Joj i ja bi zibkicu... Moja je ostala za vrijeme rata u Bosni, starci su samo kimbać uzeli koji je prekrasan, tata mi ga nije dao nego ga je sredio i slozio kod njih doma za unučicu kad dođe na čuvanje i meni kupio novi
Slažem se za Niveu, grozni su i ne družim se više s njima...
Bravo Doris, moja Nika je imala 2300 u 34.tt, u kojem si ti? Ja sam bila naručena za 3 tjedna, to bi bilo iduću srijedu, jedva čekam.

pomoć žene...bila sam jučer na pregledu i sve je u redu sa bebicom ali ja sam jedan prst otvorena do kraja (tako doktor rekao) i rekao mi da se javim kod svog ginekologa radi terapije..spominjao je neki lijek na h..(pomozite s nazivom) jel se neka susretala s otvaranjem u 30tt
pomoć žene…bila sam jučer na pregledu i sve je u redu sa bebicom ali ja sam jedan prst otvorena do kraja (tako doktor rekao) i rekao mi da se javim kod svog ginekologa radi terapije..spominjao je neki lijek na h..(pomozite s nazivom) jel se neka susretala s otvaranjem u 30tt
Ja sam otvorena prst do kraja od 26.tt. Nisam uzimala nikakvu terapiju osim magnezija i strogo mirovanje. Evo danas napunila 35 tjedana i nisam se jače otvarala. Sljedecu sri pregled pa ćemo vidjeti. Niš ne brini, samo miruj i slusaj doktore i bit će sve ok...

Bokić, ja danas bila na pregledu. Curka je teška 1900g,okrenula se glavicom prema dolje. Sve je uredu što mi je najbitnije Idući put ćemo dobit uputnicu za bolnicu,još moramo obavit briseve, kks, urinokulturu i to je to
Još malooo

Super, Filotea! Wow, još 56 dana imaš do termina, brzo će to!
Moj buco je već prošli put bio okrenut glavicom prema dolje, valjda se neće pred kraj predomisliti.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji