Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gricko3
    04. Svibanj 2015. 13:14

Evo mi dosli s pregleda kaze doktorica da je sve super. Beba ima 1700 grama :)

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Mary36
    04. Svibanj 2015. 13:18

Super Gricko, baš mi je drago da ste dobro, bebica taman  Ja idem u četvrtak...ne mogu dočekati više!

CUUuu
    04. Svibanj 2015. 13:26

Gricko super za pregled.  Jesi li sad svako 3 tjedna ili? 
    Mene je zadnji put naručio nakon 5 tjedana pa sad nikako dočekati. .. još 11 dana strpljen spašen. ..

Gricko3
    04. Svibanj 2015. 13:37

Mary, javi kako je bilo :)
    Je sad me narucila za 3 tjedna 
    sve to brzo prode

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

bobica9
    04. Svibanj 2015. 13:37

Super, Gricko! I mene je naručio tek za 5 tjedana... Ali idemo sutra na 4d!

iva.lu
    04. Svibanj 2015. 16:32

Ma ne znam vise...imam osjecaj kao da je na jednom mjestu pa ju opipam na drugom...jedva cekam da ga pitam...vise nisam sigurna...jedva cekam pregled da vidim kak se namjestil...imam osjecaj kao da je svaki dan u drugoj pozi jer mi trbuhom paradira...ja jos mjesec dana radim i onda idem 2tjedna na bolovanje pa na porodiljni...u kupovina napokon...ja se jedva krecem...tj duge setnje su mi ubitacne...gotova nakon 15ak min hodanja...

...molim Te za malo sreće....

• Tinna29
    04. Svibanj 2015. 16:50

Danas sam bila na pregledu, dobila pola kg u dva tjedna, a bebač je u ta dva tjedna dobio isto oko pola kg, sad je težak 1400 grama. Ginekologica se iznenadila. Sad smo 28+5, sve mjere su tjedan-dva veće. Jel ima tko takva iskustva? Je li to nekakav skok u razvoju ili će beba biti velika?Ginekologica nijednom nije spomenula pomicanje termina, ostaje 23.7. Ja sam inače mršavica,dosad dobila nekih 6 kg, sve je u trbuhu.

Buco tvoj
    04. Svibanj 2015. 17:08

Etto i nas medu ljetnim trudnicama. Sada smo 32+4 :-). Termin nam je 25.6, ali biti cemo sretni ako izdrzimo jos 4 tjedna. Od pocetka trudnoce mirujemo, ali unatoc tome zavrsili na serklazi  . Cekamo curku koja je teska 2200 g. Dr nas je sad na zadnjem uzv prepao da ima nesto na mozgicu, neki straznji rog veci, ali cekamo kontrolu 14.5. Curka nam je vec spremna,spremila si kofere i ceka da mama i doktor kazu da moze van,posto nas je vec u 27 tjednu skoro iznenadila .  .  Od pocetka trudnoce nismo dobili puno kila, samo 2 . 
    Saljemo vam punooo pusa :-)

renchiii
    04. Svibanj 2015. 17:32

Buco ja ti se raspisala tamo na temi stražnjeg rogića, a sad te i tu vidim
    Mi smo tu negdje s terminom, a bome i dijagnozama, mozda se i sretnemo na Petrovoj 
    I moja curka ima 2200, u 33+1 
    Bucke male...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.