Mi narucili u ccone east... nisu imali tu boju na lageru...preskupo im je to drzat upravo zbog boja...a dekicu i rolicu sam narucila na minigreeny to nisam kupovala u magicbaby...njima je sve neophodno samo da prodaju...na puno toga bi covjeka nagovorili...uglavnom ja prezadovoljna...nisam ni usporedivala druga kolica...ta sam htjela i ta narucili...samo sam odmah uz njih narucila i torbu za presvlacenje...jer su imalo grey melange...mi smo sasvim slucajno usli da se raspitamo koliko im treba da stignu...skupljaju narudzbe pa onda narucuju...pa smo se zato i odlucili...inace mi je i ovo prerano...neda mi se natrpavat svime da mi bezveze stoji po stanu...ali jedva cekam da stignu...
...molim Te za malo sreće....
Cure koje imate cobru, pitanje jedno :-) mi kupili novu cobru sa kosarom i sportskim djelom i polovnu AS maxi cosi cabriofix ..pa ako imate istu sjedalicu i adaptere jel moze slika adaptera jer mi smo ih dobili uz as, ljudi koji su prodali isto imali cobru, ali ocito drugi model ili godinu jer na nasa ne odovaraju pa nismo sigurni koji nam trebaju da si mozemo negdje naruciti.
U Magic babyu imaš te nove adaptere. Nažalost ova nova cobra ima totalno drukcije adaptere od svih starih. Ja sam kupila bez košare, sportski i autosjedalicu i našla košaru novu na njuškalu, od prošlogodišnjeg modela, ali nema šanse da paše i nema nikakvih adaptera da možeš pripasati tako da su baš specifična. Ali a-sjedalice navodno pašu.

aj dobro da ste rekle i ja planiram uzet polovni As

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Znam da ima ko njih, vidjela sam na netu, ali uopce nisam sigurna koji bi nam trebali jer po izgledu kao da nam nijedni ne pasu, a nije nam trgovina nikak usput pa sam mislila ovak nekako naci. Ali da, istina je da kompliciraju jer svake god nova kolekcija kolica i neka sitnica promjenjena.
Mi ćemo dobiti kolica od moje sestre ABC condor, plavo smeđa su jer su bila za dečkića, ali je boja baš neka lijepa i neutralna (ne znam što nosim, ali imam feeling da je curica).
Isto AS od maxi cosi, ali za adaptere nemam pojma.
Uglavnom, kolica su se pokazala odlična, lagana, pokretljiva.

Ma sva ta abc design su odlicna lagana i lako okretljiva ja san prezadovoljna

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji