Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    05. Rujan 2015. 13:56

Nema više nikog na ovoj temi, izgleda da su cure sve rodile, ha, ha. Samo se mi još uvijek tu razgovaramo!

Bublica123
    05. Rujan 2015. 17:57

Mi se ne damo iz trudnica..hahaha..moram priznati da mi fali busica i da bi uskoro voljela biti opet medju njima i odbrojavati

Lollypop
    05. Rujan 2015. 23:25

Ja promatram iz sjene  krivo mi je malo kad cure provedu cijelu trudnocu na forumu a onda ne jave kako je prosao porod  no sto je tu je. Je je pikice, mos mislit, to sad kazes, a kad bebac pocne trcat za godinu dvije onda ti nece bit ni na kraj pameti imat jos jedno tako brzo!  I meni fali drobonja, lijepo mi je bilo biti trudna, sva ta paznja i mazenje...no nece nam bit tako vise, sad imamo pilice za kojima cemo morati trcati bile trudne ili ne  ja cijela sentimentalna, gledam slike svog misa iz bolnice i nemogu vjerovat kako je narastao i cijela sam onda placljiva "kako brzo raste" a ima...5 tjedana sad hahaha

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Bublica123
    10. Rujan 2015. 17:09

Hahahah...i ja tako...non stop listam slike...gledam da se vec otvorila grupa proljetne bebe a uskoro ce i ljetne...jooooj nas mis je 08.10.krenuo na svoje putovanje u maminoj busici <3

Lollypop
    11. Rujan 2015. 09:22

Ja sam cijela placljiva kad su u pitanju bebice...ne znam sto mi je, nnije valjda pms, necu valjda menzes dobit tako brzo 
    Ima na fejsu jedan page, zove se matija i njegov prijatelj down..samo sto se ne rascmizdrim svaki put, kako slatka beba i kako mama lijepo pise..predivno. 
    Cudno mi je, ja uopce nisam cmizdrava osoba. Valjda hormoni..i poludim lako  
    E da, vidila sam te na fejsu u onoj grupi kako si muza omotala hahaha

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Bublica123
    11. Rujan 2015. 10:47

Hahahah...prvo se opirao a onda je bio sav ponosan po gradu...svi su piljili u njega a on baja s rukama u dzepu...hahahaha...preporucam...super je...mali odmah zaspe i skroz se umiri...i ja sam cendrava...mali ciki i gleda me u oci i ja mu pricam a on osmijeh od uha do uha s cikom u ustima, eeee isplakala se od srece :)

Tinčica3
    05. Prosinac 2015. 22:20

Svim ljetnim mamama i bebama 2015. moj sin i ja saljemo puse. Bilo nam je lijepo odbrojavati sa vama.❤️❤️❤️

Filotea
    16. Prosinac 2015. 12:51

I mi takoder saljemo pozdrave svima! Bas nam je bilo lijepo ubijat dosadu ovdje,bar meni. Jer sam viska vremena imala na pretek

Mary36
    18. Prosinac 2015. 19:01

Cure dođite nam na bebe! Ima nas još par koje smo ostale malo se povremeno podružiti na forumu kad stignemo. Baš se nekada sjetim koliko nas je bilo i kako smo tu kratile vrijeme u druženju 

Bublica123
    16. Siječanj 2016. 21:42

Ej drage moje ljetne trudnice, sada mamice...ja sam jos uvijek jako emotivna kad vidim nasu grupu...jedva cekam da opet odbrojavam...mozda se opet budemo tipkle kao trudnice...puse svima od mene i pavela

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.