Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    07. Svibanj 2015. 23:50

Meni doktorica danas rekla da takve ko ja koje miruju i stalno nešto ne štima prema njenom iskustvu na kraju prenesu i da misli da ću ja doći do termina  Zatvorena sam skroz, a bebica se već lijepo namjestila u položaj glavicom prema dolje. Tko zna...

Buco tvoj
    08. Svibanj 2015. 00:05

A meni ovisi kaj ce se desiti kad skinu sav, jer mi on drzi da se ne otvaram dalje. I sad kad ga skinu moze biti stanje isto ko i prije serklaze, da sam 1 prst otvorena do unutarnjeg usca, a moze biti da se odmah otvorim i da me bubnu u radaonu. Sve ovisi kolko se otvorim nakon skidanja sava. A doktorica je rekla da je sve moguce. Pa cak da me i pusti doma pa da cim stignem dobim trudove i vratim se, a i da kad skinu sav da odmah vodenjak pukne. Sve se moze ocekivati. Tak mi je rekla. 

Buco tvoj
    08. Svibanj 2015. 19:29

A kao skida se u 37/38 tjednu, ali mene strah posto se nemogu dogovoriti kolko sam trudna, pa da mi nebi vodenjak puknuo ili dobila trudove dok jos imam sav. Moram u ponedjeljak pitat. Ja bi voljela da mi u 37 skinu jer je to cak moguce da je 38 tjedan trudnoce jer jedan tvrdi ovak, drugi tvrdi onak. I ajde ga sad ti znaj....

renchiii
    09. Svibanj 2015. 17:37

Curke u Areni na katu baby dućan  Kidioz ili tako nešto - cijeli asortiman na -30% pa ako još nešto trebate... Imaju lijepih stvari, ja kupila dekicu i podlogu za presvlačenje, ostalo sve imam, ali netko tko treba kolica, kindać itd isplati se!

Buco tvoj
    [OBRISANO] 12. Svibanj 2015. 13:56
    Buco tvoj
    09. Svibanj 2015. 23:14

A jooooj... Ja bi tak posjetila neki djecji ducan :-(. Renchiii kad ces ti kimbac sloziti? Mislim posteljinu i sve?

renchiii
    11. Svibanj 2015. 12:40

Buco tvoj

A jooooj… Ja bi tak posjetila neki djecji ducan :-(. Renchiii kad ces ti kimbac sloziti? Mislim posteljinu i sve?

Nekako sam previdjela ovu poruku, sorry draga!
    Nemam pojma, glupo mi je da mi se praši, a opet bi htjela da mi je spreman...Sveki mi kaže da slozim i prekrijem nekom plahtom pa mozda to i napravim ovaj tjedan.

Tinčica3
    10. Svibanj 2015. 19:39

Mame, ima li koja da je rodila 600km od svoje kuce? 
    Ja bi rodila npr. u Osijeku, a zivim u Puli, gdje i vodim trudnicu. Kako ide sa papirogijom? Isla bi u Osijek nekih 20ak dana prije poroda. 

Uzmem neku uputnicu od svoje doktorice? Kad se beba rodi gdje vadim papire za nju? Nista ne znam 😂

CUUuu
    11. Svibanj 2015. 14:31

Tinčica

Mame, ima li koja da je rodila 600km od svoje kuce? 
    Ja bi rodila npr. u Osijeku, a zivim u Puli, gdje i vodim trudnicu. Kako ide sa papirogijom? Isla bi u Osijek nekih 20ak dana prije poroda. 

Uzmem neku uputnicu od svoje doktorice? Kad se beba rodi gdje vadim papire za nju? Nista ne znam 😂

Ja rodila prvo, a planiram i drugo u Splitskom rodilištu premda spadam pod Dubrovačko.  Došla s uputnicom i nitko ništa nije pitao. Ja sam u svom mjestu odbila da me vozi hitna pomoć na porod kad mi je pukao vodenjak jer hitna bi me odvela u Dubrovnik nego me muž vozio u Split i nitko ništa nije pitao.

Bebily
    11. Svibanj 2015. 09:20

pa vjerovatno nije problem, čak i bez uputnice..realno te moglo i neplanski uhvatiti u nekom drugom gradu, nebi te valjda tražili uputnicu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI