Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivaaaa
    07. Svibanj 2015. 18:21

Mamatobe, hvala! Ps ako nam se ne jave, ja odem na tečaj, stetanemam neku sklopivu stolicicu
    Mada, bilo bi divno da postoji par dvd-ova i da ne idemo na tecajeve nego gledamo doma sto puta ako nam treba i vjezbamo...hvala na  info o Rodinim! Pokušam naći. 
    Ja isto nista o ničemu ne znam...cak sam razmišljala o douli, mama mi skroz na jugu, radi sezone nece bas moci doci...ne znam...
    Muz na porodu- rekla sam mu da ga zelim tamo da mi daje vode, pomaze mi da se fokusiram i shvatim sta trebam radit i sta mi govore...da me upozorava da opustim misice...
    Čitala sam knjigu "Duhovni pristup porodu" i zakljucak je da moramo cim vise biti opustene a ne pod panikom, jer stres djeluje tako da nam se grci tijelo, npr čelo, šake...naravno, s time i maternica. Umjesto da se otvaramo, zatvaramo se a porodjaj onda prakticki ide na silu- radimo kontru tijelu i to stvara bol. Ako vristimo trosimo energiju na to a treba nam....tako da treba savladat to disanje i opuštanje...i nadam se da moj muz bude ok tamo, vec sam mu pokazala porod na youtubeu (šokirao se jer je beba plava i tako sluzava, a ja se mislim, bolje da si vidio sad nego mi tamo teturao haha)

Ivaaaa
    07. Svibanj 2015. 18:29

Nemam puno mama oko sebe ali dvije s kojima sam pričala su si mazale međicu melemom i jos nekom kremom za međicu iz dm-a, rodile bez rezanja lani (Sv Duh i Vinogradska), uvjerene da im je koza bila puno fleksibilnija zbog toga...budem probala.

Baby1
    07. Svibanj 2015. 18:43

Pozdrav žene, jutros sam se probudila s otečenom desnom rukom, prsti ko ćevapi!  Tako sam se šokirala i uznemirila da samo o tome razmišljam jer praktički u životu mi nikad ništa nije nateklo. Sad se malo splasnula, ali boli me, zapravo više onako žari. Ima li tko iskustava s tim, šta bi mogla poduzeti? Mislim očekivala sam i bila spremna na oticanje nogu, a oteče mi JEDNA ruka, sva sam neka naopaka. 
    Ivana, ja masiram međicu s Weleda uljem iz Dm-a, za sad ne vidim nekih rezultata, ali piše da se treba masirati dva do tri puta tj. i da se kroz dva tjedna osjeti kao veća elastičnost, pa sad ne znam... Ja si to još za sada onako po malo, jednom tjedno, ali morat ću počet inetnzivnije. 

Mary36
    07. Svibanj 2015. 18:46

Meni samo piše uredna količina plodne vode, ništa drugo. Pred kraj se ionako smanjuje količina, tak da ti je valjda ok ak ti dr nije ništa napominjao.

Gricko3
    07. Svibanj 2015. 18:57

Ja se svako jutro budim sa lijevom otecenom rukom i morala san prsten skinit jer me strah koliko se napuse ruka, nisan spominjala doktorici jer san se vec i navikla na to

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Baby1
    07. Svibanj 2015. 19:14

I ja sam odavno skinula prsten s lijeve. Ovo mi se sad prvi put dogodilo da mi je baš natekla. Znači, bolje da se naviknem. Idući tjedan idem na pregled pa ću reći dr. ako ne zaboravim.

Mary36
    07. Svibanj 2015. 19:20

Baby1 ja sam se danas probudila s užasnom boli u zglobovima ruku...to je valjda to skupljanje vode...grozno. Ti si već znači počela s masažom međice? Ja sam mislila da to tek kasnije kreće  Možda bi trebala krenuti i ja!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.