Aaaaaahahahahahahahahaha!! Reci joj ja ne, a ti? hahaha
Meni je presmješna ta na šalteru, sve po protokolu i svako dodatno pitanje ju zbuni
Hahahah... Razmisljala sam joj rec da mislim da imam, pa mozda me primi preko reda da ne cekam 4 sata. Hahahahhaha..... Ona sirota se tak zbunila kad sam joj rekla da nemam trudnicku knjizicu nego 1001 papir i da nemam fascikl, jedva se snasla da mi da kovertu :-D
Moja je dobro,a i ja se ipak bolje osječam nego jučer. Kako sam morala nosit bris za streptokok na zvijezdu uz put smo išle na kavu i kolač . Bilo je puno ljudi u gradu i moja bebačica je toliko skakala kako već dugo nije
. Bit će pravi partijaner...posebno je vesela bila kod vinceka
.
Da, da to kad zapeče je od ligamenata, potpuno bezopasno. Drži se!
Joj te kave i kolači su mi najdraži dio odlaska kod doktora hihi Uvijek nagovorim muža "samo na 15 min i ležat ću cijeli dan"
Kad smo kod partijanja, ja sam se šokirala prošlu sub. Bila sam kratko na djevojačkoj curi kojoj sam trebala biti kuma, ali zbog trudnoće nisam i kad su tamburaši počeli svirat moja mala je podivljala, ali stvarno podivljala toliko da me bolilo! Jel moguće da joj je bilo preglasno pa se uznemirila? Zna se ona rasplesat od slatkog ili sokića i tak, al ovo je bilo prestrašno...
Ah dobro ne dok se rasplesu na kolace i tamburase, ali moja se rasplesala na tehno, trance i metal kaj joj tata slusa. Dva takva imat u kuci :-D.
Mary ti jos ne ides u trudnicku?
A ne znam...ja sam si isto mislila da je možda uznemirena, al mi je nekak bolje objašnjenje da se veseli jer je malo među ljudima
Sortiraj odgovore
Najstariji