Da, to mi je katastrofa kaj ne mogu ni monitor okrenuti... zadnji put ja pitam kak je moja curka i dobijem bahati odgovor pustite vi mene da ja izmjerim svoje pa cemo onda razgovarati! I mak da onda ista pitam dalje...
Tak da sam ja svoju pisulinu zadnji put vidjela 2.3. na 4D uzv
Al pogledam si te filmice svako malo, ista ja ljubi je majka!
Buco, koja dobra reakcija. Kladim se da to još nije doživio. Moj dr je super po tom pitanju. On ima 2 monitora - jedan je okrenut prema mami a drugi prema njemu. On uglavnom mjeri na svome i komentira na glas a ako ga pitam što je ovo ili kako ovo potrudi se pokazati , uhvatit bolju sliku i objasnit. Ma super mi je. Možda je i do godina. Ovaj moj je za ginekologa mlad - max 40 godina ima
E ženske, jeste vi za svoje ljetne bebe kupovale bodiće s kratkim rukavima? Moji su svi s dugim... Ne znam da li da kupim i kratke? Ne mogu ju onak malu zamisliti golu...
Ja još nisam obavila kupovinu robice (tj.kupili smo samo četiri bodića kratkog rukava), ali planiram kupiti bodiće kratkog rukava i možda dva dugog za svaki slučaj. Računam da ako bude baš hladno obući ću joj preko nešto pa će joj biti toplo.
Meni je više panika da će mi se jadno dijete usijati od vrućine.
Ja sam uzela mjesano, nekaj dugih, nekaj kratkih pa cemo vidjet kaj ce joj trebati. Jer gle danas recimo je toplo ali opet puse taj vjetric, pa sam uzela i jednih i drugih...
Ja sam tek počela s kupovinom, i za sada imam samo bodiće s dugim rukavima. Ako baš bude jako toplo, kupit ću i koji s kratkim rukavima. Iako mi je frendica koja ima klince rođene u 7.mj. rekla da je bolje da su u dugim rukavima, jer prvih par tjedana još nemaju razvijenu termoregulaciju.
ja stvarno ne znam što bi sa tom robicom..imam svasta od kratkih bodija,trenerki,kratkih hlačica i znam da pola nećemo iznosit a stalno mislim da mi jos par stvari treba....nisam uopće mjerodavna:))
Sortiraj odgovore
Najstariji