Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby1
    07. Svibanj 2015. 19:14

I ja sam odavno skinula prsten s lijeve. Ovo mi se sad prvi put dogodilo da mi je baš natekla. Znači, bolje da se naviknem. Idući tjedan idem na pregled pa ću reći dr. ako ne zaboravim.

Mary36
    07. Svibanj 2015. 19:20

Baby1 ja sam se danas probudila s užasnom boli u zglobovima ruku...to je valjda to skupljanje vode...grozno. Ti si već znači počela s masažom međice? Ja sam mislila da to tek kasnije kreće  Možda bi trebala krenuti i ja!

Buco tvoj
    07. Svibanj 2015. 19:36

Mene nema kaj ne boli, a kukovi ne da ubijaju neg nekad neznam kaj cu sama sa sobom. Ali jucer me nekaj probolo kod pupka s lijeve i desne strane, pa sam se malo prepala. I onda naravno nebi moja mala mrvica bila ona da se bas danas ne primiri i samo tu i tamo javi. Ja poludiiiiiim.
    Ima neko iskustva s tim probadanjem? Mozda je zbog te urinoinfekcije kaj imam....

Baby1
    07. Svibanj 2015. 20:20

Mary, možda je od vrućina ovih dana i vlage u zraku, tko zna... Ja sam sinoć bila na nekoj radionici u vrtiću i nešto sitno pikala 2 sata pa sam mislila da mi je čak od toga otekla ruka, sve nešto razmišljam i povezujem s nečim, a ne znam ni sama s čim... Baš sam neraspoložena danas zbog toga, ali bebač je u redu i rita se skroz kao i obično. 

Za masažu međice svugdje piše da se radi od 34tt, ali mene je zanimalo pa sam malo vježbala. Jek znaš ikoga da mu je to pomoglo uopće??

Mary36
    07. Svibanj 2015. 22:08

Baby1

Mary, možda je od vrućina ovih dana i vlage u zraku, tko zna… Ja sam sinoć bila na nekoj radionici u vrtiću i nešto sitno pikala 2 sata pa sam mislila da mi je čak od toga otekla ruka, sve nešto razmišljam i povezujem s nečim, a ne znam ni sama s čim… Baš sam neraspoložena danas zbog toga, ali bebač je u redu i rita se skroz kao i obično. 

Za masažu međice svugdje piše da se radi od 34tt, ali mene je zanimalo pa sam malo vježbala. Jek znaš ikoga da mu je to pomoglo uopće??

Ne znam nikoga da je probao s masažom...al na forumima kažu neke da je pomoglo. Tko zna, bolje da mi probamo  Ne može biti loše, već samo da malo to ulje mažemo dobro bude za kožu. Ja mislim da bi mi se trbuh već raspao da ne mažem svaki dan bademovo ulje. Ovako mi je bar koža mekana, pa valjda pomaže.
    A Buco tvoj ako je ta bol kod pupka nagla i jaka to je od rastezanja ligamenata. Mene isto nekada jako presječe al brzo prođe. Sad me već pomalo svuda boli ovisno o tome kako se beba namjesti. Baš osjetim da mi stišće neki organ, al prođe kad se premjesti.

Baby1
    07. Svibanj 2015. 20:24

Buco, i mene kukovi bole, osobito po noći, ako se nešto više krećem po danu. Nekad ne mogu spavati po noći od boli, a nikako se namjestit.  Tu mi jastuk banana pomogne, a od njega opet mi bude vruće pa ga obično na kraju izbacim. ne znam više šta bi sa sobom, a gdje je još porod...  
    A sa probadanjem nemam iskustva pa ne mogu komentirati. Nadam se da ti je bolje sada i da se bebica javlja.

Buco tvoj
    07. Svibanj 2015. 21:09

Baby1

Buco, i mene kukovi bole, osobito po noći, ako se nešto više krećem po danu. Nekad ne mogu spavati po noći od boli, a nikako se namjestit.  Tu mi jastuk banana pomogne, a od njega opet mi bude vruće pa ga obično na kraju izbacim. ne znam više šta bi sa sobom, a gdje je još porod…  
    A sa probadanjem nemam iskustva pa ne mogu komentirati. Nadam se da ti je bolje sada i da se bebica javlja.

Ma zlocca ti je ona, ak joj se neda, nemrem ja tu nista. Mogu samo cekat. Jjavi se ona tu i tamo ali nije da lupa citav dan. Valjda je i njoj sugav dan ko i meni.

iva.lu
    07. Svibanj 2015. 20:51

Ma ne bi me brinulo da mi se taj dr. nije cinil nesiguran...sav je nekak bil boze sacuvaj...jedva cekam sad da odem kod privatnika 18. da vidim kaj bu rekel

...molim Te za malo sreće....

Ivaaaa
    07. Svibanj 2015. 21:10

Mene je prosli tjedan jako zabolio cijeli trbuh, bili smo u setnji, dva bloka od stana, i muz je morao otici po auto...jako me bolilo kad sam hodala, cim bi stala nista. Pa sam doma odmarala ostatak dana i mirovala pa me nista nije bolilo i nisam dizala paniku...nekako, ako se bol ne pojacava ili prestane ako promjenim pozu il legnem da odmorim...onda ne reagiram na nju, nekako se mislim da je valjda normalno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI