a neznam,vjerovatno nebudu ljubičasta,jer bi me vjerojatno smetalo da me čudno gledaju i kokodaču sa strane hhehehhhe
a što se tiće aktivnosti bebe,da i moj je danas skroz miran,malo mi se samo javio i gotovo,sad ću vidjet dal će poludit kad legnem i umirim se!!!
Ja sam jučer dobila ljubičasta kolica ali čekam curicu, pa sam baš happy Sličan je ton kao ova tvoja. Od kad sam saznala da nosim curicu ja bi sve rozo i ljubičasto, a inače te boje uopće nisam voljela! Tako sam dobila na poklon i plavu autosjedalicu i nisam baš najsretnija, ko ni kad mi neko pokloni robicu za dečkiće...iako cure danas zapravo mogu nositi sve boje. Jedino mi roza nije baš za dečke...
Mare, meni su kolica baš lijepa, a ta nijansa ljubičaste mi je dobra i za dečke i za curice, zašto ne? Baš te briga šta drugi kažu ako su vama lijepa...
Moje dijete je zadnja tri dana toliko aktivno, opet kod mene nešto naopako, kad su vaši mirni moj luduje! Sad me već strah da se neće okrenuti na zadak jer je bio okrenut na glavicu i ja sam odahnula. Ali ovih dana se toliko rita da me strah... Stalno razmišljam kako bi se mogao zamotati u pupčanu vrpcu koliko se vrti, ne mogu si to izbiti iz glave. Znam, da bi mi sigurno bilo još gore da je previše miran, ali ovo...
Bobica, ista stvar!! Moj se isto skroz slabo javlja kad je ovako vrijeme. Al ja sam totalni meteoropat, dalmatinka ...juzina me ubija u pojam pa se tjesim da je tako i njemu. Naravno, ja bi radje da me stalno lupa...
Ide itko na taj buvljak za bebe za vikend?
Mene južina isto ubi...ali zato je malac bil aktivan...njemu to na tatu ocigledni ne smeta....hehehe...moj se isto bil okrenul kak treba i sad si sve mislim kako je ipet na zadak jer točno vidim kak mi radi krugove glavicom oko pupka...izobliči ga da to više i ne liči na pupak...a to je jedina stvar koja mi je neugodna jer imam osjećaj kao da ga razvlači na spravi....mene je isto ponekad strah da se ne zapetlja u pupčanu vrpcu ali pokušavam te misli izbjeći jer kad radi takve akrobacije pitam se s čim se tak zabavlja...mudrica dok otkrijem trbuh odmah aktivnosti stanu kao da zna baš da ga pratim
...molim Te za malo sreće....
Da vas pitam u vezi grudi...primjetila sam prije dva tri dana slučajno kao kvržicu na lijevoj cici...i nekad je ne osjetim a nekad ne...i sad se pitam jel sam paranoična samo ili je stvarno tam...muž veli da je moguće od mliječnih kanala kak se stvaraju...ali ja bi ipak na neki utzv otišla...moram pitati u srijedu dr jel ima smisla ici na utzv za vrijeme trudnoće...ima koja kakva iskustva
...molim Te za malo sreće....
Ja sam vec dvaput napipala, napravila paniku, isla na uzv (ne u trudnoci, nego bas mozda mjesec prije pa se sad ni ne pipam, jer cu ja uvijek nesto napipat!) Kreni od misli da je 99% sve ok, i sad sve ove promjene...a za onaj 1% pitaj doktora dal da odes sad ili kad rodis...
Pozdrav curke! Što se tiče kolica, ja ću dobiti od sestre tamno plava, a ona isto ima curicu... Meni to sve paše... :) Meni što se tiče curica, sve boje dobro pašu, a i nisam baš fan roza boje....
Mene južina ubija, a primjećujem da je i curka manje aktivna... Ali očekujem da će navečer, kao i inače, biti tulum... :)
Helu evo od zadnjeg pregleda izgleda da je curica mada se jos u potpunosti ne da da vidi tocno sta je! Zato mi nastavljamo u neutralnom tonu sve bilo gaahahahahhaahah osin kolica koja smo uzeli crna-bez maclaren! Uostalom sve boje mogu za sve osin roze za deckice
Ej, žene pa kako ste mi vi?
Ja stalno u poslu, radim na poslu i doma - skoro naša kućica će biti gotova za iznamljivanje pa znate koliko ima čišćenja, ribanja i tako. Ali moja mami mi pomogne, tako da sam s jedne opet strane malo mirnija.
Sredinom svibnja prestajem raditi na poslu, tako da bar imam jednu brigu manje.
Vidim da ste svašta napisale, ali znam da nije lako sve prešutati, ali radi nekad radi sebe i bebe je bolje.
Sortiraj odgovore
Najstariji