Buco tvoj, nisi jedina. Ni ja ne mogu na tečaj zbog mirovanja, a prava sam štreberica koja je htjela ići na tečaj u Petrovu baš zato jer traje toliko dugo i zato da vidim rađaonu pa da se mogu zamisliti u njoj.
Što je tu je, imamo vremena za čitanje razne literature i gledanje kojekakvih filmića na youtubeu.
A u predradaoni sam vec lezala kad su me bili strpali u 27 tjednu u bolnicu pa su me ostavili da lezim tamo na promatranju 24 sata pije nego odem na odjel, i nije bilo nimalo ugodno meni kao prvorotki slusati zene kak urlicu i tad sam umrla od straha. A boks radaone sam vidjela jucer kad sam zavrsila na hitnoj zbog bolova pa su me strpali u boks na ctg, a znam kak i operacijska izgleda za carski . ali kaj se samog poroda tice neznam nista. Neznam disat, neznam tiskat, a o dojenju da ne pricam :-D
Ivaaaa, ja sam isto zvala dva dana dom zdravlja na adresi Grgura Ninskog za taj termin i konačno sam dobila nekoga tko mi je rekao da se za tečaj zove nakon 11. svibnja. nadam se da ćemo tad imati sreće sa zvanjem
Mi smo se predbilježili za tečaj u Petrovoj za 6.mj. Nekako mi se to čini baš dobro jer ćemo sve proći po bolnici i znat ću gdje me šta čeka.
Bili smo u utorak na 4d uzv. Mali je skroz smiješan, cijelo vrijeme je cuclao prste. Ovaj dr kaže da je 2 tj veći, tj. da odgovara mjerama za 28 tt. I ima 1170g! Bucek mali!
Ne želim se uopće s tim mjerama opterećivati, samo da je sve ok i da se lijepo razvija.
I mi bili jucer na pregledu. Sve je ok, bebac se okrenuo glavicom dolje, ali nam je okrenuo guzu tako da sko cijelo vrijeme gledali kraljeznicu na uzv-u :) prvi put nemamo slicicu.
Bebac ima 1270gr, kaze doksa da je to skolski za ove tjedne, uduplao mi se od zadnjeg puta misic :) sad sam cca 28+5
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Kod nas je tecaj i obilazak bolnice odvojen. Ja cu slijedeci tjedan ic u obilazak bolnice, a tecaj...recimo samo da sam sveukupno saznala nekih 10ak informacija na njemu, ostalo sam sve znala. Sve je bajno i krasno kad te sestre tamo govore, "one ce sve pomoci", a zapravo kad dodes radat jedva te pogledaju. Jos je najgora ta pomama za rezanjem, uniste te dolje i produze ti oporavak samo zato da brze zavrse sa poslom. Ali na tecaju kao, "ne rezu medicu osim ako je neophodno". Mos mislit.
No dobro. 200kn se placa, muzu vise koristi sve to nego meni jer on ionako nema pojma o svemu tome. Ja sam svog tjerala na sva predavanja tako da vidi kroz sto cu sve proci na porodu i poslije i da slucajno ne umanjuje sve sto kroz moje tijelo prolazi. I volio je ic na predavanja samnom, cak i na zadnja kad sam mu rekla da ne mora vise ici. Nema mi gore nego kad vidim muza koji ne stoji iza svoje zene i ponasa se kao da to nije i njegovo dijete osim kad treba se poigrat malo. Ima da gleda svu moju muku i da mi kupi poklon jer cu tek kad prodem kroz sve to biti zena,majka,kraljica :D samo neka mi proba doc u bolnicu bez cvijeca, potirat cu ga vanka kroz prozor.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Hahaha, moj se sigurno neće sjetiti donijeti ništa što mu nisam priredila ili napisala da donese! :D
Jučer smo opustošili Ikeu! Skoro smo sve kupili. Sad mi ostaje još kozmetika i malo robice, a to prvo moram vidjeti što ću dobiti.
Sortiraj odgovore
Najstariji