Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lilili77
    12. Svibanj 2015. 09:08

pomoć žene...bila sam jučer na pregledu i sve je u redu sa bebicom ali ja sam jedan prst otvorena do kraja (tako doktor rekao) i rekao mi da se javim kod svog ginekologa radi terapije..spominjao je neki lijek na h..(pomozite  s nazivom) jel se neka susretala s otvaranjem u 30tt

Filotea
    12. Svibanj 2015. 11:32

Bokić, ja danas bila na pregledu. Curka je teška 1900g,okrenula se glavicom prema dolje. Sve je uredu što mi je najbitnije Idući put ćemo dobit uputnicu za bolnicu,još moramo obavit briseve, kks, urinokulturu i to je to  Još malooo    

bobica9
    12. Svibanj 2015. 12:16

Super, Filotea! Wow, još 56 dana imaš do termina, brzo će to!
    Moj buco je već prošli put bio okrenut glavicom prema dolje, valjda se neće pred kraj predomisliti.

Mamatobe
    12. Svibanj 2015. 16:09

Ivaaaa, jesi li se uspjela prijaviti za tečaj? Ja sam zvala danas, ali rečeno mi je da je sve popunjeno  i da odemo u baruna Filipovića. Tamo je 20. i 21. 5. ili 27. i 28.5., od 16 do 19 sati, ne treba se prijavljivati.

Tinčica3
    13. Svibanj 2015. 00:04

Naša mala ljubav je danas dobio svoja kolica. Stokke xplory. Sive boje (black melange). Predivna su mi. Jako smo sretni 😍😍😍😄😄👍👍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.