Ja isto mislim da ne bi bio problem ni bez uputnice
...ali mislim da sam negdje čitala da svakako mi trudnice dobijemo od naših ginekologa jedno možda mjesec prije termina uputnicu za bolnicu za porod i sa tim dolaziš.
Koliko ja znam uputnice nisu za određenu bolnicu, a i više nema onog pravila po mjestu boravka pa vjerujem da ne bi bio problem.
Pitaj to svoju ginekologicu, ona će ti to sigurno znati. Ja se još ne raspitujem o porodu. Pravim se da je dovoljno daleko.

Tak i ja namjeravam...sve je oprano, sad to samo trebam složiti i prekriti s nečim!
Tak i ja namjeravam…sve je oprano, sad to samo trebam složiti i prekriti s nečim!
Vidim da ste i vi počele polako prati, peglati, slagati I kod mene sve oprano i ispeglano stoji u bebinom ormariću, a krevetić još nisam složila-trenutno mi u njemu stoji krš koje-kakav, ali ovo je dobra ideja, složiti i prekriti plahtom, mislim da ću i ja tako napraviti možda početkom idućeg mjeseca. Danas smo sastavili muž i ja zipku koja mi je preslatka, a dobili smo u nasljedstvo od muževe šire familije
Mi u srijedu popodne idemo na pregled Jedva čekamo!! I nadamo se da je sve dobro!!

Cure je li koristite koju kremu protiv sunca? Pocele su vrucine, ja tu i tamo malo suncam noge na balkonu, i vidim da mi je koza prilicno osjetljiva. I na nogama i na licu. Pa se mislim kupit neku kremicu ali neznam koja je dobra za trudnice. Vidila sam u ljekarni da ih ima milijun i sve su jako skupe pa sam htjela neku koja fakat vrijedi te novce.
Inace, dobila sam tester od loccitanove kreme, shea maslac...prepredobra je! Masna, fino mirise..bolje od biobaze puno ali kontam i da puno vise kosta :/ zasad cu se grebat za testere :D :D
Cure je li koristite koju kremu protiv sunca? Pocele su vrucine, ja tu i tamo malo suncam noge na balkonu, i vidim da mi je koza prilicno osjetljiva. I na nogama i na licu. Pa se mislim kupit neku kremicu ali neznam koja je dobra za trudnice. Vidila sam u ljekarni da ih ima milijun i sve su jako skupe pa sam htjela neku koja fakat vrijedi te novce.
Inace, dobila sam tester od loccitanove kreme, shea maslac…prepredobra je! Masna, fino mirise..bolje od biobaze puno ali kontam i da puno vise kosta :/ zasad cu se grebat za testere :D :D
Meni je super za tijelo od Garniera soft & silky SPF 30 i za lice od Avenea Mineral Cream SPF 50. Namjeravam ih i ove godine koristiti. Još se premišljam oko sunčanja jer se nisam rješila tog glupog osipa. I još uvijek nitko ne zna šta je to...

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
ja isto noge pomalo na balkonu sunčam ..primjetila sam da mi je koža jako suha pa bi isto trebala kupiti neku dobru kremu..možda onu neku dječju niveu ako su ove ostale skupe..hmm vidjet ću još..

Da, ali bi htjela isto neku koja nema parabena, parfema i alkohola. Neku "prirodnu".
Nivea mi je digla zivac. Em mi nisu poslali testere s cime sam se pomirila na kraju, em sam gledala sastav vlaznih maramica sensitive baby bla bla bla i vidila da imaju parfem u sebi. Za "osjetljivu djecju guzu", kako da ne...neces razbojniče!
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Mi smo bili danas na pregledu, +2 kg u mj dana, a mali raste, vec je na 2200g
I sad opet cekat 4 tjedna
Mi smo bili danas na pregledu, +2 kg u mj dana, a mali raste, vec je na 2200g
I sad opet cekat 4 tjedna
O Doris, rastete vi! Neka, neka... Mene baš zanima težina bebe, a svoju da ne spominjem...Prošli put mi je izvagala samo pola kg više, i rekla sam joj da nije dobro izvagala jer sam ja doma imala više, a sad će biti možda i 3 kg više baš zbog toga! I onda će opet reći da je to previše, mah...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji