Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renchiii
    04. Svibanj 2015. 22:21

Da, to mi je katastrofa kaj ne mogu ni monitor okrenuti... zadnji put ja pitam kak je moja curka i dobijem bahati odgovor pustite vi mene da ja izmjerim svoje pa cemo onda razgovarati!  I mak da onda ista pitam dalje...
    Tak da sam ja svoju pisulinu zadnji put vidjela 2.3. na 4D uzv 
    Al pogledam si te filmice svako malo, ista ja ljubi je majka! 

CUUuu
    05. Svibanj 2015. 08:48

Buco, koja dobra reakcija. Kladim se da to još nije doživio. Moj dr je super po tom pitanju. On ima 2 monitora - jedan je okrenut prema mami a drugi prema njemu. On uglavnom mjeri na svome i komentira na glas a ako ga pitam što je ovo ili kako ovo potrudi se pokazati , uhvatit bolju sliku i objasnit. Ma super mi je. Možda je i do godina. Ovaj moj je za ginekologa mlad - max 40 godina ima

renchiii
    05. Svibanj 2015. 15:20

E ženske, jeste vi za svoje ljetne bebe kupovale bodiće s kratkim rukavima? Moji su svi s dugim... Ne znam da li da kupim i kratke? Ne mogu ju onak malu zamisliti golu...

kachi
    05. Svibanj 2015. 15:58

Ja još nisam obavila kupovinu robice (tj.kupili smo samo četiri bodića kratkog rukava), ali planiram kupiti bodiće kratkog rukava i možda dva dugog za svaki slučaj. Računam da ako bude baš hladno obući ću joj preko nešto pa će joj biti toplo. 
    Meni je više panika da će mi se jadno dijete usijati od vrućine.

Buco tvoj
    05. Svibanj 2015. 16:05

Ja sam uzela mjesano, nekaj dugih, nekaj kratkih pa cemo vidjet kaj ce joj trebati. Jer gle danas recimo je toplo ali opet puse taj vjetric, pa sam uzela i jednih i drugih... 

bobica9
    05. Svibanj 2015. 16:16

Ja sam tek počela s kupovinom, i za sada imam samo bodiće s dugim rukavima. Ako baš bude jako toplo, kupit ću i koji s kratkim rukavima. Iako mi je frendica koja ima klince rođene u 7.mj. rekla da je bolje da su u dugim rukavima, jer prvih par tjedana još nemaju razvijenu termoregulaciju.

lilili77
    05. Svibanj 2015. 16:36

ja stvarno ne znam što bi sa tom robicom..imam svasta od kratkih bodija,trenerki,kratkih hlačica i znam da pola nećemo iznosit a stalno mislim da mi jos par stvari treba....nisam uopće mjerodavna:))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.