Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Buco tvoj
    08. Svibanj 2015. 19:29

A kao skida se u 37/38 tjednu, ali mene strah posto se nemogu dogovoriti kolko sam trudna, pa da mi nebi vodenjak puknuo ili dobila trudove dok jos imam sav. Moram u ponedjeljak pitat. Ja bi voljela da mi u 37 skinu jer je to cak moguce da je 38 tjedan trudnoce jer jedan tvrdi ovak, drugi tvrdi onak. I ajde ga sad ti znaj....

renchiii
    09. Svibanj 2015. 17:37

Curke u Areni na katu baby dućan  Kidioz ili tako nešto - cijeli asortiman na -30% pa ako još nešto trebate... Imaju lijepih stvari, ja kupila dekicu i podlogu za presvlačenje, ostalo sve imam, ali netko tko treba kolica, kindać itd isplati se!

Buco tvoj
    09. Svibanj 2015. 23:14

A jooooj... Ja bi tak posjetila neki djecji ducan :-(. Renchiii kad ces ti kimbac sloziti? Mislim posteljinu i sve?

Tinčica3
    10. Svibanj 2015. 19:39

Mame, ima li koja da je rodila 600km od svoje kuce? 
    Ja bi rodila npr. u Osijeku, a zivim u Puli, gdje i vodim trudnicu. Kako ide sa papirogijom? Isla bi u Osijek nekih 20ak dana prije poroda. 

Uzmem neku uputnicu od svoje doktorice? Kad se beba rodi gdje vadim papire za nju? Nista ne znam 😂

Bebily
    11. Svibanj 2015. 09:20

pa vjerovatno nije problem, čak i bez uputnice..realno te moglo i neplanski uhvatiti u nekom drugom gradu, nebi te valjda tražili uputnicu 

kachi
    11. Svibanj 2015. 10:47

Ja isto mislim da ne bi bio problem ni bez uputnice
    ...ali mislim da sam negdje čitala da svakako mi trudnice dobijemo od naših ginekologa jedno možda mjesec prije termina uputnicu za bolnicu za porod i sa tim dolaziš. 
    Koliko ja znam uputnice nisu za određenu bolnicu, a i više nema onog pravila po mjestu boravka pa vjerujem da ne bi bio problem. 
    Pitaj to svoju ginekologicu, ona će ti to sigurno znati. Ja se još ne raspitujem o porodu. Pravim se da je dovoljno daleko.

Mary36
    11. Svibanj 2015. 12:43

Tak i ja namjeravam...sve je oprano, sad to samo trebam složiti i prekriti s nečim!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.