zvala za tu lokaciju pa mi je gđa rekla da zovem cim vidim da objave svibanj...ugl.sam joj to sve fino ljubazno rekla i rekla je sve mi je je popunjeno al vas uguram zbog toga...

Gricko3
    13. Svibanj 2015. 10:19

ja san uzasno tila ta stokke kolica i jednom prilikom sam pitala za cjenu 7500 kn samo sportski dio i kostur kolica naravno?!?? previse mi je to bilo iako su stvarno predivna al zadovoljna san ja i sa svojim abc design Cobra.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Mamatobe
    13. Svibanj 2015. 10:52

Ivaaaa, super!  Nadam se samo da ćemo se mi uspjeti ugurati idući tjedan u baruna Filipovića jer tamo nema prijava. Nezgodno nam je uskladiti druge termine i lokacije jer mm radi.

Filotea
    13. Svibanj 2015. 12:37

Mi danas idemo na tečaj i baš me zanima kako će izgledati 

iva.lu
    13. Svibanj 2015. 18:12

Mi narucili u ccone east... nisu imali tu boju na lageru...preskupo im je to drzat upravo zbog boja...a dekicu i rolicu sam narucila na minigreeny to nisam kupovala u  magicbaby...njima je sve neophodno samo da prodaju...na puno toga bi covjeka nagovorili...uglavnom ja prezadovoljna...nisam ni usporedivala druga kolica...ta sam htjela i ta narucili...samo sam odmah uz njih narucila i torbu za presvlacenje...jer su imalo grey melange...mi smo sasvim slucajno usli da se raspitamo koliko im treba da stignu...skupljaju narudzbe pa onda narucuju...pa smo se zato i odlucili...inace mi je i ovo prerano...neda mi se natrpavat svime da mi bezveze stoji po stanu...ali jedva cekam da stignu...

...molim Te za malo sreće....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.