Mene nema kaj ne boli, a kukovi ne da ubijaju neg nekad neznam kaj cu sama sa sobom. Ali jucer me nekaj probolo kod pupka s lijeve i desne strane, pa sam se malo prepala. I onda naravno nebi moja mala mrvica bila ona da se bas danas ne primiri i samo tu i tamo javi. Ja poludiiiiiim.
Ima neko iskustva s tim probadanjem? Mozda je zbog te urinoinfekcije kaj imam....
Mary, možda je od vrućina ovih dana i vlage u zraku, tko zna... Ja sam sinoć bila na nekoj radionici u vrtiću i nešto sitno pikala 2 sata pa sam mislila da mi je čak od toga otekla ruka, sve nešto razmišljam i povezujem s nečim, a ne znam ni sama s čim... Baš sam neraspoložena danas zbog toga, ali bebač je u redu i rita se skroz kao i obično.
Za masažu međice svugdje piše da se radi od 34tt, ali mene je zanimalo pa sam malo vježbala. Jek znaš ikoga da mu je to pomoglo uopće??
Buco, i mene kukovi bole, osobito po noći, ako se nešto više krećem po danu. Nekad ne mogu spavati po noći od boli, a nikako se namjestit. Tu mi jastuk banana pomogne, a od njega opet mi bude vruće pa ga obično na kraju izbacim. ne znam više šta bi sa sobom, a gdje je još porod...
A sa probadanjem nemam iskustva pa ne mogu komentirati. Nadam se da ti je bolje sada i da se bebica javlja.
Ma ne bi me brinulo da mi se taj dr. nije cinil nesiguran...sav je nekak bil boze sacuvaj...jedva cekam sad da odem kod privatnika 18. da vidim kaj bu rekel
...molim Te za malo sreće....
Mene je prosli tjedan jako zabolio cijeli trbuh, bili smo u setnji, dva bloka od stana, i muz je morao otici po auto...jako me bolilo kad sam hodala, cim bi stala nista. Pa sam doma odmarala ostatak dana i mirovala pa me nista nije bolilo i nisam dizala paniku...nekako, ako se bol ne pojacava ili prestane ako promjenim pozu il legnem da odmorim...onda ne reagiram na nju, nekako se mislim da je valjda normalno.
Mene nekad boli kad hodam kad dižem nogu, točno kad ju dignem ta strana trbuha me zaboli, u donjem dijelu trbuha. Al točno to, ako je bol prolazna i smiruje se mislim da ne treba dizati paniku. Pogotovo mi kaj mirujemo pol trudnoće ili cijelu, svi misici se valjda opustili i ko babe smo.
Kad sam ja kupovala ulje bilo je kao neka trajno niska cijena 80kn, pa još popust od 30kn iz knjižice-izašlo me 50kn. Ne znam kako je sad, kupila sam ga još u 3.mj. Dobro sam i prošla ako je sad 100kn. Ja si jedva dohvatim trbuh al ajd nekako ide...a kasnije će mi morat dragi izgleda...
Sortiraj odgovore
Najstariji