Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lollypop
    11. Svibanj 2015. 14:17

Cure je li koristite koju kremu protiv sunca? Pocele su vrucine, ja tu i tamo malo suncam noge na balkonu, i vidim da mi je koza prilicno osjetljiva. I na nogama i na licu. Pa se mislim kupit neku kremicu ali neznam koja je dobra za trudnice. Vidila sam u ljekarni da ih ima milijun i sve su jako skupe pa sam htjela neku koja fakat vrijedi te novce. 

Inace, dobila sam tester od loccitanove kreme, shea maslac...prepredobra je! Masna, fino mirise..bolje od biobaze puno ali kontam i da puno vise kosta :/ zasad cu se grebat za testere :D :D

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Bebily
    11. Svibanj 2015. 15:27

ja isto noge pomalo na balkonu sunčam  ..primjetila sam da mi je koža jako suha pa bi isto trebala kupiti neku dobru kremu..možda onu neku dječju niveu ako su ove ostale skupe..hmm vidjet ću još..

Lollypop
    11. Svibanj 2015. 16:23

Da, ali bi htjela isto neku koja nema parabena, parfema i alkohola. Neku "prirodnu". 
    Nivea mi je digla zivac. Em mi nisu poslali testere s cime sam se pomirila na kraju, em sam gledala sastav vlaznih maramica sensitive baby bla bla bla i vidila da imaju parfem u sebi. Za "osjetljivu djecju guzu", kako da ne...neces razbojniče!

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Doris7
    11. Svibanj 2015. 16:39

Mi smo bili danas na pregledu, +2 kg u mj dana, a mali raste, vec je na 2200g 
    I sad opet cekat 4 tjedna 

Mary36
    11. Svibanj 2015. 16:40

Baby 1 sretno na pregledu!

renchiii
    11. Svibanj 2015. 19:14

Joj i ja bi zibkicu... Moja je ostala za vrijeme rata u Bosni, starci su samo kimbać uzeli koji je prekrasan, tata mi ga nije dao nego ga je sredio i slozio kod njih doma za unučicu kad dođe na čuvanje i meni kupio novi 

Slažem se za Niveu, grozni su i ne družim se više s njima...

Bravo Doris, moja Nika je imala 2300 u 34.tt, u kojem si ti? Ja sam bila naručena za 3 tjedna, to bi bilo iduću srijedu, jedva čekam.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.