Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kachi
    05. Svibanj 2015. 16:39

Pa to je pametno. Vjerovatno ću i ja onda pojačati količinu tih sa dugim rukavima. 
    Koliko vi imate bodića za bebu? Koliko toga objektivno treba? Sad bi nam dobro došle sa savjetima neke iskusne mame. :)

• ivaaana
    05. Svibanj 2015. 18:32

Vidim da spominjate veličinu bebe, pa da vam napišem kako su se kod mene zeznuli u prvoj trudnoći. Stalno su mi procjenjivali jaaaako veliku bebu. A onda se rodila mala mrvica od 46 cm. Ali imao je neki čudan, duguljast oblik glave, a po tome su procjenjivali veličinu. Tolko je bil mali da je plival u veličini 56, a zbog procjene velike bebe sam kupila malo robice 56 vel.

Meni su jako bili praktični bodići  na kopčanje na drukere naprijed. Bar tih najmanjih veličina dok je beba još meka, a ja bila prestrašena. Sad sam ih vidjela samo u Mani, pa ako je koja od vas vidjela još negdje - pišite!

renchiii
    05. Svibanj 2015. 20:42

Ja sam isto po preporuci kupovala te na kopcanje naprijed i vecinom u h&m-u i c&a, broj 50 i 56. I imam par obicnih preko glave iz zare jer sam naletila dosta jeftino ali njihovi brojevi su 1-3mj tj. 62. U biti modeli ovise od ducana do ducana. Hm-ov broj 50 je veci od c&a. I imam par tankih donjih dijelova s pokrivenim stopalima i 2 donja dijela trenirkice. Jos moram uzeti one majcice na vezanje i kombinezonice ili pidzamice. Ostalo necu nis kupovati jer cu dobiti sigurno puno tih sminka stvari posto je prvi unuce s moje strane, a s muzeve prva beba nakon dugo :)

cipelica
    05. Svibanj 2015. 20:50

ljetne bebe vam prvih 7-10 dana nose sve dugih rukava i nogavica , a čarapice čak i cijelo ljeto....moja je nosila sve dugo dok nisam primijetila da se znoji, to je bio znak da je uspostavila termoregulaciju i onda sam je skinila u kratke rukave, pa bez rukava, ali čarapice su ostale jer su bebicama uvijek hladne nožice

renchiii
    06. Svibanj 2015. 12:59

Hvala cipelica! Tak cu i ja onda... a i ko zna kakvo ce nam ljeto biti, ak bude ko proslo treba i vestice kupiti    Vidim ti i ja smo tu negdje s terminom... jos malooooo...

CUUuu
    06. Svibanj 2015. 15:04

Cure ako nekog zanimaju spavaćice  vidila sam da u lidlovom katalogu od sutra imaju kratkih rukava s kopčanjem naprijed za 44 kn komad.

CUUuu
    06. Svibanj 2015. 15:06

Ove spavaćice mislim za rodilište ...

renchiii
    06. Svibanj 2015. 21:25

Super! Hvala na info, meni treba još jedna!

Ivaaaa
    06. Svibanj 2015. 23:32

Je li itko u Zagrebu bio na ikakvom tečaju za trudnice? Ja zovem za lokaciju Grgura Ninskog (2 dana besplatno), pise za kraj svibnja, ali nitko se ne javlja...

Mary36
    06. Svibanj 2015. 23:51

Mi smo bili još prije 2 mjeseca u Dubravi u Grižanskoj. Ok je bio tečaj, bar meni kojoj je to prvo dijete, uglavnom korisni savjeti oko dojenja, opreme za bebu, stvari za bolnicu. Koliko znam na ove tečajeve u domovima zdravlja se ne treba prijaviti nego samo dođeš.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.