Evo mi dosli s pregleda kaze doktorica da je sve super. Beba ima 1700 grama :)
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Super Gricko, baš mi je drago da ste dobro, bebica taman Ja idem u četvrtak...ne mogu dočekati više!
Gricko super za pregled. Jesi li sad svako 3 tjedna ili?
Mene je zadnji put naručio nakon 5 tjedana pa sad nikako dočekati. .. još 11 dana strpljen spašen. ..
Mary, javi kako je bilo :)
Je sad me narucila za 3 tjedna
sve to brzo prode
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Super, Gricko! I mene je naručio tek za 5 tjedana... Ali idemo sutra na 4d!
Ma ne znam vise...imam osjecaj kao da je na jednom mjestu pa ju opipam na drugom...jedva cekam da ga pitam...vise nisam sigurna...jedva cekam pregled da vidim kak se namjestil...imam osjecaj kao da je svaki dan u drugoj pozi jer mi trbuhom paradira...ja jos mjesec dana radim i onda idem 2tjedna na bolovanje pa na porodiljni...u kupovina napokon...ja se jedva krecem...tj duge setnje su mi ubitacne...gotova nakon 15ak min hodanja...
...molim Te za malo sreće....
Danas sam bila na pregledu, dobila pola kg u dva tjedna, a bebač je u ta dva tjedna dobio isto oko pola kg, sad je težak 1400 grama. Ginekologica se iznenadila. Sad smo 28+5, sve mjere su tjedan-dva veće. Jel ima tko takva iskustva? Je li to nekakav skok u razvoju ili će beba biti velika?Ginekologica nijednom nije spomenula pomicanje termina, ostaje 23.7. Ja sam inače mršavica,dosad dobila nekih 6 kg, sve je u trbuhu.
Etto i nas medu ljetnim trudnicama. Sada smo 32+4 :-). Termin nam je 25.6, ali biti cemo sretni ako izdrzimo jos 4 tjedna. Od pocetka trudnoce mirujemo, ali unatoc tome zavrsili na serklazi . Cekamo curku koja je teska 2200 g. Dr nas je sad na zadnjem uzv prepao da ima nesto na mozgicu, neki straznji rog veci, ali cekamo kontrolu 14.5. Curka nam je vec spremna,spremila si kofere i ceka da mama i doktor kazu da moze van,posto nas je vec u 27 tjednu skoro iznenadila .
. Od pocetka trudnoce nismo dobili puno kila, samo 2 .
Saljemo vam punooo pusa :-)
Buco ja ti se raspisala tamo na temi stražnjeg rogića, a sad te i tu vidim
Mi smo tu negdje s terminom, a bome i dijagnozama, mozda se i sretnemo na Petrovoj
I moja curka ima 2200, u 33+1
Bucke male...
Sortiraj odgovore
Najstariji