Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Buco tvoj
    04. Svibanj 2015. 17:08

Etto i nas medu ljetnim trudnicama. Sada smo 32+4 :-). Termin nam je 25.6, ali biti cemo sretni ako izdrzimo jos 4 tjedna. Od pocetka trudnoce mirujemo, ali unatoc tome zavrsili na serklazi  . Cekamo curku koja je teska 2200 g. Dr nas je sad na zadnjem uzv prepao da ima nesto na mozgicu, neki straznji rog veci, ali cekamo kontrolu 14.5. Curka nam je vec spremna,spremila si kofere i ceka da mama i doktor kazu da moze van,posto nas je vec u 27 tjednu skoro iznenadila .  .  Od pocetka trudnoce nismo dobili puno kila, samo 2 . 
    Saljemo vam punooo pusa :-)

renchiii
    04. Svibanj 2015. 17:32

Buco ja ti se raspisala tamo na temi stražnjeg rogića, a sad te i tu vidim
    Mi smo tu negdje s terminom, a bome i dijagnozama, mozda se i sretnemo na Petrovoj 
    I moja curka ima 2200, u 33+1 
    Bucke male...

Buco tvoj
    04. Svibanj 2015. 18:26

Renchiii hvala ti :-) . odgovorila sam ti tamo. 
    Nama se nemogu dr dogovoriti dali smo 32+4 ili 33+4 posto imamo 2200g. :-)

Lollypop
    04. Svibanj 2015. 19:06

Nemojte tu kilazu uzimat zdravo za gotovo. Znam x trudnica kojima su krivo procijenili kilaze beba, jadne zene su znale provest cijelu trudnocu na dijeti zbog gestacijskog da bi na kraju ispalo da nisu ni trebale na dijetu.

Bublica123
    04. Svibanj 2015. 19:47

Lollypop

Nemojte tu kilazu uzimat zdravo za gotovo. Znam x trudnica kojima su krivo procijenili kilaze beba, jadne zene su znale provest cijelu trudnocu na dijeti zbog gestacijskog da bi na kraju ispalo da nisu ni trebale na dijetu.

Slazem se...mojim frendicama opako fulali...jednoj reklo da je veeelika beba a rodila curicu 2500g

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

renchiii
    04. Svibanj 2015. 20:26

Meni u Petrovoj ne daju slike... 

Buco tvoj
    04. Svibanj 2015. 20:32

renchiii

Meni u Petrovoj ne daju slike… 

Ni nama. Zato cemo pokusat 14 kad idemo ugurati tatunda ide s nama unutra da vidi svoju malu nestrpljivu curku 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI