Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby1
    15. Travanj 2015. 15:30

A svatko si organizira život kako hoće! Ja osobno ne volim ispitivati ljude u braku "jesi trudna? i kad će beba i sl." i ne radim to. A meni je bilo upućeno takvih pitanja... Ali me baš, baš pogodi kad ljudi komentiraju "vidjet ćete vi kad vam beba dođe!", joj to mi je valjda najgore od svega! 

Lollypop
    15. Travanj 2015. 16:02

Mene nisu ni stigli pitat kad cemo dicu, ja zatrudnila na medenom mjesecu 😂 😂 krenula su komentiranja tipa "nakon pira beba", ali ja bi na to odgovorila samo "pomalo". Bome nije bilo "pomalo" nego odmah! 😄😄

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Lollypop
    15. Travanj 2015. 16:03

Ali su onda krenuli komentari "vi to skolski, pir pa beba". Kako god okrenes moraju nesto komentirati. Ali ja znam kako to iritira pa ne zelim nikiga nista slicno pitati. To je intimna stvar!

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

jasmina6
    15. Travanj 2015. 21:07

Vidim puno nas je tu s dugo staža u vezi! Kako fora! Mi smo bili 11 god. u vezi i evo sad će nam 1.godišnjica braka! Jedva čekamo našu curu 29.7. A o pitanjima i naklapanjima da ne govorim! Samo potpisujem sve!

• Beba16
    16. Travanj 2015. 08:04

E jutro svima. Evo radim još mjesec dana i da ja se konačno malo naspavam :-) i da određeni period ne vidim neke ljude s posla :-) Ali opet s druge strane, žao će mi poć, jer imam jednu ekipu na poslu i baš smo si super :-)

Vidim svašta se vi napisale. Glavno da su bebice dobre i da fino napreduju :-)
    Svakako 4d je nešto neopisivo, ali eto moj nije baš najbolje prošao.

Hehehehhe, ja sam imala 19 i pol godina kad smo se mi upoznali i vrlo brzo smo se i vjenčali - čak za 2 godine.... svi su nam govorili da smo ludi :-) a što ćeš kad se volimo. I sad će 7 godina braka i moram priznati da mi je jako fino, naravno ima svađica, ali ništa strašno. A beba je vrlo brzo nakon svadbe došla i tako :-)
    Samo mi je žao, što nismo još uvijek bili na medenom mjesecu. Stalno smo imali neke izdatke, npr. tipa školovanje, bebica, stan, kuća....
    Puno pusa

• Beba16
    16. Travanj 2015. 08:04

E jutro svima. Evo radim još mjesec dana i da ja se konačno malo naspavam :-) i da određeni period ne vidim neke ljude s posla :-) Ali opet s druge strane, žao će mi poć, jer imam jednu ekipu na poslu i baš smo si super :-)

Vidim svašta se vi napisale. Glavno da su bebice dobre i da fino napreduju :-)
    Svakako 4d je nešto neopisivo, ali eto moj nije baš najbolje prošao.

Hehehehhe, ja sam imala 19 i pol godina kad smo se mi upoznali i vrlo brzo smo se i vjenčali - čak za 2 godine.... svi su nam govorili da smo ludi :-) a što ćeš kad se volimo. I sad će 7 godina braka i moram priznati da mi je jako fino, naravno ima svađica, ali ništa strašno. A beba je vrlo brzo nakon svadbe došla i tako :-)
    Samo mi je žao, što nismo još uvijek bili na medenom mjesecu. Stalno smo imali neke izdatke, npr. tipa školovanje, bebica, stan, kuća....
    Puno pusa

CUUuu
    16. Travanj 2015. 19:40

Joj ja sam planirala radit do 5.7. Termin mi je 2.8. Valjda ću izdržati. ..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.