Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sladja28
    13. Svibanj 2015. 22:20

Cure koje imate cobru, pitanje jedno :-)  mi kupili novu cobru sa kosarom i sportskim djelom i polovnu AS maxi cosi cabriofix ..pa ako imate istu sjedalicu i adaptere jel moze slika adaptera jer mi smo ih dobili uz as, ljudi koji su prodali isto imali cobru, ali ocito drugi model ili godinu jer na nasa ne odovaraju pa nismo sigurni koji nam trebaju da si mozemo negdje naruciti.

renchiii
    13. Svibanj 2015. 22:59

U Magic babyu imaš te nove adaptere.  Nažalost ova nova cobra ima totalno drukcije adaptere od svih starih. Ja sam kupila bez košare, sportski i autosjedalicu i našla košaru novu na njuškalu, od prošlogodišnjeg modela, ali nema šanse da paše i nema nikakvih adaptera da možeš pripasati tako da su baš specifična. Ali a-sjedalice navodno pašu.

Gricko3
    14. Svibanj 2015. 00:05

aj dobro da ste rekle i ja planiram uzet polovni As

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

• sladja28
    14. Svibanj 2015. 06:01

Znam da ima ko njih, vidjela sam na netu, ali uopce nisam sigurna koji bi nam trebali jer po izgledu kao da nam nijedni ne pasu, a nije nam trgovina nikak usput pa sam mislila ovak nekako naci. Ali da, istina je da kompliciraju jer svake god nova kolekcija kolica i neka sitnica promjenjena.

matteeaa
    14. Svibanj 2015. 08:59

Mi ćemo dobiti kolica od moje sestre ABC condor, plavo smeđa su jer su bila za dečkića, ali je boja baš neka lijepa i neutralna (ne znam što nosim, ali imam feeling da je curica).
    Isto AS od maxi cosi, ali za adaptere nemam pojma.
    Uglavnom, kolica su se pokazala odlična, lagana, pokretljiva.

Gricko3
    14. Svibanj 2015. 09:43

Ma sva ta abc design su odlicna lagana i lako okretljiva ja san prezadovoljna

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

renchiii
    14. Svibanj 2015. 10:43

www.mojabeba.hr/hrvatski/proizvod_3/abc-design-cobra-djecja-kolica-2u1-bijela-konstrukcija-boja-phantom_475/

Ja sam ovdje kupila svoja, 3200kn-sportski dio i AS i adapteri. Ima i kombinacija s košarom pa ako nekoga zanima.

Sladja zvrcni čovjeka pa ga pitaj za te adaptere, mislim da ima i odvojeno za kupiti i skroz je fin, sve će ti objasniti. A može ti i poslati ako nisi blizu Zagreba. Rekao mi je da će mi naručiti što god mi treba od dodataka za kolica tako da vjerujem da onda moze sve nabaviti. Inače nabava mu je ista ko i za Magic Baby.

bobica9
    14. Svibanj 2015. 10:47

Kad smo već kod kolica, kako ćete postaviti AS u auto? Preko isofix baze ili samo pomoću remena?

• sladja28
    14. Svibanj 2015. 10:57

Hvala, probat cu zvati :-)  mi smo svoja narucili iz Njemacke, sportski dio i kosara za 2200,00 jer imaju akciju tako da smo super prosli. A as cemo montirati pomocu pojasa, mislim da je to ok, nekak nam se nije jos i baza kupovala.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.