Moj muzek isto ne ide samnom, nema snage. A zbog nekih zadravstvenih problema kaj ima necu ga nintjerat jer ne zelim da s njim imaju vise posla nego samnom.
Renchiii trebala si ic na izlete samnom na hitnu u petrovu da vidis kak zgleda
Ja moram vidjet da li imaju tečaj u domu zdravlja u V.Gorici. Ne isplati mi se ići u Zagreb..što se tiče poroda moj muž ide svakako samnom..ipak je to nešto divno što ne bi smio propustiti a za poklon ili cvijeće nadam se da će misliti
ove spavaćice iz lidla imaju samo imaginarne gumbiće koji se nemogu otkopčati pa nis baš praktične
Bebily, baš sam ih nakon tvoje info jučer išla gledati te spavaćice u katalogu i mislim si što ako su fiktivni gumbi, muž mi sigurno neće htjeti prevrtati i kontrolirati po tome pa mu nisam ništa ni rekla.
Pokazala se dobra odluka, a čitav dan me je kopkalo. Hvala ti!
Super Mary! I ti ces imati malu bucku! Ja sam bila prosli tjedan sa 33+1 je imala 2300 Samo neka rastu, manje straha od prijevremenog
Mi bili jucer na pregledu...1300grama imamo...sve pase tjednima...in kaze da je uredu...imam samo pitanje u vezi plodne vode...tj.kolicine plodne vode...napisao mi je afi 11cm...citam da je uredu od 8-20cm...ali opet sam vise donjoj granici pa me to malo muci...pijem vodu stalno...ali i idem na wc cesto...pa sad ne znam...jesu vama sto napisali u vezi plodne vode
...molim Te za malo sreće....
Sortiraj odgovore
Najstariji