Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Buco tvoj
    07. Svibanj 2015. 14:59

Moj muzek isto ne ide samnom, nema snage. A zbog nekih zadravstvenih problema kaj ima necu ga nintjerat jer ne zelim da s njim imaju vise posla nego samnom. 
    Renchiii trebala si ic na izlete samnom na hitnu u petrovu da vidis kak zgleda 

Bebily
    07. Svibanj 2015. 15:06

Ja moram vidjet da li imaju tečaj u domu zdravlja u V.Gorici. Ne isplati mi se ići u Zagreb..što se tiče poroda moj muž ide svakako samnom..ipak je to nešto divno što ne bi smio propustiti  a za poklon ili cvijeće nadam se da će misliti  ove spavaćice iz lidla imaju samo imaginarne gumbiće koji se nemogu otkopčati pa nis baš praktične 

kachi
    07. Svibanj 2015. 15:23

Bebily, baš sam ih nakon tvoje info jučer išla gledati te spavaćice u katalogu i mislim si što ako su fiktivni gumbi, muž mi sigurno neće htjeti prevrtati i kontrolirati po tome pa mu nisam ništa ni rekla.
    Pokazala se dobra odluka, a čitav dan me je kopkalo. Hvala ti! 

renchiii
    07. Svibanj 2015. 16:32

Super Mary! I ti ces imati malu bucku! Ja sam bila prosli tjedan sa 33+1 je imala 2300   Samo neka rastu, manje straha od prijevremenog 

iva.lu
    07. Svibanj 2015. 16:34

Mi bili jucer na pregledu...1300grama imamo...sve pase tjednima...in kaze da je uredu...imam samo pitanje u vezi plodne vode...tj.kolicine plodne vode...napisao mi je afi 11cm...citam da je uredu od 8-20cm...ali opet sam vise donjoj granici pa me to malo muci...pijem vodu stalno...ali i idem na wc cesto...pa sad ne znam...jesu vama sto napisali u vezi plodne vode

...molim Te za malo sreće....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.