Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renchiii
    07. Svibanj 2015. 21:43

Aaaaaahahahahahahahahaha!! Reci joj ja ne, a ti? hahaha
    Meni je presmješna ta na šalteru, sve po protokolu i svako dodatno pitanje ju zbuni 

Buco tvoj
    07. Svibanj 2015. 21:48

Hahahah... Razmisljala sam joj rec da mislim da imam, pa mozda me primi preko reda da ne cekam 4 sata. Hahahahhaha..... Ona sirota se tak zbunila kad sam joj rekla da nemam trudnicku knjizicu nego 1001 papir i da nemam fascikl, jedva se snasla da mi da kovertu :-D

Mary36
    07. Svibanj 2015. 22:33

Moja je dobro,a i ja se ipak bolje osječam nego jučer. Kako sam morala nosit bris za streptokok na zvijezdu uz put smo išle na kavu i kolač . Bilo je puno ljudi u gradu i moja bebačica je toliko skakala kako već dugo nije . Bit će pravi partijaner...posebno je vesela bila kod vinceka
    Da, da to kad zapeče je od ligamenata, potpuno bezopasno. Drži se!

renchiii
    07. Svibanj 2015. 22:40

Joj te kave i kolači su mi najdraži dio odlaska kod doktora hihi   Uvijek nagovorim muža "samo na 15 min i ležat ću cijeli dan" 
    Kad smo kod partijanja, ja sam se šokirala prošlu sub. Bila sam kratko na djevojačkoj curi kojoj sam trebala biti kuma, ali zbog trudnoće nisam i kad su tamburaši počeli svirat moja mala je podivljala, ali stvarno podivljala toliko da me bolilo! Jel moguće da joj je bilo preglasno pa se uznemirila? Zna se ona rasplesat od slatkog ili sokića i tak, al ovo je bilo prestrašno...

Buco tvoj
    07. Svibanj 2015. 22:42

Ah dobro ne dok se rasplesu na kolace i tamburase, ali moja se rasplesala na tehno, trance i metal kaj joj tata slusa.  Dva takva imat u kuci :-D. 
    Mary ti jos ne ides u trudnicku?

Mary36
    07. Svibanj 2015. 22:42

A ne znam...ja sam si isto mislila da je možda uznemirena, al mi je nekak bolje objašnjenje da se veseli jer je malo među ljudima 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.